dinsdag 22 maart 2011

postheadericon EOTD GOSH grey

Ik vroeg tijdens mijn winactie, die trouwens nog loopt! Winactie!
Wat jullie missen op Diva Of Geneva. Ik kreeg heel veel antwoorden dat jullie mijn blog erg leuk vinden. Dat jullie swatches en nailart erg leuk vinden om te zien. Deze post ik dan ook regelmatig voor jullie. Opvallend aan jullie reacties, waren de dingen jullie missen. Meerder meiden gaven aan dat ze graag makeup looks zouden willen zien op mijn blog. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar helemaal niet zo snel held in ben. Als ik op andere blogs kijk, dan maken meiden schitterende ooglooks, met allemaal verschillende kleuren. Ik draag helemaal niet zo heel veel make up. Dit komt ook omdat ik vaak erg vroeg op moet staan en dan gewoon weg geen tijd voor heb.

Ik kocht laatst in de aanbieding een leuk oogschaduw trio van GOSH met 50 % korting. Ik heb er nu al spijt van dat ik maar 1 heb gehaald.Prachtige rustige kleuren. Ik hou vooral erg van natuurlijke kleuren. Als ik weer een nieuwe koop, dan kom ik eigenlijk altijd met dezelfde soort kleurtjes thuis. Ik moet ook eens gaan experimenteren met wat andere kleuren!


Zo als jullie kunnen zien is mijn eyeliner erg schokkerig aangebracht. Ik vind het erg lastig om eyeliner, in een mooie strakke dunne of dikke lijn op mijn ooglid te krijgen. Sommige meiden kunnen dat zo mooi, daar ben ik echt jaloers op. Ik moet echt eens een cursusje krijgen van iemand haha.

Met een dun lijntje oog potlood, op mijn onderste ooglid. Ik vind mijn oog dan altijd een stuk mooier uitkomen.

Let niet op mijn wenkbrauwen, die moet duidelijk even bijgewerkt worden.

Wat vinden jullie van mijn look? Zouden jullie vaker looks willen zien op Divaofgeneva?
Liefs,

12 comments:

Tessa zei

Jammer dat die eerste foto wat wazig is, maar de look staat je wel heel mooi! Ik denk dat je een totaal ander mens wordt als je nu oogschaduw gaat dragen hihi :P ik ken jou alleen met simpele looks ;)

Ohja bijna beurs tijd :D

Anoniem zei

Ik vind het wel een leuke en draagbare look. Ik heb die palette ook. Door jouw ga ik hem mooi evenw eer opzoeken. Het zijn natuurlijk mooie kleuren :)
Liefs, xxxx

Anoniem zei

Leuk dat je dit eens een keertje laat zien, leuke look.

Lacquer Addicts Anonymous zei

Hee wat leuk! Ik vind het wel een superleuke look! Mag best vaker :)

Maccia zei

leuk om ook eens een EOTD te zien!

Eve zei

Heel draagbare look! Toch best geslaagd vind ik hoor. Hoe breng je je oogpotlood boven aan? Ik merk dat het makkelijker is om een rechte lijn te krijgen wannneer je korte streepjes zet.

Miranda zei

Mooie look, ook erg draagbaar (a)

Beautyill zei

Mooie look! Lekker draagbaar!
Ik heb nog staan twijfelen of ik er een zou kopen.. hoorde altijd dat het pigment zo slecht is in verhouding tot de prijs...

Carola zei

Zodra iemand zich opoffert voor een cursusje eyeliner meld ik mij ook direct aan, ik kan het ook voor geen meter :(

Arnela zei

Ik kon eerst totaal geen eyeliner opdoen, maar oefening baart kunst heb ik gemerkt. Alleen de welberoemde "wing" lukt nog niet haha :)

Maar mooie look, moet je zeker vaker doen!

Kelly zei

Super leuk! Zeker vaker doen, ik vind het namelijk altijd leuk om te zien, ik haal er altijd weer nieuwe inspiratie uit wat anderen doen

Naomi zei

De truc is om te zorgen dat je een vaste hand hebt Kel :) Ik laat het je wel een keer zien - moet wel toegeven dat rechts bij mij altijd perfect zit en links wat minder .. maar komt goed!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights