dinsdag 1 maart 2011

postheadericon Flower Decals.


Vandaag heb ik voor jullie weer een nailart met HQ Decals. Aan jullie vele enthousiaste reacties te zien op mijn vorige artikel, dacht ik dat het misschien wel leuk zijn als ik vaker nailarts met decals maak.

Als basiskleur heb ik gebruik Visit me in prism, van China Glaze. Dit is één van de lakken uit de Kaleidoscope collectie, waarvan ik vorige week zes lakken van heb binnengekregen. Dit lakje dekt trouwens in 3 lagen en de droogtijd is zoals je gewend bent van Holografische- of glitterlakken van China Glaze.


Ik vond het moeilijk om een goede basiskleur te zoeken voor deze decals. Ik stond namelijk voor mijn nagelalkrek en ik vond alleen de zilver/beige achtige holo's er mooi bij staan. Bij overige kleuren was ik ook bang dat het effect van de decal wegging.

Zouden jullie vaker nailarts met decals willen zien? :D
Liefs,

14 comments:

Naomi zei

Misschien had je beter een wat donkere ondergrond kunnen gebuiken, ik vind de decals erg leuk maar sommige stukjes vallen weg (of ik ben blind). Heb je niet iets zilvergrijs? Je zou deze ook op 'Kelly' kunnen doen, dan is het effect mooier denk ik.

Unknown zei

Ik vond het ook echt lastig om een goede achtergrond te vinden. Ik heb inderdaad 'Kelly' even in mijn handen gehad, maar ik had gedacht dat effect mooier was op dit lakje! De stelen van de bloemen/bladeren komen niet heel erg goed over!

Heel erg bedankt voor je tips! Ik ga nog meer experimenteren met decals. Ik vind het echt super leuk om te doen.

Bianca zei

Super leuk meid !

liefsx

Tessa zei

Super hoor meissie :D Heeft je kat je weer te grazen genomen ;)?

Femke zei

Ziet er echt mooi uit zeg! Vind de kleur van de lak ook erg leuk

Jorna zei

Visit Me in Prism is een mooi kleurtje zeg! :) Vind de print super cute!

Dannique zei

Ow super mooi!!
echt super bedankt voor je reactie op onze website,, vinden we erg leuk,,
xx

Yanou zei

Super leuk! Je hebt een leuke site!! Ik ga je maar eens volgen. (P.S ook een kijkje op mij site?)

Anoniem zei

Cute!

Beautyill zei

Dat heb je weer mooi gedaan meid!
Vind de basis lak ook erg mooi, alleen wel jammer dat hij pas in drie dekt..Zelf begin ik dan altijd in paniek te raken want incl basis en top coat móet hij er dan wel snel af gaan denk ik altijd :$

Beautista zei

Ziet er schattig/mooi uit!
Denk idd ook dat het ook mooi uit zou zien met een donkere achtergrond =)
x

Shirley's Nail Art zei

Heel erg mooi weer meid :-)

Anoniem zei

Wauw, heel mooi gedaan. Leuk hoor.
I love the glitters.
Liefs, xxx

Kelly zei

Echt mooi!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights