maandag 23 juli 2012

postheadericon Shoplogje van twee weken geleden

Voordat ik te horen had gekregen dat wij een huisje hadden, had ik wat dingen geshopt. Ik had door dat ik het zo onwijs druk had met klussen in het huis geen tijd om het eerder met jullie te delen. Ik wilde toen nog even bij de sale-items gaan kijken, maar ik vond er zelf niet heel veel tussen zitten. Heel veel aanbiedingen uit de sale artikelen waren wekenlang te vinden in de stad,  de laatste restjes zijn nu in de winkels te vinden. Dus mocht je nog iets willen scoren dan moet je echt wel je slag gaan slaan. De herfstcollectie komen namelijk nu langzamerhand de winkels binnen en dan gaat vaak de zomer-sale weer richting magazijn. 

Toen ik op die dag ging winkelen, zo'n twee weken geleden was ik nog gekleed in een luchtige broek en slippers. Nu de laatste tijd er zoveel regen valt ben ik bijna geneigd om mijn laarzen uit de kast te halen. Tussendoor dus toch nog een zomer shoplogje. Hopelijk kunnen jullie er van genieten. Ik word er in ieder geval vrolijk van als ik weer naar mijn gekleurde items kijk.

Ik kocht een vrolijke harembroek van de New Yorker. Wanneer het lekker weer wordt draag ik graag van die luchtige katoenen broeken. Ik heb inmiddels al wel een verzameling van kleuren. Een simpel basic hempje erop en slippers eronder en ik vind het het heerlijk zitten. Het is ook nog eens lekker om in te gaan werken. De harembroek kostte €20 dat vind ik echt een koopje. 

Het oud roze topje van Jane Norman kocht ik in de sale voor €15 en de originele prijs was €38. Ik had hem al eerder op het oog gehad, maar voor een simpele top vond ik het toch wel wat prijzig. Voor €15 kon ik hem natuurlijk niet laten liggen.
Deze twee kettingen had ik al op het oog van de HM en ik besloot ze nu ook maar eens te gaan kopen. Beide kettingen heb ik meerdere keren in mijn handen gehad en ik kreeg ze toch maar niet uit mijn hoofd. Ik draag vaak mijn Mi Moneda ketting, maar ik vind het wel leuk om tussendoor wat af te wisselen met andere kettingen. Mijn Mi Moneda ketting is een vrij fijne ketting voor mijn doen. Ik ben vaak wat meer van de grove ketting zoals de bronskleurige ketting die je hierboven ziet. De kettingen kosten €9.95 per stuk. HM heeft vaak verrassend leuke sieraden voor een leuk budget-prijsje! Het assortiment wordt dan ook regelmatig vernieuwd. 

Hebben jullie nog leuke dingen gescoord uit de zomer-sale?

10 comments:

Mariska zei

Leuke shoplog! De linker ketting is heel mooi

Femke Vrieswijk zei

wat een gave kettingen :D

Anoniem zei

Super leuk!

Monique zei

Lekker geshopt! En die harem broek vind ik erg leuk, perfect voor een dag zoals deze :)

Esmay zei

Dat rozige bloesje is leuk!

Pippi zei

Doe je een keer een OOTD met deze leuke aankopen?

NailTalk zei

je hebt mooie kleuren uitgekozen!

Sara | thoughtsanddresses zei

Die gouden ketting heb ik ook! Erg leuke aankoopjes trouwens!

Delphine zei

leuke koopjes!

Anouk zei

Mooie spulletjes, ik ben wel benieuwd hoe de broek & het topje eruit zien als je ze aan hebt. Oh, & die blauwe steentjesketting is zo mooi *gasp*


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights