zaterdag 30 juni 2012

postheadericon Persoonlijke update: Even kletsen

Ik bedacht mij laatst dat ik jullie al heel lang geen persoonlijke update meer heb gegeven over hoe het gewoon met mij gaat! Jullie vinden persoonlijke updates vaak ook erg leuk om te lezen en ik vind ze overigens ook wel erg leuk om te schrijven. Dus mochten jullie de persoonlijke updates nog wat schaars vinden, laat het dan ook zeker weten. Jullie feedback betekent veel voor mij en ik doe er ook werkelijk wel iets mee.

Het gaat allemaal zijn gangetje! Ik werk inmiddels alweer ruim een jaar in de Kinderopvang.Ik ben daar toen gaan werken, omdat ik geen geschikte vacatures vond voor mijn opleiding en ik natuurlijk wel aan het werk wilde.  Helaas is mijn toekomst wel onzeker, door een tijdelijk contract en de bezuinigingen binnen de Kinderopvang. Ik ga mij hier nog niet druk om maken en ik zie wel wat het in november voor mijn contract betekent. Ik blijf rond kijken voor vacatures, maar er is gewoon weinig te vinden voor het aantal uur wat ik wil (minimaal 24 uur). Ik zie wel wat de toekomst mij brengt! Ik ben helemaal op mijn plek op mijn werk en vind het ontzettend leuk! Dat ik onder mijn niveau werk op dit moment dat vind ik niet erg en dat daar had ik van te voren al rekening mee gehouden.

Voor de rest ben ik nog steeds ontzettend gelukkig met mijn vriend Timothy. We gaan alweer richting de 3 en half jaar samen (augustus). Hij is net geslaagd voor HBO Aviation en gister hebben wij de uitreiking van zijn diploma gehad! Inmiddels heeft hij ook een jaarcontract aangeboden gekregen bij zijn huidige stage. Dit betekent dat wij ook wat meer financiële zekerheid krijgen en wij willen graag gaan samenwonen. Dat wilde wij al een tijdje, maar op één inkomen is dat niet te doen. Ook is het voor mij gewoon beter als ik uit huis ga i.v.m. de thuissituatie bij mij thuis, dat loopt al jaren niet lekker. Wij willen ons niet overhaasten en zijn nu ook wat huizen aan het bezichtigen. 

Met Diva of Geneva gaat het ook nog steeds goed! Sinds de nieuwe layout online is gekomen heb ik zo ontzettend veel complimenten gehad! Ik ben blij dat de layout zo goed is ontvangen. Ik heb er nog steeds heel veel plezier in, maar ik merk de laatste tijd dat ik het ontzettend druk heb, waardoor ik soms wat later updates plaats of misschien zelfs een dagje oversla met updaten. Ik wil namelijk wel voor 100% achter mijn artikelen staan en niet éven snel wat online gooien, zodat er toch nog wat online staat. Mocht er dus in deze weken even niets online staan dan weten jullie gewoon dat ik het ontzettend druk heb. Gelukkig heb ik 9 juli even twee weken vakantie, dus dan komt het helemaal goed!

Ik heb laatst mijn tussentijdse toets gehad en ik heb inmiddels al echt een heleboel rijlessen gehad. Ik heb in het begin ontzettend veel moeite gehad, vond het doodeng en ik kreeg maar geen beheersing over de auto. Dat gaat nu gelukkig allemaal goed en moet ik nog werken aan de laatste dingen. Vooral na-controles en spiegelen daar wil ik nog wel eens wat steken laten vallen. Ik hoop dat ik aan het einde van de zomer mijn rijbewijs in ontvangst mag nemen.

7 comments:

Esmay zei

Fijn dat het goed gaat! Wat goed dat je vriend een baan heeft aangeboden gekregen! En fijn dat jij je toch fijn voelt op je werk! En samen wonen: niiiice! :)

miriamterveer zei

Leuk te lezen! Bloggen moet toch ook leuk blijven voor je? Dus als je het wat drukker hebt dan sla je toch gewoon een dagje over? Ik en ik denk de rest blijft echt wel trouw volgen! Hopelijk kunnen jullie gauw samenwonen, dat zou leuk zijn. En wat betreft het autorijden; ik herken veel in je verhaal. Gun jezelf gewoon de tijd ervoor. Hoe meer druk je er op legt, hoe spannender het wordt. Veel succes!!

Pippi zei

Het gaat dus hartstikke goed met je- en dat verdien je ook!

Sarah Diiamonds zei

Wat fijn om te horen dat het goed met je gaat, en met je vriend! dat van die updates heb ik ook, je moet echt achter je artikels staan, en als je het druk hebt is het gewoon niet fijn om even snel iets online te gooien, volledig mee eens, hopenlijk vinden jullie snel iets, veel succes xx

Nicoleta zei

Love your flower top styled with leather jacket!
www.nicoleta.me

Gerrianne zei

Echt even leuk om te lezen hoe het met je gaat & ook fijn dat het allemaal positief is! Alleen die drukke tijden, daar hebben er meer last van. Gewoon lekker rustig aan doen & kan je een dagje niet updaten? Laat het erbij. Je verwend ons genoeg met artikels & dan de nagellak swatches van de laatste tijd.. Ontzettend leuk!

Nyria zei

Ik zit ook met hetzelfde met rijlessen op dit moment. Heeft een tijdje geduurd. Inmiddels heb ik net de tussentijdse toets achter de rug. Ook ik hoop hem na de vakantie in ontvangst te nemen.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights