maandag 20 augustus 2012

postheadericon New: Clutch met studs

Tassen en schoenen met studs, daar kan ik echt geen genoeg van krijgen. Ik heb mij van de week met de hitte in de Primark begeven - had gelijk spijt dat ik daar liep - maar ik wilde gewoon even een rondje lopen. Ik ben meestal toch binnen 5 minuten weer buiten, want ik vind meestal bijna niets. Eindelijk zag ik eens wat leuks in de Primark hangen en dat is deze clutch! De clutch heeft studs dus de liefde was er al snel voor deze tas. Ik moest er wel even voor zweten om deze tas in mijn bezit te krijgen. Ik dacht dat ik wel kon omvallen van de hitte in de oneindige rij die er voor de kassa stond.

Welcome to my closet < 3
Dit is een prachtige clutch voorbij bijvoorbeeld een little black dress. Al kan deze clutch al snel bij iedere outfit. Ik vind het echt een tas om mee te nemen naar een feestje.

De tas bevat ook een handvat waar je je clutch aan kan vasthouden - of om je pols te wikkelen. Ook zit er nog een hengsel bij zodat je de clutch over je schouder kan dragen.

Deze clutch die behoort tot een Limited Edition en is dus tijdelijk verkrijgbaar bij de Primark. Ik kocht hem vorige week in Zaandam, dus ik denk dat ze er nog wel even zijn. Ik heb alleen geen idee hoe lang ze verkrijgbaar zullen zijn bij de Primark en of ze in iedere Primark liggen. Deze clutch was ook nog verkrijgbaar op dat moment in zwart.

14 comments:

Linda zei

Volgens mij klopt het stukje onder je foto's niet helemaal ;-)
Super mooie tas, daar zou ik ook wel even wat benauwdheid voor over hebben. Helaas is de Primark heel ver bij Zwolle vandaan.

Mariska Coenders zei

Zeker een hele mooie tas! :)

MySuperSweetLife zei

Vind de clutch echt prachtig, een hele leuke aankoop!

Chantal zei

Hoewel ik niet perse heel erg van de studs ben is dit wel een hele leuke clutch!

Priscella zei

Erg leuke clutch!!

Juudith zei

oeee leuk issie zegg!!

Mariette zei

Gaaf ding!

Liefs, Mariette

maren anita zei

Can I invite you to my GIVEAWAY ???:

*dogeared
heart necklace*


FASHION-MEETS-ART
by Maren Anita

Mariel - nailcrush.com zei

Leuk!

Kelly zei

Daar klopte inderdaad helemaal niets van. Geen idee ook hoe die rare tekens in mijn blogpost zijn gekome n! Ik hoop dat er in de toekomst ook in het noorden ook een Primak komt!

Pippi van Merwijk zei

Stoer en classy- echt wat voor jou. Welke nagellak heb je op?

Kelly zei

Dat is Anny - Top of emotion - die ik al eerder reviewde voor mijn site! Volgens mij staat dat lakje al op je wishlist ;)

Ester zei

Echt heel erg gaaf! Denk dat ik 'm alleen mooier had gevonden als de 'hardware' zilverkleurig was geweest. Maar jammer dat er geen Primark hier in de buurt zit :)

Nyria zei

Wat gaaf, ik moet ook echt weer eens naar de primark. Heel erg leuk.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights