donderdag 9 augustus 2012

postheadericon 10 plekken op de wereld waar ik graag naar toe zou willen

Ik ga niet op vakantie deze zomervakantie, maar ik zou graag nog wel een aantal plaatsen over de wereld willen bezoeken. Om even weg te dromen heb ik deze plaatsen op een rijtje gezet en het verlangen om er naar toe te gaan wordt alleen maar groter. Ooit hoop ik dat naar al deze plekken ben geweest. Eén ding moet ik wel wel overwinnen en dat is dat ik gewoonweg niet van reizen houd. Ik word erg snel misselijk in een auto/bus/trein en vliegen vind ik ook geen succes. Ik vind reizen pas écht leuk als ik op de plaats van bestemming ben, met mijn koffer veilig in mijn hand. Dan kan ik pas genieten!


De Niagara Waterfalls in Canada (te zien op de bovenste foto)
 New York
 Curaçao
Rome
Nog een kaar naar Venetië. Ik ben al eerder eens een dagje naar Venetië geweest, maar dat was veel tekort. Graag ga ik nog een keer terug.
Miami
Dominicaanse Republiek
 Naar één van de Griekse eilanden. Kos bijvoorbeeld
Dubai
Barcelona (al minstens 10x in Spanje geweest, maar nog nooit in Barca)

Een mix van natuur, cultuur, een standaard zon,zee en strand vakantie en stedentrips zijn toch wel de vakantie die mij het meest trekken. Ik vind het heerlijk om op het strand te liggen, maar er moet ook wel wat cultuur in de omgeving te vinden zijn. Ik heb een hekel aan de zogeheten excursie-reizen, want ik houd dan ook echt totaal niet van verplichtingen op vakantie. Ik ga liever mijn eigen gang en onderneem zelf wel excursies.

Hebben jullie nog plaatsen waar jullie dolgraag heen zouden willen en waarom?

15 comments:

JoanyDV zei

Wat en heerlijke bestemmingen :) Eén plaats waar ik absoluut ooit nog naar toe wil is Ierland. Ik weet niet waarom, maar ik voel me gewoon aangetrokken door dat land.

Esmay de Olde zei

Sommige plekken deel ik met je!

Charile zei

Leuk allemaal!

PSbyDila.com zei

Prachtig idd! Zou heel graag een keer nog naar de Niagara Falls en Dubai gaan (en alle andere plekken natuurlijk!).


http://www.psbydila.com

Juudith zei

Oeeee leeuk!! jammer dat je zelf niet echt van reizen houdt en niet zo goed tegen bus/auto enzo kan! lijkt me lastig!!

Naomi van der Let zei

Ik heb heel veel plekken hier in de VS die ik graag zou willen zien, maar nog veel meer in Europa. Ik zou graag willen rondreizen in Italie en Spanje. Verder wil ik nog wel naar Australie :)

Inge zei

Rome is echt zalig.
Barcelona vond ik ok, maar één keer was genoeg voor mij.
Binnen twee weken staat Madrid op het programma. En op het eind van het jaar Hawaii, met een stop in San Francisco en hoogstwaarschijnlijk Miami, we twijfelen nog tussen Miami en NYC, maar NY hebben we al eens gedaan...
Voor de rest wil ik nog overal in Asië naartoe, en Latijns-Amerika. Kort lijstje dus ;)

Maud M. zei

Leuk om te zien! Ik ben gek op reizen, al ben ik ook niet gek op lange reizen vanuit Nederland naar de bestemming zelf. Maar ik wil nog zo ontzettend veel zien! Dubai staat ook nog op mijn lijstje. En Zuid-Afrika, Japan en Brazilië staan er ook hoog op!

Pippi zei

Helsinki is ook erg mooi!

pommelien.x zei

ik ga dit jaar nog naar curacoa woehoe.
watch & follow @ www.fashion-entree.blogspot.com

Linda zei

Ik ga begin volgend jaar naar Dubai en Zuid-Afrika :) De Niagara falls wil ik graag zien, maar wel jammer dat het er altijd bomvol staat met toeristen. Ik zou ook graag nog eens terug gaan naar Moskou en ik wil ooit op een echt bounty-strand liggen.

NYC blijft een grote favoriet <3 Ben ik in totaal 6 of 7 weken geweest. Barcelona, Rome en Miami heb ik al gezien :)

Gerrianne zei

Prachtige plekken, plaatsen en landen or whatevv. Het ziet er echt helemaal geweldig uit! Ik wil altijd nog graag eens naar Afrika, omdat het me zo erg trekt door de armoede - om ze te helpen. Dit lijkt me echt geweldig! Daarbij naast wil ik ook nog een keer naar Dubai, Curaçao, Australië, New York, Rome, Parijs, LA, Chicago. Zullen we maar op houden? haha. Ik wil overal wel eens naar toe! :D

Smiling Beauties zei

Mag ik met je mee? Hihi ;)

Isabelle zei

Rome is echt n aanrader ik ben dr nu maar we vliegen helaas morgen weer terug en met de rest ben ik t helemaal eens:D

Kelly zei

Wel hoor!! Gezellig! ;)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights