dinsdag 21 augustus 2012

postheadericon L'oreàl Telescopic mascara in Carbon Black

Veel mensen besluiten na het vinden van hun favoriete mascara dat ze alleen nog maar die mascara gaan kopen. Ik heb veel mascara's geprobeerd en ook gereviewd. Er zijn een paar mascara's die ik erg fijn vind en die ik zeker opnieuw zou kopen. Daarnaast vind ik het ook wel eens fijn om weer nieuwe mascara's uit te proberen, zeker met een 1+1 actie van een bepaald merk. Het kan zijn dat de mascara niet helemaal perfect is voor je wimpers, maar dat moet je voor lief nemen als je nieuwe dingen uit proberen erg leuk vind. Een miskoop kan er dan ook zeker wel eens bij zitten. Kijk mee naar de review van Telescopic mascara in Carbon Black..

De mascara zit in een lange smalle zwarte huls. Ik heb wel eens de waterproof-versie geprobeerd en daar was ik zeer over te spreken. De mascara heeft Carbon pigmenten wat zou zorgen voor extra zwarte wimpers en daar was ik dan ook het meest benieuwd naar. Ik vind veel mascara's fijn, maar van mij mogen ze wel zwarter, vandaar dat ik ook deze mascara besloot te proberen, omdat deze mascara bekend staat om de zwarte carbon pigmenten.

Het platte borsteltje van elastomeer is wel een kwestie van wennen. Dit borsteltje pakt al je wimpers mee, maar ik vind wel dat je er goed op moet letten dat je niet teveel aanbrengt. In het begin toen ik het ging proberen, liep ik dan al gauw met spinnenpoten rond!
De mascara verlengt mijn wimpers wel degelijk, of ze nou 7 x keer zolang worden na het gebruik van deze mascara dat betwijfel ik. Dat is wat L'orèal beloofd, maar ik geloof daar nooit zo in. Meestal wordt het enorm overdreven. Toch verlengt deze mascara wel degelijk.

Dit is de eerste mascara die je wimpers zowel verlengt als intensiveert. Dit is mogelijk door het multi-precisie borsteltje van elastomeer die 4 platte zijkanten heeft. Hierdoor kun je de mascara secuur aanbrengen, zorgt het voor een goede separtie en krijg je tot maar liefst 60% verlenging van je wimpers. Bijkomend voordeel is dat door de platte zijkanten van het borsteltje je de juiste hoeveelheid mascara kunt aanbrengen bij de wimperaanzet wat een eyeliner-achtig effect geeft. (bron)
Voor deze mascara leg je maar liefst een bedrag van €15.49 neer en dat is dan wel aan de hoge kant voor een mascara. Ik vind dat deze mascara je wimpers zichtbaar verlengd, ze worden een stuk zwarter en het volume is goed zichtbaar. Voor mascara's heb ik dan ook wel wat meer geld over, omdat ik gewoonweg weet dat de mascara's van L'oreàl en Maybelline bijvoorbeeld erg fijn zijn. Toch zijn er ook veel budget-mascara's die ook prima zijn!

5 comments:

Charile zei

ziet er goed uit!

Pippi van Merwijk zei

Ik geef weinig geld uit aan mascara, want het interesseert me eigenlijk niet zo. En mijn wimpers zijn toch al zwart! Maar stiekem ben ik verliefd op Chanel Inimitable die me ltijd enorm veel tijd bespaart omdat het in één keer goed zit.

Mariska zei

Ziet er goed uit maar vind het zelf altijd irritant als mascara je wimpers aan elkaar laat plakken

priscella zei

ziet er mooi uit!! ik gebruik zelf altijd de false lash mascara van Max factor dat is echt mij favoriet(de waterproof versie) die is ook ongeveer rond de 16 a 17 euro ik heb het er wel voor over voor een goede mascara

Nyria zei

Wauw, echt een prachtig effect. Het is ook echt zwart zwart.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights