zondag 3 april 2011

postheadericon Acryl nagels!


Woensdagavond kwam Tessa  bij mij om acryl nagels bij mij te zetten. Ze volgt zit kort een nagelopleiding!
Ik had mijzelf al aangeboden om model te zijn haha. Ik heb vroeger een keer acryl nagels gehad, maar ze waren toen veels te lang voor me. Ik zag er toen alleen maar nadelen van in..

Nu ben ik er hartstikke tevreden mee! Dit was haar eerste set en ik vind ze hartstikke goed gelukt en ik ben dr blij mee. We hebben ze lekker kort gehouden aangezien ik voor mijn werk/opleiding geen lange nagels mag hebben is dit echt een ideale lengte. Ik ben het ook helemaal niet gewend om lange nagels te hebben, dus daar ga ik mij alleen maar aan lopen irriteren. Tevens zou ik ook niet weten hoe ik dan mijn lenzen uit mijn ogen krijg..

Hebben jullie wel eens acryl nagels gezet? Wat zijn jullie ervaringen daar mee?

Liefs,

13 comments:

Tessa zei

Ik vind ze nog steeds heel mooi ^^ Blijf erbij dat die wijsvinger er raar uit ziet op de foto maar heb gister nog ff gecheckt en er is echt niks mis mee ^^ Stom ding :)

Geniet er lekker van!
Liefs

PinkFairy zei

Ooh da's kort :) Ik dacht dat het een foto voor was :P Maar met lenzen kan ik me ook best voorstellen dat het met lange nagels moeilijker zou zijn :) Zelf ben ik fan van acryl nagels, heb ze al 3/4 jaar ongeveer. Ik zou niets anders willen.

Miss Matc zei

Das kort! Ik heb het 2 keer gedaan voor mijn 2 schoolbals dus dat is echt keilang geleden! Ik vond het super om te dragen maar lastig als er dan 1 afbreekt :)

Lacquer Addicts Anonymous zei

Wow das zeker kort! Het lijkt ook net of er op je wijsvinger aan 1 hand een donkerder kleurtje onder je nagel zit...maar dat kan misschien aan de foto liggen. Ik heb zelf niet zulke goeie ervaringen met acrylnagels. 1 keer met kerst gedaan en mijn nagels hebben er een half jaar van moeten herstellen...waarschijnlijk niet goed gedaan maar I'll keep it real for now ;)

Carola zei

Ik heb nog nooit acryl nagels gehad, lees ook altijd horror verhalen er over van nagels die er van moesten herstellen dus hou het maar bij mijn eigen nagels :)

Beautyill zei

Ziet er goed uit zeg! Maar mag ik vragen waarom je ervoor kiest als je ze zo kort houd? Bedoel wat zijn dan de voordelen :$
Want als je lange nagels wil snap ik dat je zulke dingen laat zetten.. snap je wat ik bedoel?
Kun je hiermee ook nog steeds zoveel nagellak swatchen?
Ik heb zelf nog nooit acryl nagels gehad zoals je zult merken aan mijn vragen (A)

Arnela zei

Aa ziet er goed uit !
Van de zomer heb ik acrylnagels laten zetten, ook veel te lang. Ik kreeg ook de tip om geen lenzen te dragen, dus ik moest 2 weken lang mijn bril dragen. Bij mij gingen de nagels barsten, en toen heb ik ze er zelf afgehaald. Ben daarna nog wel terug geweest, en heb verteld dat ze waren gebarsten, ik kreeg een nagelbehandeling gratis ! Good service dus :)

Fashion Fabrice zei

i heb er persoonlijk geen ervaring mee. Ik heb het nooit laten zetten omdat ik gewoon een veel te grote fan ben van nagellakjes en acryl is gewooon niet mijn ding:) staat je wel mooi tho :)

Unknown zei

@Beautyill: Mijn nagels splijten heel erg aan de bovenkant, dus ik was benieuwd of dit beter voor mij zal werken. Het ziet er in ieder geval een stuk beter uit. Het staat verzorgder. Ik was ook gewoon nieuwsgierig wat ik er van vind! Tot nu toe ben ik erg positief!

Shirley zei

Mooi hoor meid :-)
Ik heb ook lenzen en is inderdaad kei lastig met lange nagels haha.

Anoniem zei

Wat mooi gedaan zeg. ik heb dit nog nooit laten doen..

Anoniem zei

Ik heb nog nooit acryl gezet of gehad. Maar ik vind het wel heel mooi. Lange nagels zijn inderdaad heel iritant. En soms echt wel een belemmering. maar dit is heel mooi. Gewoon kort en prachtig gedaan.
Handig zo'n vriendin.
Liefs, xxxxx

NailGloss zei

Ziet er goed uit! ik heb het op school geleerd hoe het moest, maar zet het bij mij zelf eigenlijk haast nooit, want heb van mij zelf best sterke / lange nagels.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights