zondag 24 juni 2012

postheadericon Tijd om weer eens gebruikt te worden #1

Herkennen jullie dat, dat je een bepaald product op een bepaald moment helemaal geweldig vindt, maar dat het om een gegeven moment al maanden onaangeraakt in je stash ligt.  Ik heb dat met deze vijf producten, die ik gewoon ook stuk voor stuk geweldig vind. Ik heb ze alleen even een tijd over het hoofd gezien en er gewoon heel weinig meegedaan. Daar gaat zeker verandering inkomen en het is hoogtijd om af en toe geweest eens mijn stash uit te zoeken en producten die ik op dat moment weer 'even uit het oog' zijn verdwenen weer vooraan in mijn stash te leggen. Ook is het goed om af en toe zo'n artikeltje te schrijven en opnieuw weer bedacht waarom je dat product zo geweldig vond. Herkennen jullie dat jullie perse iets moeten hebben, maar dat het daarna steeds verder in je make-up stash komt?

De Shimmer-Cubes van The Body Shop vind ik echt een geweldig product. Ik bespreek het wel al in mijn make-up stash filmpje, maar ik vind ze echt prachtig. Helaas vind ik ze aan de dure kant, want er hangt een prijskaartje van 22€ aan dit prachtige quattro. Ik zou graag meer van deze Shimmer Cubes willen hebben, roep ik altijd - maar de enige Shimmer Cubes die ik heb ligt al een tijd alleen in mijn stash en wordt maar niet gebruikt. Ik vind de kleuren prachtig, maar aan de andere kant zijn het ook weer de kleuren die mij tegenhouden. Ik vind namelijk dat je er weinig kanten mee op kan, maar ik ga weer eens een poging voor een look wagen in combinatie met een ander palette. Ik ga er eens even mee spelen! 
MAC - Smoked Ruby uit de Semi Precious collectie, waar ik het liefst als ik al het geld van de wereld had, alles in mijn stash gehad uit deze prachtige collectie. Gelukkig wordt 7 juli de MAC Heavenly Creature collectie gelanceerd (ook in Nederland) en daar zitten prachtige mineralize oogschaduw, blushes en MSF in. Ik kan nu al geen keuze maken tussen de prachtige producten. Zodoende had ik dit ook met de Semi Precious collectie. Ik was ontzettend blij dat ik Smoked Ruby had gescoord bij de Bijenkorf. In de eerste maanden heb ik hem ook erg veel gedragen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik hem dit jaar denk ik nog niet eens heb aangeraakt. Echt zonde, want hij is prachtig!
Ik heb een paar pigmenten van Sugarpill Cosmetics. Ik vind deze loose eyeschadows, zoals Sugarpill ze noemt echt prachtig. Ik vind alleen losse oogschaduws gewoon veel minder fijn werken dan gepressde oogschaduws uit een kant en klaar palette. Ik merk gewoon dat ik daar veel eerder naar grijp, omdat het natuurlijk ook gewoon voor het meest handliggend is op dat moment. Ik moet gewoon eens wat meer de makkelijkheid loslaten en uit mijn comfort zone gaan. 
Rose gold is denk ik wel één van de meest besproken blushes onder de beautybloggers. Een prachtige peachy/roze tint met gouden shimmers. Echt de ideale blush zou je denken, dat vond ik eerst ook. Ik heb hem wel redelijk vaak gebruikt, maar nu ik steeds meer blushes krijg, verdwijnt deze richting de achterkant van mijn blush bakje. Tijd om Rose Gold weer eens te gebruiken en onder het stof vandaan te laten komen.
De mooie matte bronzer met het honinggraad printje is eindelijk een bronzer die niet eens te donker en te oranje is voor mijn witte huidje. Ik gebruik in de winter eigenlijk gewoon geen bronzer en het is nog vrij weinig mooi weer geweest, dus ook dit prachtige product ligt ver weggestopt in de lade. Ik vind bronzer alleen iets extra toevoegen aan mijn gezicht, wanneer het mooi weer is. Veel meiden gebruiken bronzer het hele jaar door, maar ik vind het echt wel een zomerproduct. 

Ik wil af en toe een selectie maken van producten die ik weinig gebruik en waar ik even weer wat extra aandacht weer voor wil krijgen. Ik wil de producten weer even op mijn netvlies krijgen.

Herkennen jullie dit?

15 comments:

Esmay zei

Zeker weer gebruiken hoor, pretty styff! Ik heb ook wel 's hoor, dan gebruik je iets niet, en later herontdek je het weer. Dat vind ik altijd zo leuk!

Joyce Nafzger zei

Ik ken dit fenomeen zeker! : D Ik kan sowieso heel erg 'in to' enkele producten zijn en ze vervolgens compleet laten verstoffen. Zo kan ik ook een jeans helemaal afdragen en hem daarna achter in de kast verstoppen. Leuk dat je hier een artikeltje over hebt gemaakt, het zijn stuk voor stuk prachtige producten, dus ik hoop dat je opnieuw verliefd op ze wordt.

Marieke zei

Snel weer gebruiken inderdaad! Ik ken een beautyblogster uit Engeland (geloof ik) die elke zondag in haar stash shopt op zoek naar verloren dingen die ze dan die week weer gaat gebruiken. Lijkt me een goed concept als je veel spulletjes hebt!

Delphine zei

Die MAC en de shimmercubes zijn echt zo mooi!

Juudith zei

wauwhh die van Mac is echt lovelyy!! me likess!!

Miranda zei

Mooie producten. Ik heb de blush van Sleek ook , hij is echt prachtig;D

Laura zei

Mooie producten! Had ze al in je stashfilmpje gezien. Herkenbaar ook. Soms weet ik niet meer wat ik allemaal aan mooie producten heb. Wel slim om dan af en toe een selectie te maken en die weer eens te gaan gebruiken!

PinkFairy zei

Ah die oogschaduw van MAC is zo prachtig... heb nog steeds spijt dat ik hem toen niet gekocht heb. :(
Whehe dat met die Sleek blush had ik ook, uiteindelijk toch maar verkocht :P

Mariel - Nailcrush zei

Mooie blush!

janniektewinkel zei

mooie producten!

Charile zei

Super mooie producften! Die bronzer van TBS wil ik al zo lang ^^

Claudia(Sparkling & Beautiful) zei

leuke producten. ken het gevoel maar al te goed :o) Soms kom ik weer zo verloren producten tegen waarvan ik me afvraag waarom ze zo ver zijn geraakt :)

Miss Langhaar zei

Mooie producten nochtans!

Nyria zei

De pigment van Sugarpill <3
Dat is echt een kleurtje voor nu.
Liefs, xxx

Pippi zei

Ja, ik vrees dat ik dit fenomeen maar al te goed ken:)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights