dinsdag 17 mei 2011

postheadericon Nieuwe wraparmbanden bij Fairytale-Jewels

Al eerder schreef ik een review over de super leuke webshop fairytale-jewels, mocht je deze review gemist hebben kan je nog even een kijkje nemen op http://divaofgeneva.blogspot.com/2011/04/review-webshop-fairytale-jewels.html. Er zijn sinds kort weer leuke armbanden toegevoegd aan deze webshop! Kijk snel naar de foto's van de nieuwe wraparmbanden, er is zowel een dames als een heren versie te verkrijgen en ook nog eens in verschillende kleuren.

De damesversie:De armbanden voor vrouwen zijn te verkrijgen voor €12.50.
Ik twijfel heel erg zelf welke ik ga aanschaffen. Ik vind ze allemaal zo leuk dat ik twijfel welke ik moet kiezen. Ik wil er namelijk zelf ook één gaan bestellen! Ik twijfel heel erg tussen de eerste en de laatste! Ik ga er nog even over nadenken!

Nu de super leuke herenarmbanden!
 De armbanden voor mannen zijn te verkrijgen voor: €7.50

Ik vind zelf mannen met een armbandje erg leuk! Alleen mijn vriend vindt het allemaal helemaal niets en moet er niets van weten. Ik had een keer een armband voor zijn verjaardag gekocht, maar hij heeft hem in het begin een paar keer omgedaan, voor mij en nu zie ik hem nooit meer. In de vakantie hadden wij wel zo'n soort armbandje gekocht als hier boven en die heeft die dan ook alleen in Turkije gedragen. Hij vindt het allemaal - jammer genoeg - helemaal niets. 

Neem snel een kijkje op haar site: http://www.fairytale-jewels.nl/ Super leuk deze toevoeging aan de webshop! Gaan jullie wat bestellen uit de shop? Of hebben jullie de vorige keer al iets besteld? Ik ben erg benieuwd wat jullie van de armbanden vinden, laat het mij weten in de comments!

Liefs,

7 comments:

Unknown zei

Leuke armbanden, maar ik ben helaas even aan het sparen. Ik zou gaan voor de eerste, als ik jou was! (:

Evelien zei

Die zijn heel leuk! Vooral de witte is mooi!

Tamara zei

Ik vind de eerste armband het leukst!

Anoniem zei

Ik vind die witte heel leuk. Het zijn leuke armbanden. Vorig jaar had ik zo'n neppe, goedkope van de markt.
Liefs, xxx

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik vind ze allemaal even mooi, ik zou deze zelf ook dragen!

Anoniem zei

Deze zijn echt super mooi zeg, wauw!

robin zei

ze zijn apart en leuk, maar draag eigenlijk nooit armbandjes :o


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights