donderdag 12 mei 2011

postheadericon Get Inspired by Morocco!

Marokko is het land van kleur, warme woestijnen, uitgestrekte stranden, Arabische cultuur en Oosterse schoonheid. W.I.C. laat zich deze zomer inspireren door dit land en heeft haar zes nieuwe zomerkleuren vernoemd naar kleurrijke Marokkaanse steden. Een hommage aan Marokko - Get inspired! (bron:http://www.herome.nl/22/W.I.C.%20Summer%20Collection%20-%20Get%20inspired%20by%20Morocco!/nieuws_item.html)


 Ik ben denk ik toen ik een jaar of 12 was naar Marokko op vakantie geweest en ik vond het ook echt een prachtig land. De natuur is daar zo mooi en de mensen vond ik heel erg vriendelijk. Ik vond het alleen erg vervelend, dat er mannen waren, die steeds over mijn haar wilde aaien. Ik was toen nog best wel blond en dat vonden ze erg leuk. Al met al heb ik echt een geweldige vakantie gehad! De laatste dagen waren even volhouden, omdat het toen gewoonweg 45 tot 50 graden was en ik niet meer zo goed tegen de hitte kon. We hadden ook vele excursies gepland, naar het binnenland en dat was het toch echt te heet voor!
 Van links naar rechts: Tanger, Essaouira, Rabat en Marrakech


De collectie bestaat uit 6 kleuren, maar deze 4 stonden op mijn verlanglijstje. Dit zijn mijn eerste Herome lakken. Ik had al gezien dat deze lakjes in een display stonden bij de Kruidvat. Er was een tijd geleden een actie dat je een gratis lakje uit deze collectie kon afhalen, met een bon uit de Margriet. Mijn moeder is echter lid van dit blad, maar ze heeft mij niets verteld en ik zag het bonnetje te laat, waardoor het niet meer geldig was. Ik besloot daarom met de 1+1 actie op alle nagellakken, deze prachtige nagellakken aan te schaffen.

De kwaliteit vind ik echt heel erg prettig. Op het nagelwiel heb ik swatches gemaakt, met van iedere kleur 2 laagjes.  Na 2 laagjes zijn de kleuren volledig dekkend. Over de houdbaarheid van de lakken kan ik nog niet heel veel zeggen, omdat ik toevallig Marrakech, vandaag heb opgedaan. Ik verwacht dan ook wel een goede houdbaarheid van Herome. 
Dit was deel 1 van mijn aankopen van de 1+1 van de Kruidvat. De prijzen van de Herome lakken zijn normaal 1 voor €7.50 en 2 voor 12.50. Nu komt er ook nog de korting boven op van de 1+1 actie. De kassa haalt de andere actie er niet uit, dus dat is extra voordeel! Zo heb ik 4 lakken gescoord voor maar 12.50! De oranje kleur uit de collectie vind ik helemaal niets, de grijze zou nog wel mijn ding zijn, maar deze vind ik niet echt super!

Heb jij al lakjes uit de Get inspired by Morocco collectie? Zou je deze lakken aan je stash willen toevoegen?

(Artikel opnieuw geplaatst, wegens verwijderd artikel door fouten in Blogger, helaas zijn al mijn reacties verdwenen..)

Liefs.

13 comments:

Tessa zei

12,50 voor 4? Vreemd :O! Ik had 5 voor 2 betaald... Nja het zal wel hihi :P..

Ze zijn mooi he?!

Anoniem zei

Mooi!

NailGloss zei

Hele mooie kleuren!

NailsbyLaura zei

Ik heb 2 van deze lakken. Ben er erg blij mee!

Tamara zei

Essaouira vind ik een erg mooie kleur

Shirley zei

Erg mooie kleuren :-)

beautyforgirls zei

Mooie kleuren meid. Dat is zo leuke actie ook. Die oranje kan best leuk staan, mooi kleurtje.
I love the mint color.
Liefs, xxx

Nagellak Freak zei

Super mooie kleuren!
x

Unknown zei

Test!

Tatjana zei

Koopje zeg voor zulke mooie lakjes!

Rani zei

Wauw, erg mooie nagellakjes!

Roos zei

Mooi!
Vooral de roze en de paarse

Evelien zei

Stuk voor stuk hele mooie nagellakjes, en dat voor maar 12,50.. Jaloersss!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights