maandag 23 april 2012

postheadericon Outfits vergelijken #1 - Jurkjes

Meer en meer fashion wilde jullie zien op DvG en ik doe enorm mijn best om regelmatig wat fashion artikelen voorbij te laten komen. Vandaag heb ik iets nieuws voor jullie namelijk outfits vergelijken met een bepaald soort kledingstuk. Vandaag heb ik de jurk uitgekozen, dat is namelijk één van de kledingstukken die ik het liefst draag. Ik heb expres drie verschillende soorten jurkjes uitgekozen en ik ben vooral erg benieuwd welk jurkje - of welke outfit je favoriet is en waarom je dit nou het beste bij mij vindt staan.

Ik heb namelijk niet echt één kledingstijl die ik draag, maar vaak een combinatie van meerdere stijlen door elkaar heen. Dit werd ook benoemd door jullie - mijn volgers in de wardrobe-tag. In deze tag konden jullie namelijk een blik werpen in mijn ongeorganiseerde - onhandige kledingkast, waar ik eigenlijk een enorme hekel aan heb.

1: Eén van mijn bloemenjurkjes en eens anders gecombineerd dan alleen maar met de standaard zwarte legging/maillot. 
2: Een wat lieve romantische preppy look voor mijn verjaardag
3. Een wat normale-casual outfit zonder al teveel poespas.

Alle drie de outfits zijn voorbij gekomen op DvG. De één bijvoorbeeld mijn verjaardagslook heel recent, maar de andere twee zijn van vorig jaar. Wanneer je nog een keer de hele outfitpost wil zien die er bij hoort kan je op de links klikken in de tekst.

Ik vind de tweede outfit het allermooiste. Ik vind het pastel roze erg mooi matchen met het zwart en grijs. Ik ben over outfit drie het minst tevreden, omdat ik wat kleur mis in deze outfit. Toch is het jasje en het jurkje wat ik daar draag grote favorieten uit mijn kledingkast.
 
Ik ben eigenlijk wel erg benieuwd wat jullie van deze rubriek vinden! Ik ben op nog op zoek naar een toffe naam voor deze rubriek. Mocht je leuke ideeën hebben dan zijn die natuurlijk welkom. Welke outfit is favoriet?

18 comments:

Paola zei

Ik vind de eerste (het bloemenjurkje) het leukste!

fashionisaparty.com zei

ik vind de derde outfit je het leukste staan! 

Juudith zei

Ik vind de middelste echt heel leuk!!

Chantal zei

Ik vind de 3e veruit het leukst bij je staan! Het jurkje met de blazer van foto 1 vind ik ook superleuk, maar had er een zwarte panty bij gedaan. 

Ester zei

Leuke outfits, de eerste vind ik je het leukst staan.

Vera zei

Ik vind ze alledrie heel leuk, maar als ik zou moeten kiezen vnid ik de tweede het leukst :)

Esmay zei

Ja, tweede outfit! 

Naomi van der Let zei

Ik vind #3 het beste staan - ik vind geel je vrij bleek maken, en dat andere jurkje is wel leuk maar ik ben meer van simpel :) Je zegt dat je het een gebrek aan kleur vind maar ik vind dat juist mooi!

Nynke zei

De tweede staat je echt leuk!

Charile zei

Super leuk! Ik vind de derde het leukst staan!

Mariette zei

Ik vind de derde het leukst.

Liefs, Mariette

Simone zei

Ik vind de 3e het leukst!

Nicole zei

vind ze alle drie leu, maar de derde vind ik het leukst :)

Nyria zei

Vind ze alle drie erg leuk. Vooral nummer 3.
Liefs, xxx

Tessa zei

Ik vooral het derde jurkje, de casual look het leukst!

Jess zei

Ik vind de derde het leukst. Ik hou namelijk erg van casual.

Pippi zei

Outfit nummer drie is mijn favoriet omdat ik de combinatie stoere jas-schattig jurkje zo leuk vind

Priscella zei

Ik vindt outfit 2 ook het leukst


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights