donderdag 3 mei 2012

postheadericon Outfit Q-day

Dat ik een oranje een mooie kleur vind dat had ik al een keer gezegd bij de outfit met mijn oranje blazer. Ik heb meerdere oranje items in mijn kast hangen, maar toch vind ik het niet leuk om geheel in het oranje te gaan met koninginnedag net als de rest van Nederland. Ik draag liever oranje, wanneer niemand het draag. Noem mij maar eigenwijs maar dan trek ik het liever aan. Toch heb ik voor Koninginnedag iets met oranje uitgezocht, namelijk mijn nieuwe jurkje van Pull and Bear. Dit jurkje stond al een tijd op mijn wishlist en ik kreeg hem van mijn lieve vriend, toen wij het weekend in Rotterdam waren. Kijk snel verder voor mijn gehele outfit.


Wat hebben wij in Nederland toch mazzel gehad met het weer met Koninginnedag. Geen hakken aan, omdat ik daar niet de hele dag op kan lopen. Uiteindelijk kreeg ik ook last van deze ballerina's, vandaar dat ik had besloten om lekker makkelijk mijn Vans er onder aan te trekken.Misschien niet de meest prachtige combinatie, maar het loopt wel heerlijk. Aangezien ik een lange tijd op mijn benen heb gestaan maandag, waren mijn Vans ideaal. Ook met het oog op alle rotzooi van bier- en frisglazen die overal liggen op de dam. Het is maar goed dat ik mijn Vans aan had, want er was iemand zo leuk om een glas Rosé in mijn schoen te legen.
Ik ben dus heerlijk Zaandam in gegaan en heb daar de hele dag rond gehangen tussen alle feestende oranje mensen-massa en een paar drankjes gedronken. Helaas kon ik het niet te laat maken, want ik had een vroege dienst dinsdag.

 Wat vinden jullie van mijn jurk? Dragen jullie graag oranje met Koninginnedag of wanneer het Nederlands elftal speelt? Hoe was jullie Koninginnedag en wat hadden jullie aan? Jullie mogen eventueel ook een linkje of een foto plaatsen met wat jullie aan hadden!

13 comments:

Paola zei

Leuke outfit! Ik moest helaas werken, dus had werkkleding aan! 

Chantal zei

Superleuk jurkje en wat word ik meteen vrolijk van dat heerlijke zonnetje op de foto's!

Charile zei

Super leuk!

Esmay zei

Wat een leuk jurkje! :D

MySuperSweetLife zei

Mooie outfit! Erg leuk jurkje, staat je goed!

Liefs

Mariette zei

Staat je heel mooi!

Liefs, Mariette

Souhailla zei

Staat goed bij je hoor :)

LottedeJ zei

Echt een heel leuk jurkje! Staat je ook super goed.

Pippi zei

Wat staat het nieuwe jurkje je goed! Lief van je vriend, hoor.
Iedere dag draag ik zwart, dus ook als de Koningin haar verjaardag viert of het Nederlands Elftal speelt. Maar ik heb mijn man belooft dat ik tijdens het EK met oranje nagels naar "onze jongens" ga kijken:)

Miriam zei

Die jurk, echt prachtig zeg! Wat een top kado.

Nyria zei

Wat een leuke jurkje. Staat je goed.
liefs, xxx

Laura zei

Leuk jurkje! Het was ook zulk lekker weer he. Op mijn blog kun je zien wat ik aan had (nee niet om te spammen maar omdat je aangaf dat we mochten linken...). Ik heb wel wat meer oranje uitgepakt, maar dat was ook voor het eerst zo, haha. Ik vond het een erg leuke en gezellige dag. Heb met twee vriendinnen op de vrijmarkt in Utrecht gelopen en op een terrasje gezeten.

Daantje zei

Ik vind je jurkje super leuk!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights