donderdag 14 april 2011

postheadericon Ketting van Pieces

Mijn acrylnagels heb ik verwijderd en mijn nagels zijn nu echt super zwak. Er was geen tijd om mijn acrylnagels op te vullen en mijn uitgroei was echt zo enorm dat ik overal steeds aan bleef haken. Ik heb ze daarom verwijderd.

Doordat mij nagels nu zo extreem zwak zijn, wil ik er even geen nagellak er op doen en ze dus even met rust laten om te herstellen. Ik heb nog wel wat swatches liggen van voor mijn acryl nagels, dus die ga ik van de week aan jullie laten zien! Voorlopig zijn er dus wat minder nagellak artikelen te vinden op Diva of Geneva. Ik heb genoeg andere dingen die ik jullie wil laten zien, dus dat komt helemaal goed!!Ik heb iets heel leuks van de week gekocht, waar ik echt super blij mee ben! Ik heb een hele mooie, lange ketting gekocht bij Pieces. Pieces is mijn favoriete winkel als het gaat om accessoires. Als ik naar A'dam ga, dan moet ik gewoon even langs de Pieces! Ze hebben echt super leuke sieraden, tassen, riemen, nagellakjes, kleding etc.

Ketting Pieces 9.95

Kopen jullie wel eens wat bij Pieces? Zijn jullie ook een fan van deze geweldige winkel?

Liefs,

16 comments:

Eve zei

Even over je nagels: hoe komt het dat ze zo zwak zijn dan? Heb je de acryl er af getrokken of heeft degene die ze heeft gezet overmatig op je nagels gevijld?

Kelly zei

Leuke ketting! Ik haal vaak sjaals bij de pieces, ze hebben daar hele mooie, grote en lange sjaals

Tessa zei

@Eve: ik heb ze gezet, en ik heb niet overmatig gevijlt :) Kelly had al vrij zwakke nageltjes (braken vaak af etc) en dit was gewoon even niet zo goed voor haar nageltjes. Maar het komt wel goed :)

Leuke ketting Kell!

Carola zei

Leuke ketting!

Beautista zei

Leuke ketting!
Ik loop ook meestal wel even Pieces binnen als ik in de stad ben.
Ze hebben idd erg leuke spulletjes!

Inge zei

wow die is erg mooi!

Shirley zei

Hele leuke ketting :-)

Anoniem zei

Wauw, wat een prachtige ketting. Ik hou echt van zulke dingen. Meestal kijk ik op de markt en zoek ik de hele markt af naar zulke leuke dingen voor een koopje :P
Liefs, xxx

Eve zei

@Tessa, okee, dan snap ik het!!

Angélique zei

Hele mooie ketting!

Anoniem zei

Wat een super mooie ketting zeg!

zei

Moooie ketting!
Ik hou ook echt van Pieces ! :D
xx

Unknown zei

Vervelend van je nagels zeg!!
Echt een lieve ketting :D

Tessa zei

Leuke eyecatcher! Ik heb ook een aantal leuke accesoires van het merk.

Anoniem zei

Vervelend van je nagels maar zo'n mooi ketting maakt veel goed! :)

Inner Beauty Battle zei

super mooie ketting!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights