dinsdag 14 augustus 2012

postheadericon Nagellaknieuws: Magical India (LE)

Iedere twee maanden neemt Herôme je mee naar een prachtige plaats of land. De gehele collectie is geinspireerd door het land of de plaats en de gebruikelijke culturen, bevolking en de kleuren van de stad of van het land. De namen staan voor belangrijke plekken in het land of gebruikelijke namen waar het land voor staat. In de nieuwe LE staat India centraal.


India en kleur gaan hand in hand. Het leven op straat is kleurrijk en deze intense kleurenpracht is terug te zien in de adembenemende gewaden, maar ook in de vele rijke decoraties van goud, voorzien van mooie bloemdetails in hardroze, dieprood en lichtgeel. De ontelbaar vele kleurindrukken van W.I.C. by Herôme’s reis naar India zorgden dan ook voor een betoverende limited edition: 
Magical India.

Kleuren en betekeneissen van de namen van de lakken:
Magical India opent met Madras. Madras is de oude naam van kustplaats Chennai, bekend van het strand Marina Beach: the place to be om te flaneren. Het opvallende feloranje van Madras mix je met het nieuwe diepblauw en wijnrode tinten. Het donkergrijs van de stad Agra is een knipoog naar de Taj Mahal. Dit indrukwekkende paleis ligt aan de rand van deze stad. Mooi als donker contrast bij felle kleuren.
Pune is de culturele stad van de Indiase deelstaat Maharashtra en toont veel futuristische gebouwen. Dat komt terug in de blauwe lak die is verrijkt met een metallic glitter. Denk disco, high heels en een lakleren clutch en je hebt de perfecte ingrediënten voor a Pune Party!
Goa is een vrolijke paars, waar een soort lila/roze doorheen schijnt. Een knipoog naar deze Indiase hippiestad. Super bij kleurrijke tops voorzien van pailletten, donkere of juist lichte jeans en bootees met franjes. Bangalore wordt ook wel The Garden City genoemd. In het kleurige decor van deze levendige stad vervult goud een glansrol, dat resulteert in een ivoorkleurige lak met shimmering voor een extra oplichtend effect. Een van de grootste toeristische trekpleisters van India is Jaipur, ook wel de roze stad geheten vanwege de vele rozekleurige gebouwen. W.I.C. by Herôme voegde er rood aan toe, voor een vlammende look. Subliem bij de metallickleuren die absolute must haves zijn.

Ik had zelf verwacht dat de collectie van India nog meer kleur zou bevatten als er een collectie van India werd uitgebracht. Als ik aan India denk, denk ik aan vrouwen in felgekleurde kleding.  Pune lijkt mij het mooiste lakje uit de collectie. 

Verkrijgbaarheid en prijs:
W.I.C. by Herôme Magical India is vanaf september 2012 verkrijgbaar. W.I.C. Magical India by Herôme is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.W.I.C.

Wat vind jij van de WIC lakken? 

3 comments:

Nikita zei

dit zijn mooie kleuren ! ik heb nog geen WIC lakken, dus weet ik niet wat ik ervan vind :p

Pippi zei

Ik heb wel een paar WIC lakjes, ze zijn mooi en brengen goed op.

Mariel - nailcrush.com zei

Mooie kleurtjes!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights