woensdag 8 augustus 2012

postheadericon De musthave voor de zomer: De zonnebril

Na een lange tijd met regen en wind zie ik toch steeds meer de zomer om te hoek komen kijken. De weersvoorspellingen voor de komende dagen zien er heerlijk uit en ik krijg er steeds meer een zomergevoel van. Zou de langverwachte zomer dan toch nog een weekje zijn intreden doen in Nederland? Zouden wij toch nog in Augustus onze zomerkleding tevoorschijn kunnen halen? Bij een mooie zomeroutfit vind ik een zonnebril een musthave. Ik kan namelijk niet zonder zonnebrillen, krijg dan ontzettend hoofdpijn door de zon. Daarom wil ik ook nog even de zonnebril onder te aandacht brengen bij jullie. Een goede bescherming voor de UV-stralen van de zon is erg belangrijk. Toch draag ik niet alleen als bescherming een zonnebril, maar ik vind het een zonnebril je zomeroutfit  ook gewoon helemaal compleet maken.

Er zijn verschillende modellen zonnnebrillen te vinden van Ray Ban. Ik denk dat het merk Ray Ban toch wel bij iedereen bekend zal zijn. Ray Ban staat namelijk bekend om zijn geweldige modellen die zodra ze uitkomen ontzettend populair zijn onder de vrouwen en mannen. Op de site van zonnebrillen.com zijn diverse modellen Ray Bans te vinden.


De klassieke pilotenbril bijvoorbeeld die al jarenlang dé zonnebril is in het straatbeeld. Ik heb zelf ook wel eens een dupe gehad van deze gewilde zonnebril. Ik zou ontzettend graag zelf een Ray Ban willen hebben, maar ik vind mijzelf niet zuinig genoeg om een dure zonnebril te hebben.  De Ray Ban aviator heb ik dan ook al meerdere keren op mijn hoofd gehad, maar tot mijn grote teleurstelling staat dit model mij gewoon niet goed.

De Wayfarer is een model van Ray Ban die de laatste jaren ontzettend populair is geworden en dat is dan ook mijn grote liefde. Deze bril zit als gegoten en ooit bestel ik een Ray Ban. Wanneer ik wat zuiniger op mijn spullen ben geworden, wanneer ik niets alles meer in mijn tas laat rond slingeren.

Draag jij graag een zonnebril? Draag jij een zonnebril als bescherming of als mode-accessoire? 

5 comments:

cuisineceline zei

Hey! Ik heb ook een rayban, eentje van de minder bekende, maar hij lijkt wel rechtstreeks uit de jaren 50 te komen, I love it!

Pippi zei

Ik vergeet altijd een zonnebril op te zetten. En dat terwijl het heel goed helpt in de strijd tegen de rimpeltjes:)

Miss Langhaar zei

Hoewel er amper zon is is de lucht wel heel fel vind ik, altijd handig dus een zonnebril! :)

Mariska zei

Ik heb een dure van Bvlgari. Al een paar jaar maar een tijdloos model! Ik heb geen zonnebrillen gezicht deze staat me wel

Ester zei

Ik heb een zonnebril van Sinner, eigenlijk meer een soort herenmodel met een redelijk hoekig montuur (niet echt hoekig, maar ook niet rond ofzo). Ik vind vrijwel alle dames-zonnebrillen helemaal niks. Ik houd niet van kleurtjes en niet van die enorme glazen. Eerst had ik altijd zonnebrillen van een paar euro maar ik heb vorig jaar voor een goede bril gekozen omdat deze de UV stralen beter filteren dan een goedkoop exemplaar. Ik heb ook een originele RayBan Aviator, die is nog van m'n opa geweest, maar die draag ik bijna nooit omdat ik eigenlijk bang ben dat ie kapot gaat en omdat hij iets te groot is en de glazen vrij zwaar zijn waardoor ik zere oren krijg.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights