zondag 24 juni 2012

postheadericon Maybelline Color Tattoo's eindelijk te koop in Nederland!!

De beruchte Color Tattoo's waar de Amerikaanse Bloggers/youtubers het steeds over hadden zijn naar Nederland gekomen.  Ze waren echt laaiend enthousiast en ik moest ze ook gewoon hebben. De Color Tattoo is een gel-crème oogschaduw en zijn goed te vergelijken met de MAC paintpots. Het is dus niet een geheel nieuw product, maar voor zo'n leuk prijsje van €9.99 heb ik dit soort vergelijkbare oogschaduws nog niet gevonden.

Ik had al twee kleuren op het oog en gelukkig kwamen deze beide kleuren ook naar Nederland. In Amerika zijn namelijk 10 kleuren uitgebracht, maar in Nederland maar 6. Gelukkig kon ik de beide kleuren kopen die ik wilde.  Ik heb ook nog even gekeken bij de andere kleuren, maar de zilveren en gouden viel meteen al af. Dit zijn kleuren die ik niet vaak gebruik en dus vond ik het ook niet nodig om deze kleuren te kopen. Ik twijfel nog wel steeds over On and on bronze, wat die kleur vind ik ook prachtig. Wie weet koop ik deze kleur er ooit nog bij. Ik moet op dit moment even rustig aan doen van mijzelf, ben namelijk op een Low-buy. Een no-buy is toch niet mogelijk voorbij en vind ik ook niet nodig. Gewoon wat meer nadenken wat je koopt is al prima en zo gaat het al weken goed!

Ik nam dus de kleuren Turqiouse Forever en Permanent Taupe mee. Ik vind deze blauwe kleur echt fantastisch staan bij mijn blauwe ogen. Permanent Taupe is kleurtje wat ik graag draag voor het dagelijks gebruik. Wat een geweldige pigmentatie, ik ben echt verrast. Ik kan mij meteen voorstellen dat de Amerikaanse Beautybloggers hier zo lovend over waren. Ik ben benieuwd of deze kleuren ook echt 24 uur houden, zonder te creasen. Ik ben gewoon nogal huiverig voor creamy oogschaduws, omdat ik ze vaak niet lekker vind werken en bang ben dat ze gaan creasen. Ik ga snel aan de gang met een look.

De Color Tattoo's zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen in 6 kleuren en kosten dus €9.99 per stuk. Ik heb ze inmiddels gespot bij Etos en Kruidvat.
  • Permanent Taupe (matte)
  • On and On Bronze
  • Turquoise Forever
  • Immortal Charcoal
  • Eternal Gold
  • Eternal Silver
Ik heb deze beide Color Tattoo's gekocht in een actie (2e gratis bij Etos) maar deze actie is inmiddels verlopen. Gelukkig komen dit soort acties vaak terug (ook bij andere drogisterijen). Het is zonde als je voor €9.99 een potje koopt namelijk als je voor dezelfde prijs ook een tweede mee kunt nemen.

Wat vind jij van creamy oogschaduws?

18 comments:

Paola zei

Ze zijn zo mooi! Ik heb me doorweekt laten regenen vandaag voor deze oogschaduws en helaas nergens te vinden :(

Bernadet zei

Ben benieuwd naar je look. :D

Rieke Oosterhuis zei

Wow! Die zien er echt goed uit, en die blauwe kleur lijkt me echt heel mooi bij jou ogen (:

Gerrianne zei

Ze zien er zo ontzettend mooi uit! Toen ik ze deze week bij Serena(?) op de blog zag, was ik ook al verrast. Wat een pigmentatie! Geweldig!

Josephine zei

Permanent Taupe vind ik heel mooi!

Charile zei

Wauw, super mooie kleurtjes :)

Chantal zei

Die blauwe is ook wel héél gaaf, zeg!

Femke Vrieswijk zei

wauw :D prachtige tinten!

Juudith zei

Ik vind turqouis zo mooooi!!

Anne vdh zei

Ik heb ze ook! De turquise en bronzen en ben echt helemaaaal fan, vind ze geweldig:D Ze blijven bij mij ook de hele dag zitten (incl oogschaduwbasis en oogschaduw) :D

MySuperSweetLife zei

Ik vind ze zo mooi! Je hebt de kleuren gekocht die ik persoonlijk ook het mooiste vind!
Liefs

Laralaurentia zei

Ze zijn in de aanbieding bij de Kruidvat van 9,99 naar 7,99 :D

Nicole zei

vind ze heel mooi, maar ik houd zelf echt niet van cream producten..

SarahDiiamonds zei

Oh wow, ik moet er echt wel een paar hebben, prachtige kleurtjes heb je gekozen trouwens, vooral de blauwe is stunning! :D

Joyce zei

Super mooi!! Ik wil misschien de goude aanschaffen :)

Nyria zei

Ik wil ze ook nog echt proberen. Inderdaad eindelijk te koop. De blauwe is zo mooi helder.
Liefs, xxx

Pippi zei

Zodra ik hier een aanbieding voor spot neem ik er ook een paar mee!

Ester zei

Ik heb er zelf ook 2 gekocht, ook die blauwe en de witzilveren, echt mooi zijn ze!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights