zondag 25 september 2011

postheadericon Mega shoplog:Beautybeurs & Sephora aankopen September 2011

Gister, zaterdag 24 september was het zover en was het weer tijd voor de beautybeurs in de jaarbeurshallen in Utrecht. Graag had ik mij gister in tweeen willen splitsen, zodat mijn ene helft ook nog eens naar het Demakeup event kon gaan. Ik had jullie namelijk allemaal dólgraag willen ontmoeten. Ik hoop dat ik daar nog eens de gelegenheid voor krijg! Gelukkig ging ik ook iets leuks doen en ben ik samen met Tessa afgereisd met de trein naar Utrecht. Nadat ik gewoon tarief kaartje moest kopen, oh my god wat mis ik mij OV toch. Ik vind alles zo duur opeens, ben zo gewend aan of gratis of 40% korting. We zijn eerst naar de Sephora geweest, omdat ik natuurlijk niet langs de Sephora kan lopen, als ik weet dat de leukste actie van het jaar, de 3 voor 10€ prijzencircus bij de Sephora is. Toevallig is het steeds als ik naar de beautybeurs ga, dus dat is mooi twee vliegen in één klap.

Ik wil eigenlijk niet teveel praten bij mijn fotoverslag van mijn aankoopjes. Op de beurs zelf heb ik amper foto's gemaakt, had het veels te druk met shoppen.

 Entourage, Style Wars en Fairydust
 Custom Kicks, Bermuda Breakaway, Towel Boy Toy
 Tarnished Gold en #49
Ik heb een leuke dag gehad op de beurs, wel vond ik het wel wat minder dan de eerste keer in maart. Toen was alles nog erg nieuw en nu was het allemaal al wat gewoontjes. Het speelt ook mee dat ik vind dat er de laatste tijd weinig leuke collecties uitkomen qua nagellak en make up. Op het einde heb ik nog de lieve Ramona ontmoet van Beautynailsfun. Een superleuke meid en haar blog is zeker ook een kijkje waard, mocht je haar nog niet kennen!

Van welk product zouden jullie reviews willen zien? Dan ga ik de reviews namelijk in delen doen, dat is voor mij het handigste! Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

1 comments:

Shirley zei

Leuke spulletjes heb je gekocht :-)
Ik ben benieuwd naar Nfu Oh #49


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights