vrijdag 4 mei 2012

postheadericon Catrice Colour Bomb Lipstick van de Revoltaire collectie (LE)

Matte, fluweelzachte lippen? Oh wow! Deze trend zorgt voor een voorjaarsrevolutie: vol contrasten, onverwacht, spannend en nieuw. De matte lipstick laat lippen heerlijk verzorgd aanvoelen dankzij de fluweelzachte, rijke textuur. Velvet Matt Lip Colour zorgt voor een diepe kleur en volle, sensuele lippen met een matte finish - van nude en koraalroze tot intens rood. Maak kennis met de prachtige Colour Bomb!
Wat een prachtige kleur op mijn lippen. Een prachtige matte kleur, die ik nog niet in mijn stash heb zitten. Ik had niet verwacht dat ik zo'n fan zou zijn van deze matte lipkleur. Ik heb zelf namelijk niet zoveel met matte kleuren.

De limited edition Revoltaire van Catrice ligt net in de schappen, maar ik hoor erg veel geluiden dat deze collectie bij veel winkels al is uitverkocht.  Dus mocht je deze Colourbomb, de nude of de rode matte kleur willen hebben, dan moet je even snel een sprintje trekken richting de dichtstbijzijnde Kruidvat/Trekpleister.  Ik vind dit een perfecte koraal- kleur en ik vind zelf dat hij wel erg goed bij mij staat.

Voor het eerst dat ik de nagellakjes niet erg leuk vind die in de limited edition zitten. De jelly-finish van de lakken vind ik niet mooi en de kleurtjes niet vernieuwend. 

De  Velvet Matt Lip Colour €3,99 is te koop bij Kruidvat/Trekpleister.

16 comments:

Steffie zei

Heee, wat een geweldige lipsticks hé!! Ik heb er ook 2 van de 3 en vind ze nu al heerlijk :D

Paola zei

Echt een hele mooie kleur! Ik denk dat ik deze ook nog wel ga halen!

Josephine zei

Wauw, ik vind deze heel mooi! Wat leuk dat die ook matte is, kom je namelijk niet vaak tegen. :)

Anoniem zei

Bij ons is hij overal al uitverkocht :(

Chantal zei

Ik ben serieus verliefd op deze lipstick, ik draag 'm de laatste dagen non stop!

Esmay zei

Echt een prachtige lipstick!

LottedeJ zei

Hij is zóoo mooi! Naast de blush toch echt wel het pronkstuk van de collectie.

Mirjam zei

Heel mooi! Ik twijfel nog een beetje of ik de lipstick zal kopen, weet je misschien of die op Catrice Pinkadilly Circus lijkt?

Pippi zei

Ik heb de donkerrode lipstick en die bevalt me goed. OOk heb ik alle lakjes staan. Niet de meest vernieuwende kleurtjes- maar ik vind de jellies wel mooi. Colour of Honor valt zwaar tegen, maar Attracting Camouflge heeft wel iets aparts.

Nyria zei

Deze heb ik ook! Echt een mooie kleur.
Liefs, xxx

Nicole zei

dit is echt mijn favoriete lipstick geworden!

Kelly zei

 Hij heeft wel iets weg qua kleur van Pinkadilly Circus, alleen ik vind de matte finish van Colour Bomb wel erg speciaal!

Mirjam zei

Bedankt voor je reactie! Ik heb vanavond de laatste lipstick uit het schap weten te bemachtigen, ben er heel blij mee! Hij is iets meer koraal en warmer dan Pinkadilly Circus vind ik en inderdaad: mat! 

Ester zei

Mooi! Iets te roze voor mij denk ik maar die rode die ze er ook van hebben ga ik denk ik wel kopen.

Evelien zei

WAUW, wat staat deze jou mooi!!

Juudith zei

Dit is een mooi kleurtje!! staat je mooi!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights