vrijdag 1 april 2011

postheadericon Persoonlijke update

Dit artikel stond al gepland voor vanmorgen, maar ik zag net pas, nadat ik uit mijn werk kwam, dat mijn artikel niet online was gekomen. Ik had de tijd niet veranderd, dus die stond ergens om 11 uur in de avond. Normaal plan ik mijn artikelen altijd om 8 uur. Erg dom van mij.. Nu als nog online!

Ik moest vorige week vrijdag een belangrijke opdracht inleveren. Namelijk mijn literatuurstudie, onderzoeksontwerp en verantwoording. Daar had ik het erg druk mee vertelde ik in mijn vorige persoonlijke update. Ik kreeg reacties dat jullie erg benieuwd waren hoe het is gegaan.

Ik kreeg van de week te horen, dat ik deze opdracht net niet gehaald heb helaas. Er zijn heel veel dingen wel goed gelukkig, dus ik hoef niet helemaal overnieuw te beginnen. Ik moet wel alles weer nalezen en dingen herschrijven. Dit vergt dus erg veel werk van mij. Ik baal wel ontzettend, maar dit was voor mij ook de eerste keer. Ik zat op een gegeven moment ook echt met mijn handen in mijn haar. Ik wist gewoon niet hoe ik het allemaal zo concreet mogelijk in mijn plan kon krijgen. Helaas is die daar onder andere ook op 'afgekeurd'

Ik heb van mijn begeleider van school, wel hele goede feedback gekregen waar ik ook echt iets mee kan!
Ik ga morgenochtend heel erg vroeg opstaan en dan de hele ochtend er aanwerken. Ik zou eindelijk weer eens uitgaan in Amsterdam, was de planning, maar dat gaat helaas niet door voor mij. School gaat voor!

Maandag heb ik tevens een presentatie over het onderwerp van mijn scriptie voor een hele groep leerkrachten. Dus daar ga ik zondag ook mee aan de slag!!
Ik krijg er al slapeloze nachten van als ik er alleen al aan denk! Presenteren vind ik namelijk helemaal niets!
Oooooh ik hoop zo dat alles goed gaat!

Duimen jullie voor me?

Liefs,

Kelly

13 comments:

Arnela zei

Aa balen, ik zag het al op twitter ! Ik heb dinsdag een presentatie gehad, gewoon de mensen in hun onderbroek voorstellen (A)
Veel succes meid, ik duim voor je ! liefs

Sandra6719 zei

Ahwww meid da's balen zeg!!! Maar weet zeker dat het goed komt, wat je zei, het was de eerste keer.

Succes!!!! Ik duim voor je.

Maccia zei

Heel erg balen, ik zou zelf echt een dag zitten janken en zeiken en dan aan de bak gaan. Ik heb respect voor de manier dat jij er mee omgaat en weet zeker dat de volgende keer dat je het inlevert het wel goed genoeg zal zijn. Die presentatie komt ook wel goed, gewoon niet aan proberen te denken!

Anoniem zei

Wat balen dat je het niet hebt gehaald:( Jammer meid. Maar het komt wel goed. Die presentatie komt wel goed meid.
Liefs, xxxx

Miranda zei

wat balen zeg dat je opdrachten zijn afgekeurd. Ik ga natuurlijk voor je duimen, blijf in iedergeval rustig, ik weet vast dat je nu denkt ; hoe weet jij dat nou jij staat niet in mijn schoenen ? Ik heb laatst ook een stage periode gehad ( 10 weken ) het was echt een drama met mijn opdrachten,om alles optijd te laten aftekenen. En gelukkig heb ik dat ook gehaald. Het komt dus ook vast goed met jou! En succes met je opdrachten maken en met je presentatie

Beautista zei

Echt shit dat je het net niet hebt gehaald. Goed van je dat je niet uitgaat en aan school gaat werken.
Ik hoop dat je het haald!

Anne zei

awh wat balen! Maar heel erg veel succes ermee! <33.

Unknown zei

Je kunt het hoor Kelly, blijf in jezelf en je eigen kunnen geloven!

Miezziej zei

Ik duim voor je!
Jammer dat je het niet in één keer heb gehaald, maar zo te lezen haal je het de tweede keer ruim ;)

Eve zei

Wat ontzettend balen zeg, maar gelukkig hoef je niet helemaal terug naar af. Ik weet dat het uiteindelijk allemaal goed komt, nu doorzetten! Toi toi toi!

Liesewiesje zei

Ahw, wat jammer voor je dat je die ene opdracht net niet gehaald hebt, veel succes met je presentatie in elk geval! :)

Texie zei

Oooh balen :( Maar het komt me wel bekend voor.. En inderdaad, school gaat voor.
Succes!

Miss Matc zei

oooh niet leuk maar school gaat inderdaad voor. Veel succes!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights