dinsdag 7 augustus 2012

postheadericon In balans

Even een snelle outfitpost omdat ik deze te leuke mosterdgele blazer met jullie moest delen. Ik ben gek op blazers, verslaafd kun je het zelfs wel noemen - want het liefst heb ik alle kleuren van de wereld in mijn kast hangen. Totaal overbodig om natuurlijk één kledingstuk in alle kleuren te hebben, maar ik heb gewoon een grote liefde voor blazers. Ik vind een blazer gewoon een outfit helemaal afmaken en vooral ook erg makkelijk om je outfit een kleur-boost te geven. Vandaag dan één van de kleurrijke blazers gecombineerd met lichte en donkere kleuren om het geheel wat in balans te houden. Ik vind kleur leuk, maar ik wil het niet te 'schreeuwerig' maken.  Vandaar dat ik niet zo vaak verschillende kleuren met elkaar combineer, maar vaak het maar bij een paar kleuren hou. De lichte tint in mijn rokje vond ik erg mooi matchen met de mosterd gele kleur. Ik combineer vaak met zwart zodat het de boel toch wat meer afkleed. Ik ben benieuwd of jullie ook zo nadenken als jullie voor jullie kledingkast staan?



Blazer: HM
Hempje: Vila
Rokje: HM
Legging: Pieces
Schoenen: HM

Ik ben echt gek op mijn loafers met studs, maar nu ik de foto terugkijk zie je echt dat ik enorme voeten heb - of het lijkt zo, want mijn maat 40 vind ik verhouding met mijn lichaam niet echt overdreven groot, of enorm zelfs. Een hoop liefde v oor verschillende items die ik combineer in deze outfit.

Ik ben wel benieuwd hoe jullie over een outfit samenstellen nadenken.

17 comments:

Esmay de Olde zei

I like je loafers ^^

Kimberley zei

Leuke outfit! Ik trek meestal iets zwarts aan als ik kleur draag. Staat altijd mooi!

Chantal zei

Leuk zeg, mooi kleurtje!

Pippi zei

Goed gecombineerd, die opvallende blazer met wat meer subtiele kleuren, Staat je mooi. Goed gedaan!

ilovebeauty89 zei

Leuke outfit! Staat je goed..

MySuperSweetLife zei

Wat een leuke blazer, inderdaad erg leuk gecombineerd!
Liefs

Charile zei

super leuk!

Femke Vrieswijk zei

gave kleur blazer :D

Janniek zei

Die blazer is echt heel mooi!

Naomi van der Let zei

Totaal niet mijn ding, die blazer, maar hij staat je wel goed!

LifeofLonneke zei

die blazer is gaaaaf !
x

Mariska zei

Mooie blazer! staat je goed

Kimberly zei

Mooie blazer!

Mary zei

Mooie blazer en ik vind je loafers geweldig! Ik zou alleen geen legging dragen (maar dat is mijn persoonlijke haat tegen leggings :p maakt het naar mijn mening een beetje suf.), zou zelf kiezen voor een panty. En daarnaast zou ik de blazer los dragen ipv vast. Je kan geel trouwens heel goed hebben!

Juudith zei

Okaaaat ik vind je blazer echt geweldig!! Leuk gecombineerd je outfit! Zo knalt je blazer er echt mooi uit!

Kelly zei

Dank je wel voor je tips Mary! Ik vind het erg leuk om te horen dat lezeressen zo meedenken en ik ben gek op lange reacties! Ik had eerst mijn blazer los en heb hem juist met de foto vast gedaan omdat ik dacht dat het mooier zou staan. Ik vind het allebei erg leuk! Ik ga hem de volgende keer weer eens los proberen.

Ik ben snel geneigd naar leggings, omdat ik zelf mijn benen niet heel erg mooi vind. Ik heb enorm veel littekens op mijn benen en vandaar dat ik uit veiligheid vaak voor een legging kies! Ik moet gewoon weer eens een panty aandoen, vaak staat het net even mooier :)

Anouk zei

Deze outfit is niet bepaald mijn ding, maar ik wil toch nog even kwijt dat je voeten helemaal niet groot lijken. Alles is lekker in balans, dus jezelf geen complexen aanpraten hoor! :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights