woensdag 11 april 2012

postheadericon L'oréal Rouge Caresse Lipsticks in Dating Coral en Cheeky Magenta

De prachtige lipsticks van L´oreal heb je vast wel in de winkels zien liggen. De Rouge Caresse lipstick ziet er erg high-end uit met de prachtige goudkleurige huls. De Caresse lipsticks vallen erg op in het vak van L'oreal. Ik vind L'oreal qua lipsticks wel echt een heel erg fijn merk. De lipsticks die ik heb geprobeerd hebben allemaal een fijne structuur, dus ik was wel erg nieuwsgierig naar deze nieuwe generatie lipsticks die erg zacht aan moeten voelen op je lippen.
Een nieuwe generatie lipstick met een sensationele applicate: zacht en smeltend op de lippen. De formule voelt licht aan en plakt niet. Caresse is verkrijgbaar in frisse, stralende en trendy kleuren. De gouden huls geeft de lipstick bovendien een very sophisticated uitstraling, een echte beauty musthave! Een sensuele kleur en een vederlicht gevoel op de lippen. Door de textuur van Rouge Caresse voelt de lippenstift zacht en soepel aan op de lippen. L'oreal

Ik vind de lipsticks erg goed gepigmenteerd op mijn arm. Ik vind de lippenstift erg aanvoelen als labello op mijn lippen. Superzacht en verzorgend en het droogt mijn lippen, wat sommige lippenstifts wel erg doen, ook niet uit.
Dating Coral is een prachtige peachy kleur die heel erg natuurlijk oog op mijn lippen. Cheeky Magenta is een felle roze kleur, maar doordat mijn lippen gepigmenteerd zijn is die erg opvallend op mijn lippen. Ik vind beide lippenstifts erg mooi, maar erg gepigmenteerd zijn ze niet op mijn lippen. Ik vind het persoonlijk niet erg storend en ik vind ze wel een mooi neutraal effect geven.
Van beide lipsticks heb ik ook even een full-face foto gemaakt, om het resultaat het beste te laten zien van de beide kleuren.
De Rouge Caresse lipsticks vind ik echt top, ze voelen heerlijk aan op en mijn lippen en zijn verkrijgbaar in trendy, frisse kleuren bij de drogist. Ik vind doordat de pigmentatie niet overweldigend is juist deze lipsticks erg fijn voor overdag. De houdbaarheid van deze lipsticks is alleen echt niet langer dan 2 uur, dat is wel een flink nadeel ten opzichte van de prijs. De prijs van 14.99€ ligt aan de hoge kant, maar er zijn regelmatig leuke acties bij de verschillende drogisterijen, waardoor je deze fijne lipsticks voor een leuk prijsje kunt scoren.

17 comments:

Beautyblog-angelique zei

 Mooie kleuren meis! Inderdaad iets aan de hoge kant maar zoals je zelf zegt er zijn zat acties haha:-) Vind de roze trouwens net iets zachter bij je staan maar de ander kan je ook makkelijk hebben:-)

Liefs
Angelique

Steffie Coense zei

Super mooie kleuren! Helaas erg duur... 

Chantal zei

Ik vind het echt superfijne lipsticks, ze zijn tenminste niet zo uitdrogend als sommige kunnen zijn én geven ook echt hele mooie kleurtjes!

Pippi zei

Beide kleuren staan je goed. Maar ik ben niet zo enthousiast over de verhouding prijs/houdbaarheid.

Paola zei

Prachtige kleurtjes! Ik hou de aanbiedingen even in de gaten!

Femke Vrieswijk zei

dating coral is echt prachtig :D

Esmay zei

Vind ze beide heel tof! Vooral Dating Coral (a)!

Marijke zei

Ik wil er heel graag nog eens een proberen!

Anne vdh zei

Cheeky magenta is zo'n leuke kleur! Ik zit te twijfelen om hem te kopen. Vind ze namelijk een beetje prijzig, en heb al precies zon lipstick. Het is meer dat ik ze gewoon WIL hebben ipv dat ik ze nodig heb. Haha. Maarja is dat niet met alle aankopen;)

Chantal zei

Mooie kleurtjes, maar ik koop niks van L'Oreal omdat ze op dieren testen.

Nicole zei

vind ze echt heel mooi!

Charile zei

heel mooi!

Miranda zei

wat een prachtige lipsticks

Lotte zei

Prachtige lipsticks! Vooral dating coral!

Danice zei

Dating coral is prachtig!

Evelyne Fierens zei

Oh wauw, twee prachtige lipsticks.
Enkel vind ik ze net iets te duur voor L'Oreal.
Als je voor €18 een mac hebt ... desalnietemin is de koraaltint prachtig!

Liefs,
Evelyne Colourblogs

Josephine zei

Dating Coral vind ik zo mooi!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights