zondag 1 april 2012

postheadericon Favorieten van de maand: Maart

Het is alweer de eerste van de maand, dus het is tijd voor de favorieten van de maand Maart. De favorieten van de maand Februari heb ik even overgeslagen, omdat ik vond dat ik niet genoeg vernieuwende producten als favoriet had. Inmiddels heb ik weer wat producten omgewisseld in mijn dagelijkse routine en heb ik wat nieuwe producten aangeschaft, dus volop nieuwe - en opnieuw ontdekte producten deze maand. Kijk snel mee voor de favorieten van de maand Maart.


Too Faced Naturel Eye palette is echt een grote favoriet. Ik heb hem nu inmiddels alweer een tijd in huis en nog steeds gebruik hem vol liefde. Er beginnen al wat deukjes te ontstaan bij sommige kleuren.

 Een fijne hand crème van Trind, die erg goed werkt voor mijn droge vingers.
Het bekende EOS bolletje. Dit is er één met SPF erin, dus met de zonnige dagen van laatst vond ik dat wel erg prettig.
 Puccilicious, een superleuk kleurtje voor in de lente. Deze kleur pak ik de laatste tijd vaker!
L'oreal Glambronze voor Blondes, vind ik erg mooi om te dragen wanneer er veel zon is die dag. Glambronze geeft een hele natuurlijke bronze - glow over je gezicht. Echt een aanrader voor in de lente/zomer.

Flower Fantasy van MAC Vera Neumann, daar heb ik al eerder een artikel over geschreven is meteen grote favoriet geworden. Ik draag hem als blush en ik vind het een heel mooi subtiel effect geven.




Drie nieuwe MAC lipsticks en alle drie meteen favoriet. MAC Watch Me Simmer, Viva La Glam Nicki en Innocence Beware, drie prachtige lipsticks. Innocence Beware draag ik vaak naar het werk, of als een aanwezige ooglook op heb. Watch Me Simmer en Nicki zijn allebei erg fel en draag ik dus alleen in het weekend. Niet omdat ik deze doordeweeks niet wil dragen, maar omdat ik het voor mijn werk niet zo gepast vind.

De lipfusions lipgloss zijn de enige die ik erg fijn vind. Ik ben geen lipgloss-fan, ik houd namelijk echt niet van plakkerige lippen, maar daar heb je met deze lipgloss echt geen last van.

Dit waren dan alweer mijn favorieten. 

Hebben jullie favorieten van de maand Maart, daar ben ik wel benieuwd naar!

16 comments:

Paola zei

Erg leuk om te zien!

Lotte zei

Leuke favorieten!

Esmay zei

Mooie favorieten! Mijn favorieten warennnnn MAC Vera poeder, MAC Nicki lipstick, Inglot palette en OPI Pink Friday!

Marijke zei

Oh wauw, wat een pretty favourites! Die M.A.C lipsticks!

Pippi zei

Puccilicious heb ik ook- een heel fijn lakje:)
In maart heb ik Sephora foundation ontdekt die al maanden ongebruikt in een doos lag weg te kwijnen en ben ik een primer van Gosh weer gaan gebruiken.

Chantal zei

Prachtige favorieten, ik snap wel dat je deze producten tot 'favoriet' gebombardeerd hebt ;-)

Charile zei

Super mooie favorieten!

Josephine zei

Ik was helemaal vergeten dat er in mijn EOS lippenbalsem SPF zat! Dat wordt dus wachten met gebruiken, aangezien hij al ver op is, kan ik hem misschien nog meenemen op vakantie :D

LottedeJ zei

Prachtige favorieten! Meid, wat heb je toch een geweldige producten in huis. Ik kan niet wachten tot ik mijn Viva  Glam Nicki in huis heb!

Roos zei

Echt hele leuke en mooie favorieten!

Miranda zei

Wat een mooie producten , het too faced palette is zo mooi;D

Nicole zei

hele fijne favorieten!

Laura zei

Wat een mooie producten allemaal zeg! Begrijp wel dat dit favorieten zijn. Nicki lipstick heb ik ook. Die is inderdaad prachtig. Verder was een favoriet van mij de afgelopen tijd het Who are Blue nagellakje uit de feMALE collectie van Catrice en ook de lentelakjes van NYC (lavendel, roze en mint) vind ik erg leuk!

Nyria zei

De natural eye palette is ook mijn favoriet. Echt een palette waar je plezier van hebt.
De EOS lipbalm is ook heel fijn. Heb er inmiddels al een versleten.
Liefs, xxx

Kelly zei

Who are blue vind ik ook een heel erg mooi lakje, die draag ik ook regelmatig! De lente lakjes van NYC hoop ik ook snel hier in de buurt te scoren. Mooie favorieten heb je Laura!

Amber van Dijl zei

Leuk om te zien dat de MAC lipstiften meteen favorieten zijn, misschien toch eens aanschaffen.

Liefs


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights