dinsdag 8 maart 2011

postheadericon Review; Oorbellen "Lorena & Nina uit Gtst "

Ik wilde al heel lang één van de oorbellen hebben die Lorena en Nina in GTST dragen. Ze noemen zichzelf de Kuise meisjes en hebben een eigen webshop.
Ik wilde ze graag bestellen, maar als ik op de site kijk is altijd alles uitverkocht! Je betaald voor één zo'n oorbel, want het is mode om er 1 te dragen, al gauw bijna 30 euro en dan komen de verzendkosten er nog boven op.

Ik ben veel te lui om ze zelf te maken, want op internet zijn er ook filmpjes om deze oorbellen zelf te maken. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht op Jouwstijlonline een super leuke site, waar ze deze oorbellen ook zelf maken. Ik bestelde meteen 2 van deze oorbellen en ik ben van plan om in de toekomst nog meer te gaan bestellen.
De eigenaresse van deze webshop Marja Noteboom, die deze webshop samen met haar Man beheert mailde mij meteen zelf persoonlijk, naar aanleiding van mijn reacties op haar geweldige oorbellen.

Ik hou onwijs van oorbellen, maar dat hadden jullie denk ik wel al door. Vooral grote oorbellen, die kan ik gewoon niet laten liggen haha.

 De oorbellen komen goed verpakt binnen. Ze zitten in een super schattige verpakking!


De 2e oorbel die ik bestelde. Deze foto kreeg ik opgestuurd samen met een foto van de andere oorbel na het plaatsen van mijn bestelling. Echt super

Full face; 
Zo staat de oorbel mij!

Wat vinden jullie van deze oorbellen?
Is het ook iets voor jou?

Liefs,


14 comments:

Maccia zei

Leuke foto! ik heb een gemengd gevoel bij dit product. Vind het een prachtig plaatje om te zien maar denk niet dat het mij staat en heb ook anderen gezien waarbij ik dacht nee dat is niets. bij jou vind ik hem wel erg leuk staan

Jorna zei

Wat staat het je gaaf! Heel erg mooi <3

robin zei

mooi! ik hou totaal niet van gtst maar dit vind ik leuk (:

Anoniem zei

ik vind ze zooo leuk he!
ik heb een heel goedkope variant hahah
maar je ziet natuurlijk wel heel erg verschil in kwaliteit! hij is erg mooi! xx

FabulousHeidi zei

Staat je erg leuk! Ik weet nog niet of het iets voor mij is, ik draag normaal bloemen in mijn haar, maar vind ze wel cute!

Saskia zei

Vind ze heel leuk bij je staan maar twijfel of dit iets voor mij is.Heb nl nooit van die hele grote oorbellen in.Misschien een idee voor mij om zelf iets te gaan knutselen,ben ik wel goedkoper uit dan dat ik het bestel en dan bedenk dat ik het toch niet zo leuk vind.

Beautista zei

Staat je echt goed, ze zijn super leuk!! Ik hou zelf ook van grote oorbellen!!<3

Beautyill zei

Het lijken wel bonbon-doosjes! Hihi!
Staat je erg mooi, die roze is vooral mijn favoriet :D

Anne zei

heel erg leuk! ik zou ook graag zo'n oorbel willen hebben.

Daniëlle zei

Ik heb er op straat nog niemand mee zien lopen, maar het ziet er wel leuk uit. Niks voor mij alleen, veel te opvallen =D

Shirley zei

Zo gaaf!
Ik wil ook zulke oorbellen!
Had het al overal gezien en gehoord :-)

Anoniem zei

Wauw, onwijs leuk. Dat is zo HOT <3
Liefs, xxx

Lacquer Addicts Anonymous zei

Superleuk! Thnx voor de tip! Ik vond het ook veel te duur om te bestellen bij Kuise Meisjes!

Irene zei

Op www.justmesieraden.com worden ze ook verkocht voor 8,95 inclusief verzendkosten


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights