dinsdag 4 oktober 2011

postheadericon OOTD - Last summer day

Vandaag heb ik een simpele outfit voor jullie, lekker basic met veel spijkerstof. Ik ben niet iemand die snel in zomerjurkjes in Nederland loopt. Blote benen vind ik maar niets hier, omdat ik het nog al snel koud heb. Ik voel mij daar ook niet fijn in, vaak ook niet omdat ik nog al wel eens wat uitslag op mijn benen heb door allergieën. Zon is alleen juist wel echt goed voor de droge plekken op mijn benen. Op vakantie heb ik er totaal geen moeite mee en voelt het op één of andere manier zo 'naakt'. Herkennen jullie dit gevoel ook, of ga je zonder moeite met blote benen naar buiten? Ik heb heerlijk genoten van de laatste zomerzon in Nederland. De zomerzon, die we niet meer hadden verwacht. We hadden onze kledingkast al bijna omgewisseld van zomer- naar winterkleding.
Wat vinden jullie van deze basic outfit?

0 comments:


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights