dinsdag 10 april 2012

postheadericon Times are changing + Happy B-day to me

Vandaag is het 10 april en dat betekent voor mij dat ik alweer een jaartje ouder ben geworden. Happy B-day to me! Ik ben vandaag 24 jaar geworden en ik moet eerlijk toegeven dat ik het toch wel erg hard allemaal vind gaan. 24 jaar alweer, dat is dus gewoon al bijna 25 jaar.
Ik kan mij nog goed herinneren dat ik 18 was en heel anders in het leven stond dan dat ik nu sta. Ik hield van feestjes, feestjes en feestjes. Nu houd ik ook nog wel van een feestje, maar drie keer per week uitgaan, dat is niet meer aan mij besteed en dat zou ik ook echt niet meer trekken. Nachtjes doorhalen, dan moet ik daar de hele week van bijkomen. . Ik moet er ook bij zeggen dat ik toen ik 18 was geen relatie had en voor de rest ook met niemand rekening hoefde te houden. 
Ik kan nu ook anders genieten van mijn weekend. Heerlijk even een wandeling maken, dagje shoppen in plaats van de hele dag verpesten door in mijn bed te liggen. Nu noem ik dat mijn dag verpesten, maar in die tijd dat ik nog een tiener was, vond ik het heerlijk om uit te gaan en vervolgens de hele zondag in mijn bed te liggen. Ik vind het nog steeds super gezellig om op zaterdag avond wat te gaan drinken met vrienden/vriendinnen. Avondjes uit eten, wijntjes en heel veel lachen met vriendinnen dat verandert niet. Je ziet elkaar wel minder, maar als je elkaar weer ziet, dan is het erg gezellig. Ik kijk dan ook erg naar dat soort avondjes uit. Ik vind het wel erg leuk om op zaterdagavond even weg te gaan met vrienden, maar als ik een zaterdagavond gezellig met mijn vriend op de bank hang met een filmpje en een toastje, kan ik daar ook intens van genieten. Geen haar op mijn hoofd die vroeger bedacht dat ik eens een zaterdag thuis bleef. Dat kon echt niet en werd je ook echt uitgelachen als je een keer niet uitging. Moet je mij nu toch eens zien een paar jaar later.
Andere tijden voor mij zijn aangekomen, jarenlang gestudeerd en nu inmiddels al bijna een jaar weer parttime aan het werk. Ik ben door de jaren heen serieuzer geworden en volwassen.  Hard aan het sparen voor een autootje en een huisje met mijn vriend. Ik vind andere dingen belangrijk en ik kan ook genieten van de kleine dingen nu. Mijn leven bestaat niet alleen nog maar uit feestjes en ik vind het prima zo. Ik hoop dat ook dat ik snel met mijn vriend samen een huisje heb en dat er dan weer een geheel andere fase ingaat in mijn leven.

Ervaren jullie dit ook zo? Dat je in een relatief korte tijd toch best wel bent verandert?

28 comments:

Charile zei

Gefeliciteerd!!

Irene zei

Gefeliciteerd!!

Macblogster zei

Gefeliciteerd! Je verhaal is herkenbaar :-)

Paola zei

Gefeliciteerd! Ik kan bij mezelf ook zeker een verandering merken!

Stefanie zei

Gefeliciteerd! Ik ben zelf 25 en ik heb ook gemerkt dat er een wereld van verschil zit tussen hoe ik was op mijn 18de, en hoe ik nu ben. Maar dat is op zich ook echt niet raar - als je 18 bent, denk je vaak dat je al volwassen bent en niet veel meer gaat veranderen, maar je komt net van de middelbare af en weet amper hoe je voor jezelf moet zorgen (in mijn geval, dan... ik kon een eitje bakken en that was it). Nu heb ik mijn eigen huisje, kook ik gerechten waar ik nog nooit van had gehoord op mijn 18de, doe ik zelf alle huishoudelijke klusjes... en waarschijnlijk ben ik over nog eens 7 jaar weer een heleboel ouder en wijzer. :P

Maar 24 is een mooie leeftijd, geniet er van! :)

Steffie Coense zei

Gefeliciteerd!! Ik ben ook enorm veel veranderd in een korte tijd.. ook vind ik dat zodra je boven de 20 komt de tijd echt voorbij vliegt xD 

Mariette zei

Gefeliciteerd! :D
Ik heb ook (al) best wel veranderd...

Liefs, Mariette

Eve zei

Van harte!! Vooral rond je 20e schijn je het meeste te veranderen, dus als het goed is heb je het "ergste" nu wel achter de rug. 

Ik weet dat je het al hebt gevierd, maar hoop dat je toch ook vandaag een leuke dag hebt!

Nikita zei

Inderdaad, voor mij is het ook zo. 

Ik ben toen ik op kot zat en in de studentenvereniging zo vaak uitgeweest dat ik nu echt geen behoefte meer heb aan feestjes, ik geniet er veel meer van gewoon thui te zitten ! 

Angelique zei

Happy Birthday! Geniet van de dag.

Esmay zei

Gefeliciteerd meid! En 24 is nog helemaal niet oud joh, don't worry! :D

Maak er maar een geweldige dag van!

Pippi zei

Allereerst wens ik je ook hier een hele fijne verjaardag toe. Dat het ondanks het miezerige weer toch een zonnige dag mag worden!

En ja, ik kan zeggen dat ik de afgelopen maanden sterk veranderd ben. Dat kan dus zelfs als je een halve eeuw oud bent:)

Danice zei

Van harte gefeliciteerd. Ik ben denk ik niet zo erg veranderd, maar ik was sowieso nooit iemand die uitging. Ik zou juist wel eens dat  'type' willen zijn.

Anne vdh zei

Gefeliciteerd! Enne 24 is niet oud toch, ik wordt volgende maand ook 24 en ik voel me nog LANG niet oud ;)

Beautinista zei

Gefeliciteerd:D

Blogerettejoelle zei

Gelukkige verjaardag!

Naomi van der Let zei

Ook hier, gefeliciteerd!

Ik weet dat sinds ik hier in de VS woon best wel veranderd ben, in slechts een paar maanden tijd! Ik denk dat dat hoort bij volwassen worden, op een gegeven moment kijk je terug en denk je, "Huh, ik ben toch niet meer hetzelfde." Je weet natuurlijk dat ik nooit echt het uitgaans type was dus ik kijk niet terug op 'feestjes feestjes feestjes' maar wel op hele andere tijden. En dan ben ik nog maar 20, nog niet klaar met studeren of wat dan ook!

Juudith zei

Gefeliciteeeeeeerd!! jaaa soms dan merk je echt, jeeetje wat ben ik verandert..! je gaat in een korte tijd zo anders over dingen denken das wel grappig!!

Leontine zei

Gefeliciteerd lieve Kelly! 24, wat een prachtleeftijd (voor mij alweer ruim 10 jaar geleden ;)). Ik herken hetgeen jij vertelt over verandering enorm, toen ik ging werken naast mijn avondstudie, met mijn 19e, veranderde er heel veel. Serieuzer, minder uitgaan (hoe kan t ook anders, met dagelijks werken) en toen we eenmaal samenwoonde, was ik blij dat ik op zaterdagavond lekker op de bank kon ploffen of gezellig uit eten gaan, ipv in de kroeg te hangen.
Inmiddels is mijn leventje nóg een heel stuk veranderd, met 2 meisjes erbij :). Heerlijk hoor, die fases, geniet er zoveel mogelijk van, je leven verandert nog zo vaak en vaak onverwachte wendingen.. maar wel leuk!
 
Nogmaals een hele fijne dag, geniet ervan!

Maaike zei

gefeliciteeeerd! Hoop dat je een leuke dag hebt :)
Ik ben dat nu ook wel een beetje met het weekend, ik ga helemaal niet vaak uit & ben net 18 ^^
Kan ook wel van een wandeling genieten, of lekker samen met familie zijn :)

Josephine zei

Gefeliciteerd, hopelijk heb je tot nu toe een fijne dag gehad!

Miranda zei

Gefeliciteerd en geniet nog van je dag.

Mirjam zei

Gefeliciteeeeeerd! :)

Monique zei

Als eerst super gefeliciteeeerd!
Ik herken dit zo...!!! ik word 25 deze zomer, en wat een verschil toen ik net de wereld ging ontdekken toen ik 18 was :)
zo veel veranderd de afgelopen jaren! Leuk dat je hier over schrijft :)

Echt steeds een beetje volwassener aan het worden he :)

Maak er een mooie dag van
liefs

Vera zei

Gefeliciteerd meid! Geniet ervan!

Nicole zei

gefeliciteerd!

LindaB zei

Al gedaan op twitter, maar nu op je blog: Gefeliciteerd met je 25e verjaardag!!!!

Laura zei

Gefeliciteerd meid! Nu ben ik zelf sinds een maandje 30 en daar moe(s)t ik pas echt aan wennen alhoewel het niet veel veranderd is met hoe ik me voel sinds mijn 25ste. Het verschil merk je inderdaad vooral heel erg in vergelijking met je 18e tot je 22ste of zo. Dan maak je echt een slag van jongere naar volwassene. Nu is dat verschil in jaren de laatste jaren weer minder voelbaar voor me en is het meer het getal.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights