woensdag 1 augustus 2012

postheadericon Favorieten van de maand juli

De maand juli is weer voorbij gevlogen en ik vond het heerlijk dat er ook een paar warme dagen tussen zitten. Ik bleef maar roepen dat ik totaal geen zomergevoel heb gehad, maar nu ik een paar dagen van de warmte heb mogen genieten, kijk ik daar toch met een ander gevoel op terug. Ik vind het wel jammer dat de zomer - of het mooie weer - meestal maar een week blijft in Nederland en dat het daarna weer moet gaan regenen. Ik moet zeggen dat de maand juli niet de maand was dat ik veel nieuwe dingen heb ontdekt, heb eerlijk gezegd weinig make - up gedragen vanwege de verbouwing. Als ik make-up op deed dan deed ik een standaard look op, maar ik heb weinig uitgeprobeerd met kleuren en nail-arts, gewoonweg omdat ik daar de tijd niet voor had.

De Catrice Prime and Fine is een product wat ik opnieuw blijf kopen. Ik had hiervoor diverse primers geprobeerd, maar veel vond ik veel te vet aanvoelen op mijn huid. Deze primer is ontzettend zacht voor mijn huid en zorgt dat iedere foundation goed blijft zitten op mijn huid.

De Rimmel Wake Me Up foundation in 100 Ivory is een product waar veel bloggers lyrisch over waren, maar ik moest er wel even aanwennen. Ik heb meerdere keren gelezen dat de glitters die erin zitten niet overkomen op je huid, maar wanneer ik deze foundation droeg en de zon scheen, voelde ik mij net een kerstbal. Ik zag wel degelijk shimmers/glitters over mijn gehele gezicht heen en ik vind dat niet heel erg mooi. Ik vind de foundation zelf wel erg prettig, dus ik gebruik deze foundation wanneer er weinig zon wordt verwacht, zodat de shimmers/glitters niet extra geaccentueerd worden door het zonlicht. 

Lush Sweet Lips is een product die ik al ontzettend lang in huis heb, maar ik krijg hem maar niet op. Mijn lippen scrub ik iedere week met dit goddelijke goedje, je lippen smaken als je ze gescrubt heb namelijk naar vanille en chocolade nom nom nom. Ik heb vooral met weersveranderingen last van losse velletje en met deze scrub zijn ze als sneeuw voor de zon verdwenen. Een echte aanrader van Lush!
Zoya Adina is een duochrome lakje, die ik eerst even helemaal niets vond. Ik moest ontzettend wennen aan het duo-chrome, zou er nog steeds niet veel lakken van kopen. De laatste tijd grijp ik toch steeds vaker naar Adina, omdat ik juist de duo-chrome glans zo mooi vond in het zonlicht van vorige week.

Essie Turquoise and Caicos is een berucht mint-kleurtje en ik vraag mij nu eigenlijk meteen af of iemand hem in het schap bij de drogist heb gespot. Ik weet namelijk niet of deze ook is uitgebracht om in de drogisterijen te verkopen - kan het ook nergens terug vinden. Dit is het perfecte mintkleurtje voor mooie zomerdagen.
TBS White Musk Blush Eau de Toilette is een fris, zomers luchtje die ik dan ook alleen met heerlijke warme dagen tevoorschijn haal. Helaas is het luchtje bijna op en was het een LE luchtje van The Body Shop. Ik vind de gewone White Musk luchtjes van TBS ook heerlijk, dus dan koop ik de gewone versie wel als Blush helemaal op is.

Nog een product van Lush - heb vele favorieten van Lush - namelijk de Happy Hippy douchegel die als ik mij niet vergis is uitgekomen in de lente. Een lekkere frisse geur, waardoor je gelijk je ogen opent in de douche!

Mijn huid heeft heel wat te voortduren gekregen de afgelopen tijd, omdat ik zo'n ontzettend drukke periode heb gehad en ook nog wel even duurt. Wanneer ik het eigenlijk wat te druk heb zie je dat meteen terug in mijn gezicht. Ik krijg droge plekken op mijn kaaklijn en als ik er weinig aan doe, dan kan het zelfs exceem plekken worden. Deze hydraterende crème voor de dag zorgt er voor dat mijn huid weer gezond is en dat de droge plekken snel weer verdwijnen.

Dit waren dan alweer mijn favorieten, deze keer dus weer in een foto-editie, omdat de meeste van jullie dit toch leuker (makkelijker) vonden om te zien.

Wat waren jullie favorieten met de lekkere zomerdagen?

16 comments:

Vera zei

Mooie favorieten!

Charile zei

erg mooie favorieten!

Jaimie zei

Leuke favorieten!

Mariska zei

Happy hippy is een fijne douchegel maar wel moeilijk om uit het flesje te krijgen haha. Ik gebruik nu veel de citroen douchegel van the body shop :D

Mariska zei

Dat duochrome lakje lijkt mij wel erg mooi :)

Femke Vrieswijk zei

oeh mooie lakjes in je favorieten dit keer :D

Miranda zei

De primer van Catrice heb ik ook. Ik heb hem nog niet heel erg vaak gebruikt, maar tot nu toe bevalt hij me wel goed.

larissa zei

Super leuke favorieten!
Ah die essie lakjes zijn echt goed!
liefs,

Gerrianne zei

Good favourites! Met name de Essie lakjes, lovee!

Janniek zei

Je hebt erg leuke favorieten!

Esmay de Olde zei

Die Zoya lak is echt praachtig <3

Pippi zei

Het Essie lakje staat al een tijd op mijn wishlist.
Ik gebruik zelf altijd dezelfde producten en heb er niets nieuws bij.

Daisy zei

Dat lakje van Essie is gewoon in de drogisterijen te koop, ik heb 'm zelf ook!

Nicole zei

fijne favorieten heb je!
het essie lakje ben ik bij de etos tegen gekomen en volgens mij ook bij de DA (maar die laatste weet ik niet zeker.) heb hem zelf laten stan omdat het nie thelemaal mijn kleur is.

Inge zei

ik heb het essie lakje. de dekking vind ik jammer genoeg niet super, zelfs niet na 3 laagjes...

Anouk zei

Leuk om te lezen waarom deze producten nu net je favorieten zijn. Ik had wel nog een vraagje, die Catrice Prime and Fine, hoe gebruik je die dan?


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights