woensdag 25 juli 2012

postheadericon Filmpje: Afscheid nemen van mijn oude kamer - tijd voor een nieuwe start


Het zal jullie natuurlijk niet ontgaan zijn dat ik ga samenwonen met mijn vriend. Wij zijn nog flink bezig met de laatste dingen regelen, waardoor ook onze spullen verhuizen van onze beide huizen. Vanuit mijn huis moeten de meeste spullen komen, ook omdat ik gewoon veel meer spullen heb, maar ook omdat wij het bed meenemen van mijn oude kamer. Neem snel een kijkje in mijn oude kamer.
 Ik had nog nooit een filmpje opgenomen of een roomtour gedaan in mijn oude huis en ik wilde een filmpje opnemen in mijn oude kamer. Het is gewoon 'ik klets over van alles' filmpje geworden, die ik met jullie wilde delen.

Ik ben zelf al regelmatig verhuisd en ik heb dan ook de nodige ervaringen met verhuizen. Toch blijf ik het  vreselijk vinden dat opeens mijn spullen over drie huizen liggen verdeeld en dat ik op een gegeven moment niet meer weet waar ik nou wat heb neer gelegd. Het is gewoon nog een beetje behelpen de komende dagen en wij hopen snel over te gaan naar het nieuwe huis!

Zijn jullie al wel eens verhuisd?

10 comments:

Nikita zei

ik ben nog nooit verhuisd, behalve naar kot en terug. Dus ik heb er geen ervaring mee. Ik kijk er eigenlijk naar uit als ik thuis wegga omdat ik dan eindelijk eens kan verhuizen met een schone lei beginnen, alle rommel weg !

Pippi zei

Ik ben al acht keer verhuisd en ik ga alleen naar een ander huis als ik de Staatsloterij win en alles kan LATEN doen.
Veel succes met de verhuizing. Natuurlijk mis ik je updates, maar ik weet zeker dat je straks weer meer tijd hebt voor je site:)

Mariska zei

Leuk filmpje! ik ben verder nog nooit verhuisd. Ben er wel blij mee

Inge zei

Leuk filmpje, succes met de verhuizing! :)

ilovebeauty89 zei

Leuk filmpje en ik heb er alle begrip voor! Mijn vriend en ik wonen 3 jaar samen en hebben 3 maanden geleden een huis gekocht! Druk druk druk, maar wel super leuk en spannend!

PinkFairy zei

heel veel succes met het verhuizen! je zult het vast heel leuk inrichten allemaal :) en natuurlijk is het begrijpelijk dat je niet je heel huis wilt filmen en dat je huis gewoon voor gaat. bloggen is ook niet alles ;)

Leontine zei

Succes met verhuizen! Toen ik vanuit mijn ouderlijk huis ging samenwonen vond ik die verhuizing al ellende, maar toen we na 5 jaar een ander huis kochten... pffff. Dat was pas drama. Toen hadden we een vol huis over te tassen en ik was de gelukkige die alles mocht inpakken (niet aan mijn lief besteedt). We wonen nu alweer 8 jaar in dit huis en dat blijft voorlopig ook zo, zeker nu er nog rommel en speelgoed van 2 kleine meiden bij is gekomen ;).

Dus Kel, blijf lekker in het huisje waar je nu in komt te wonen, haha.

Ben wel heel benieuwd naar jullie huis als het helemaal ingericht en klaar is (en groot gelijk dat je niet alles filmt!).

Gerrianne zei

Een heel leuk filmpje & volgens mij had je best nog een ruime kamer. Nog leuk om te zien! Alleen wat een "bende', haha. Natuurlijk logisch met een verhuizing, maar wauw. Ik ben heel benieuwd nu naar jullie huisje. Je moet je verder echt niet verschuldigd voelen dat je het niet helemaal goed kan combineren. In je huisje ga je neem ik aan heel lang wonen samen met je vriend, dus dat is op dit moment belangrijker. Het moet naar je smaak zijn en dat duurt altijd wel erg lang. Neem gewoon heerlijk die tijd, girl! :'D

shannara zei

heel veel succ6 samen!

Romy zei

Succes met het verhuizen en maak je maar geen zogen om ons hoor! Stiekem vindt ik het juist leuk om te horen hoe het met het verhuizen gaat, hihi!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights