woensdag 18 mei 2011

postheadericon Mermaid Tears (Pirates of the Caribbean)


Vandaag is het dan zover. Pirates of the Caribbean : On stranger tides draait in de biosscopen. Ik als echte fan ga meteen vanavond heen! Ik ben zo benieuwd naar de film en ik heb er echt onwijs veel zin in. In het begin was ik wat getreurd dat er 2 goede acteurs niet meer hadden getekend voor de 4e film (Orlando Bloom en Keira Knightley) Misschien dat ik zelfs wel weer 2 keer naar de bios ga, aangezien ik toch een unlimited card heb!

Toen O.P.I. dan ook met het nieuws kwam dat er een Pirates of the Caribbean collectie op de markt zou komen, werd ik al lichtelijk enthousiast! Daar moest ik namelijk een paar lakjes van scoren! Er zitten super leuke kleuren in de collectie. Ik heb niet alle kleuren besteld, omdat ik dat wat overdreven vind. Ik heb namelijk wel wat kleuren in mijn stash die er op een paar lijken.


 Prachtige swatches! Bron: Thebeautybite

Ik heb mermaid tears besteld (zie hieronder) en Sparrow me the drama, Skull and glossbones en the silver shatter moeten nog binnen komen.  Ik ga me toch weer wagen aan een shatter lakje. Ik vind de zilveren namelijk fantastisch op alle swatches die ik al voorbij heb zien komen.
Je ziet dat mijn nagels niet meer egaal zijn, Dit komt niet door het lakken maar door de acrylnagels die ik een tijd geleden heb opgehad. Mijn nagels zijn nog steeds niet gesteld en in mijn ringvinger nagel zit zelfs een hele deuk, wat ik echt heel erg vind. Het doet namelijk ook pijn en het ziet er echt niet uit. Hopelijk groeien mijn nagels snel en groeit het er allemaal uit!

Wat vinden jullie van dit lakje? Hebben jullie al lakjes uit de Pirates of the Caribbean collectie? Wat vinden jullie van de films?

Liefs,

14 comments:

Miranda zei

Mooi lakje, ik blijf constant zeggen dat ik OPI mooi blijf vinden, en toen ik in Duitsland was zag ik ook bij de douglas OPI en sindsdien vind ik het nog mooier!:D

Jorna zei

Prachtig! <3 Heerlijke kleur! En ik vind de naam ook echt te gek!

robin zei

hij is super mooi!

Beautyill zei

Lief kleurtje zeg!
Balen dat je nagels nog steeds niet de oude zijn :(
Zou je acrylnagels nog een keer nemen nu je weet hoe het is..?

Amber zei

Erg mooie kleur!

Juliëtte zei

Mooie kleur! En ik ben ook benieuwd naar Pirates! :D

Anoniem zei

Leuk lakje, spijtig van je nagels

Carola zei

Ik heb zelf nog geen een pirates film gezien, en hou ook niet zo van groen.
De andere 2 lakjes die je hebt besteld vind ik wel heel leuk! Ben zeker benieuwd naar de swatches daarvan :)
Veel plezier vanavond!

Eve zei

Ik ben GEK op de Pirates films! En ik ben NOG gekker op Johnny Depp! ;-)

De kleurtjes vind ik helaas niet echt spectaculair.

Wat zonde van je nagels, was dat al zo voor je acrylnagels? Ik heb al jaren af en aan kunstnagels en heb dit nog nooit gehad.

Unknown zei

@ Beautyill & Eve: Mijn nagels waren wel al poreus en braken snel af, maar in zo'n slechte conditie zijn ze nog nooit geweest. Ik zal nu geen acryl meer laten zetten, nu ik zie hoe slecht mijn nagels er door zijn geworden.

beautyforgirls zei

Het zijn echt prachtige lakjes. Leuke collectie. I love it.
Liefs, xxx

Eve zei

En toch HOEFT het niet, dat je nagels zo slecht worden van acryl. Moet het natuurlijk wel door een pro worden gezet en verwijderd (dus niet afpulken), anders loop je dit risico wel..

Shirley zei

Mooie kleur en leuke collectie!
Vind de films altijd zo leuk!

Sofie zei

Ik ben woensdag ook onmiddellijk naar de film gaan kijken! (ik vond hem geweldig!) Ik wil liefst het setje van deze O.P.I. collectie, maar in België heb ik ze nog nergens gevonden. (De verkoopsters verzekeren me wel dat hij zeker nog binnenkomt)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights