woensdag 27 juni 2012

postheadericon Flowers and nude

Vandaag dan weer eens tijd voor een nail-art met Konad. Ik heb laatst een wedstrijd gewonnen bij Enchantra en ik ben even weer helemaal gelukkig met mijn Konad spullen. Ik zeg even, want ik heb vaak van die fases. Dan stempel ik een paar keer per week weer wat nieuws op mij nagels en zo weer een paar weken gewoon alleen naar nagellak en geen stempels. Ik had weer eens zin in een Konad-creatie.

Ik heb mijn nagels in een nude kleur gelakt, namelijk petit four as dessert van Catrice uit de Ultimate Nudes lijn. Vervolgens heb ik een bloemenpatroontje met konad rood gestempeld en als afsluiter heb ik met een dotting tool met konad geel een stip gezet, om te bloemen helemaal af te maken. Ik vind het resultaat erg geslaagd en ik heb deze creatie dan ook 4 dagen gedragen, dat is voor mij echt een hele lange tijd!



Ga jij wel eens aan de slag met stempelen?

14 comments:

Homemadepicturemania Sao Nonac zei

Super leuk!:)

Claudia(Sparkling & Beautiful) zei

leuk gedaan ! ik heb hier zo een setje van het kruidvat maar ik gebruik het eignelijk helemaal niet veel..nu natuurlijk weer wel zin in hihi

Charile zei

heel mooi gedaan!

Chantal zei

Wat leuk gedaan, heel schattig!

Tessa mastenbroek zei

Leuke nail-art joh!!

Paola zei

Heel leuk gemaakt!

MySuperSweetLife zei

Wat heb je die mooi gemaakt!
Liefs

Sheela zei

Het ziet er heel mooi uit. Zelf doe ik bijna nooit zoiets, altijd gewoon 1 kleur. Heb er niet vaak de tijd of geduld voor. x

BeautyNL - Vera zei

Cute!

Nicole zei

leuke bloemetjes! denk alleen wel dat ik zelf een andere basis kleur zou gebruiken voor een iets meer lente/zomer look :)

Esmay zei

Heel cute :D

Laralaurentia zei

Leuk gedaan :D erg schattig.

Nyria zei

Ik vind de bloempjes zo leuk erop. Zelf stempel ik nooit, maar deze nailart zet mij wel aan het stempelen.
Liefs, xxx

Pippi zei

Nee, ik doe niet aan nailart, maar dit vind ik wel erg mooi hoor


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights