woensdag 2 mei 2012

postheadericon Swatches Catrice Revoltaire Palettes (Limited Edition)


De prachtige palettes waarvan ik vanaf het begin van de persberichten van de Revoltaire collectie van Catrice op zat te azen. Jaloersmakende artikelen, swatches en looks kwamen langzaamaan mijn bloglovin' binnen van meiden die in het zuiden van Nederland wonen en dus op bezoek gaan in Duitsland bij de DM, waar de LE's eerder in de schappen liggen dan in NL. Ik heb gelukkig de beide palettes en een lipstick gescoord. Niet alles wat ik wilde hebben, maar toch ben ik hier al super blij mee.

Het printje op het doosje doen mij een beetje aan baroque denken. De palettes zijn helaas van plastic, maar ik had eigenlijk ook niets anders verwacht voor zo'n leuk prijsje.
Het palette bevat drie prachtige groene en bruine oogschaduwkleuren en een bruine eyeliner. De eyeliner geeft droog amper pigment af, maar als je de eyeliner nat aanbrengt, zoals ik op de swatches heb gedaan is hij goed gepigmenteerd. Dit palette heeft de naam Toxic Combination gekregen, waarschijnlijk vanwege de gifgroene kleur. 
Explosive combination heeft een explosieve roze kleur in het palette zitten en ik vind het erg leuk dat beide palettes één knal kleur hebben gecombineerd met dagelijkse kleuren. Ook dit palette bevat een eyeliner. 
Ik vind de palettes erg goed gepigmenteerd. De oogschaduwkleuren zijn droog aangebracht en zonder oogschaduwbasis. Doordat de eyeliner totaal geen kleur afgeeft als hij droog wordt aangebracht, heb ik de eyeliner voor de swatches nat aangebracht.

Ik vind de eyeliner niet echt een toevoeging voor het palette. Ik had liever een vierde oogschaduwkleur gezien, of een mooie bijpassende blush voor in het palette. Ik gebruik namelijk liever mijn eigen eyeliner waar ik aan gehecht ben. 

De Revoltaire collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat/Trekpleister. Deze oogschaduwpalettes kosten 4.49€ per stuk, wat ik echt een koopje vind.
Vind jij de eyeliner een toevoeging voor deze palettes? Ren jij naar de winkels voor deze palettes?

19 comments:

Naomi van der Let zei

Je foto's doen het niet! :( 

Pippi zei

Ik ben niet zo handig met oogschaduw en ik denk niet dat ik voor het ene explosieve kleurtje per palette terug ga naar de winkel

Charile zei

gave kleuren, maar niets voor mij ;)

Paola zei

Ik ga deze zelf niet kopen. Ik vind de roze wel erg mooi, maar moet toch echt sparen nu!

Kelly zei

Ik zag inderdaad dat sommige foto's het onverklaarbare wijze niet deden. Ik heb ze opnieuw toegevoegd en als goed is doen ze het nu wel allemaal?

Souhailla zei

Vind de pigmentatie niet zo goed. Ik laat hem denk ik liggen.

Femke Vrieswijk zei

ik heb ze zelf gisteren gekocht :D ben er echt blij mee!
de eyeliner vind ik eerlijk gezegd best fijn werken :) lekker creamy enzo :D

Esmay zei

Vooral 't koraal palletje vind ik mooi!

Vera zei

Ze zijn mooi, maar omdat ik ze toch bijna niet zou gaan gebruiken heb ik ze laten liggen ;)

Nikita zei

nee, ik vind de eyeliners ook geen meerwaarde. Ik gebruik liever een potloodje of liner. Ik ren eerder naar de winkel voor 1 van de lakjes, maar veel is al uitverkocht :s 

Naomi van der Let zei

Jep, ze werken allemaal :) 

Gerrianne zei

Toch zien ze er goed uit! Vandaag ben ik niet verkocht door de palletjes in de Kruidvat!

Mariette zei

Ik vind het wel mooie kleuren!

Liefs, Mariette

Jennifer zei

Volgens mij is de eyeliner ook heel goed als oogschaduw voor bijvoorbeeld in de crease te gebruiken hoor! ;) Tenminste, mij lukt het wel en het ziet er ook gewoon leuk en goed uit. :)

Miss Langhaar zei

Prachtige verpakking en die groene kleur is echt zo mooi!

SuzannevanderBijl zei

Vond de kleuren in het echt zo tegenvallen dat ik het palette met de roze tint heb laten liggen.. terwijl ik na het persbericht heeel enthousiast was! Jammeer.. 

Amy zei

 Ik heb de palettes laten liggen omdat ik zelf al genoeg tinten heb die hier op lijken. Maar anders had ik ze zeker en vast wel gekocht, leuke dingetjes zijn het !

Danielle30 zei

Heb er nog mee in mijn handen gestaan, maar het lijkt teveel op de kleuren die ik al heb helaas :( De verpakking blijft wel prachtig <3

Ester zei

Hmm, denk niet dat ik er één van ga kopen, ze spreken me niet erg aan.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights