dinsdag 17 januari 2012

postheadericon Outfit - Pink Romantic

Zondag is normaal de dag, als ik de hele dag thuis blijven hangen, dat ik iets lekker simpels aantrek, waarmee ik dus lekker op de bank kan blijven hangen. Zondag werd mijn schoonbroertje alweer 20 jaar, dus dan vind ik het wel zo leuk om iets anders aan te trekken dan mijn huispak. Komt deze tuniek jullie bekend voor? Dat kan kloppen, want deze tuniek stond op mijn wishlist. Dit tuniekje is afkomstig uit de sale van de webshop nelly.com. Een webshop die o.a. prachtige kleding verkoopt, van verschillende merken en prijsklasses. Ik vind het een leuke shop en mocht je het nog niet kennen, dan is het zeker een kijkje waard.

Onder mijn oud-roze tuniek, draag ik een zwarte broek, die een leren uitstraling heeft. Ik ben de laatste tijd erg gek op deze roze kleur en ik hoop nog wat sieraden in deze kleur te vinden. Mocht je dit ergens hebben gespot, laat het mij dan vooral weten bij de comments! Ik heb mijn Uggs aangedaan, omdat ik het maar erg koud vind om het moment en met mijn Uggs heb ik in ieder geval geen last van koude voeten. Voor deze foto's heb ik ook wel even moeten kou moeten lijden, maar als je iets wilt, dan heb je dat er graag voor over. Ik heb het tuniekje destijds gekocht voor maar 14€ inclusief verzendkosten. Dat vind ik gewoon echt heel erg goedkoop.

Wat vind je van dit romantische tuniekje?

15 comments:

BeautyNL zei

Ik hou van die oud roze/mauve kleur! Heb er laatst ook een shirtje in gekocht. Je tuniek vind ik dan ook heel leuk. Nog van harte met je zwager!

Sandra zei

Superleuke outfit!!

Ben je al bij SIX geweest voor roze sieraden? Volgens mij zag ik die daar? 

Paola zei

Ik vind hem erg leuk! Staat je goed!

Carola zei

Wat een leuk tuniekje! Ik grijp met deze kou ook erg snel naar mijn uggs. 

Shannara zei

ziet er leuk uit

Pippi zei

Die kleur staat je geweldig! 

Charile zei

ziet er leuk uit

Beachgirls1802 zei

Super leuke ketting!

Nyria zei

Wat een leuke outfit, dat shirtje vind ik helemaal gaaf.
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Superleuk! Ik vind het tuniekje erg schattig.

Miranda zei

leuke outfit;d

Juudith zei

Leuke outfit! Dat blousje is echt leuk!! enn ik heb je getaggdd!

Maaike zei

Het is inderdaad een heel leuk tuniekje in een hele mooie kleur roze :)
nog gefeliciteerd met je schoonbroertje!

Suz zei

leuk topje!

EvelienKnowsbest zei

Leuk topje! Op de ketting ben ik verliefd <3..


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights