zondag 15 januari 2012

postheadericon Outfit - Shorts

Gister was het een mooie, zonnige dag. Ideaal om outfit-foto's te maken had ik in gedachten. Helaas stond de zon erg laag, waardoor ik er nog niet heel erg veel profijt van had, met het foto's maken. Ik draag regelmatig shorts, maar ik was wel erg benieuwd wat jullie, de volgers van mijn blog vinden, hoe deze shorts, of shorts in het algemeen bij mijn staan.
De bruine- rode korte blouse van de New Yorker, vind ik erg mooi en het is een kleur die ik eigenlijk té weinig in mijn kast heb hangen. In mijn blouse zit ook wat grijs verwerkt, waardoor ik er voor heb gekozen om deze New Yorker blouse te combineren met een grijze shorts. Ik heb doordat ik al een wat drukkere blouse heb, heb ik voor gekozen om het te combineren met een zwarte maillot, een zwart vestje en mijn zwarte Uggs. Uiteindelijk nu ik de foto's terug heb gezien, had ik het misschien beter kunnen combineren me mijn bruine laarsjes.Zwart shirtje: Vero Moda
Blouse: New Yorker
Vest: Onbekend boetiekje in Amsterdam
Maillot: Hema
Uggs

Wat vinden jullie van het dragen van shorts?

18 comments:

Paola zei

Ik draag zelf nooit shorts, maar het staat jou erg leuk!

Chantal zei

Erg leuk! Ik heb zelf ook een aantal van dit soort shorts, maar draag ze eigenlijk nooit. Zonde, moet ik toch eens gaan doen!

Mariette zei

Ik heb iets van 3 shorts en heb toevallig een daarvan vorige week gedragen.

Liefs, Mariette

Charile zei

leuk!

Miranda zei

Leuke outfit, staat je goed;D

Pippi zei

Hele leuke outfit! Maar was het er niet een beetje te koud voor? Ik stond om half negen langs de lijn en ik moest na 2x een half uur bijna van mijn plek losgebikt worden:)

dewi zei

leuke outfit! ik draag zelf ook some wel shorts met een panty eronder in de winter. ^^ 

Amber van Dijl zei

Leuke outfit. Ik vind shorts echt geweldig.

Liefs

Nyria zei

Echt een leuke en simpele outfit.
Liefs, xxx

Lonneke zei

Staat erg goed!
X

Kelly zei

Het viel mij nog mee hoe koud het was gister. Ik heb ook een dikke maillot aan, dus dan houd alles wel lekker warm. Als je stilstaat krijg je het ook echt onwijs koud!

Laralaurentia zei

Niet mijn stijl maar zeker leuk!

MaudM zei

Leuke outfit! De blouse en shorts staan mooi samen :) Zelf draag ik best vaak shorts, maar eigenlijk alleen in de zomer met blote benen. Zo met een maillot of panty staat ook heel leuk!

Nicole zei

staat je leuk!
zelf vind ik shorts echt heel leuk, maar ik draag ze nooit. heb er zelf echt de benen niet voor. :P

Kelly zei

Ik hoop dat ik je misschien wat inspiratie gegeven heb, om ze ook gewoon in de winter te dragen!

Kelly zei

Nog een shorts-liefhebber!^^

Kelly zei

Ja dat is wel echt zonde Chantal! Gewoon dragen!

Vintagirie zei

Leuk!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights