dinsdag 14 augustus 2012

postheadericon Heerlijk comfortabel voor op de zondag

Zondag zijn mijn vriend en ik even de omgeving aan het ontdekken rondom ons huis.  Er staat hier altijd ontzettend veel wind en deze omgeving zullen jullie vaker voorbij zien komen. Ik vind het een prachtige locatie om foto's te maken. Ik had zin in een comfortabele outfit waar ik ook nog iets in kon doen voor ons huis.

In de zomer draag ik graag een spijkerjasje. Ik vind het al snel erg leuk staan behalve met een spijkerbroek. Ik ben totaal geen fan van spijker op spijker, dat zal je mij dan ook nooit zien dragen. Ik ben nog al een koukleum vandaar dat ik nog een jasje draag als het wat warmer is. De harembroek komt uit een collectie van vorig jaar en deze zit zo heerlijk comfortabel.

In de zomer zie je mij erg veel op Birkenstocks lopen. Misschien niet de meest charmante slippers, maar ze zitten wel het allerlekkerste. Op goedkope teenslippers krijg ik al erg snel last van mijn voeten en daar houd ik het dan ook maar een paar uur op uit. 

Nu ik de outfit zo terug zie op de foto's baal ik ontzettend dat ik geen ketting heb opgedaan,want mijn nek is echt ontzettend kaal.
 Hempje: New Yorker
Spijkerjasjes: HM (oude collectie)
Harembroek: HM (oude collectie)
Invito tas
Birkenstocks

Wat vind je van deze outfit?

9 comments:

MySuperSweetLife zei

Wat is doe broek leuk zeg! Mooie outfit!
Liefs

Linda zei

Die broek staat je erg goed, niet veel vrouwen kunnen het hebben vind ik. Persoonlijk vind ik Birkenstocks echt verschrikkelijk, ik zou ze nooit dragen en ik vind ze ook niet mooi bij mensen staan. Zelf heb ik altijd Havaianas, de comfortabelste slippers die ik ken.

Chantal zei

Mooie foto's en leuke outfit, Kelly! Vooral de broek is gaaf!

Fleur zei

Leuke outfit!

Charile zei

leuk!

Esmée zei

Staat je heel goed! Liefs

Bertine zei

wat een leuke broek!!

Arja zei

Leuke broek!!

Mariel - nailcrush.com zei

Leuke outfit!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights