donderdag 28 juni 2012

postheadericon Review Fogan Cosmetics

Vandaag een review over een webshop die voor mij nog onbekend was. Maak vandaag kennis met Fogan Cosmetics. Fogan Cosmetics is een online webshop met zeer budgetprijzen, namelijk alle make-up kost maar €0.99 cent, dus meer budget kan je het toch echt niet krijgen. Fogan Cosmetics heeft sinds kort stripers in het assortiment, de formule van de Crackle-lakken zijn verbeterd en ze hebben een heleboel frissende nieuwe nagellakkleuren toegevoegd aan hun assortiment. Dat klinkt niet verkeerd hè?
Ik testte drie nagellakjes voor jullie. De nagellakjes zitten in een simpel flesje met een gouden dop. Ik heb zelf niets met een gouden dop en het oogt dan ook erg goedkoop. Ik heb de nagellak ik drie verschillende kleuren. Roze en groen zijn crème lakken en de paarse bevat een shimmer. De droogtijd van deze nagellak is super, de nagellak droogt echt ontzettend snel. Ik vind de lakjes makkelijk lakken, maar je moet wel opletten met ongelijke haren bij het kwastje. Deze nagellakjes hebben wel meerdere lagen nodig, ik heb op de swatches van de gewone lakjes drie lagen aangebracht. Wanneer de droogtijd snel is vind ik het niet erg om meerdere laagjes aan te brengen.
Naast gewone lakjes testte ik ook nog drie crackle lakjes uit. Ik heb zelf niet veel met crackle. Ik heb het een enkele keer gedragen, maar ik vind de trend ook nog al uitgemolken. In het begin vond ik het nog wel een grappig effect, maar vond ik het gewoon niets voor mijzelf. Nu heeft iedere webshop en merk wel crackle lakjes uitgebracht.  Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat ik de roze en de blauwe wel erg leuk vind breken. De zwarte lak breekt in hele kleine stukjes, waardoor je weinig ziet van de basiskleur eronder. Ik zou de roze en de blauwe lak nog wel gaan proberen met andere basiskleuren. De droogtijd van deze crackle lakjes zijn snel en één laagje is ook voldoende om aan te brengen. Het lakje heeft wel even een minuutje nodig voordat hij echt goed breekt.
Ik heb dan ook nog vier stripers mogen testen voor jullie. Ik gebruik stripers af en toe in nail-arts, zou het eigenlijk vaker moeten doen. Ik moet namelijk nog wat meer oefenen, want ik heb het nog niet helemaal onder de knie. De paarse en blauwe vind ik echt ontzettend mooi!
De lakjes zijn zeker leuk voor de prijs van €0.99! Ik vind het design van de lakjes minder, maar de kwaliteit is erg goed! 

Informatie rondom mijn nagels: Ik heb geen swatches gemaakt op mijn eigen nagels, omdat ik een grote snee in mijn vinger heb zitten. Er heeft een splinter erg diep gezeten - had het niet gemerkt - en het is wat gaan ontsteken. Ik zal de foto's er van besparen, maar dat is dus de reden dat ik even de lakjes op nagellakwielen heb geswatcht. De nagellakken hebben mijn aandacht gewekt en ik zou de make-up producten ook wel eens willen uitproberen, of deze van net zulke goede kwaliteit zijn als de nagellakken.

Wat vinden jullie van Fogan Cosmetics? Gaan jullie er iets bestellen?

11 comments:

Esmay zei

Lekker cheapo! Ziet er goed uit :)

Paola zei

Ziet er goed uit!

Charile zei

Ziet er goed uit zeg :)

Nikita zei

ik zou er niet echt iets bestellen omdat als je een lakje besteld met verzendkosten erbij je waarschijnlijk hoger zit dan een lakje van catrice. Ik ben ook niet het type dat meteen 10 lakjes gaat bestellen. Ik ga liever gewoon naar een winkel ze kopen.

Laralaurentia zei

Ziet er erg cheapy uit, heb liever wat duurdere want vind het leuk om ze uit te stallen.

Dorien Swerts zei

Wat een leuke nagellakjes! Zitten mooie kleurtjes tussen ;) !
www.fashion-freaks.be

Bertine zei

Mooie kleuren heb je uitgekozen! Dit is hele fijne nagellak voor weinig geld idd:)

larissa zei

Jaa, de nagellakjes ken ik ook maar net, ze zijn echt goed! Leuke blog, ik volg je xx

Mariel - nailcrush zei

Mooie lakjes!

Sheela zei

Er zitten leuke kleurtjes tussen en die crack vind ik ook heel mooi

Kelly zei

Hoi Larissa! Welkom op mijn site, hopelijk vermaak je je!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights