vrijdag 18 mei 2012

postheadericon Simple things

Simpele dingen dat is voor iedereen weer heel anders. Ik vind een avondje 'bankhangen' bijvoorbeeld nu ook niet meer simpel, maar een aantal jaar geleden moest niemand met dit idee komen. Ik vind de combinatie die ik aan heb, een echt zondag - ik ga helemaal niets doen - outfit. Een basic outfit zo kan ik het wel noemen, maar toch zitten er items tussen die helemaal niet zo basic zijn - kijk maar naar mijn bloemenblouse. Wat ik simpel noem, dat hoeft een ander weer helemaal niet simpel te noemen.




Een zwart broek met een blouse er onder hoeft niet eens simpel te zijn. De zwarte broek - met een random blouse er over draag ik vaker. Jullie hebben al eerder deze broek gezien maar in combinatie met een felblauwe polkadot blouse die alles behalve basic is.

Hempje: Vila
Blouse: Only
Broek:Vero Moda
Ballerina's: HM

Ben jij fan van 'basics?

12 comments:

Esmay zei

Ik vind je ballerina's erg cute!

Charile zei

ziet er leuk uit :)

Souhailla zei

Mooie outfit!

Tessa R zei

wat een leuke outfit!!

Tessa R zei

wat een vrolijke outfit

MySuperSweetLife zei

Wat een leuke blouse! Liefs

Anne vdh zei

Leuke outfit, vooral met je leren jasje eroverheen! Ik ben zelf meer van de basics met iets extra's. Qua model wil ik altijd wel basic, maar dan wel met iets anders. Of een lekkere felle kleur, of een studje hier of daar ofzo ;)

Sarah zei

De blouse is inderdaad leuk! hebben ze die nog bij only? x

NailTalk zei

Vind je outfits altijd leuk! de blouse is mooi!!

Kelly zei

Nee deze blouse is van een oude collectie, heb hem al zo'n drie jaar in mijn bezit denk ik!

Pippi zei

Ja, heel erg! Ik vind je outfit niet eens per definitie simpel, wel heel comfortabel en stylish ogend:)

Paola zei

Super leuke outfit! Staat je goed


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights