zondag 22 april 2012

postheadericon Etos Long Lasting nailpolish - Limited Edition in Pastelkleuren

Pastelkleuren is echt een trend dit seizoen en daar kan pastelkleurige nagellak natuurlijk niet aan ontbreken. Ik pak zelf juist eerder een nagellakje in een pastelkleurtje, dan dat ik gekleed ga in pasteltinten. Ik vind een pasteltint erg fris staan op je nagels en vooral geweldig als de zon schijnt. Ik ben een grote fan van pastelkleuren voor op je nagels. Ik testte daarom vier Limited Edition lakjes die nu bij de Etos in de schappen liggen.

De lakjes van etos hebben helaas geen namen, maar deze lakjes hebben de nummers 001 tot 004.
Een prachtig mintgroen lakje (001), die helemaal bij de mintgroene trend past die de laatste tijd steeds vaker in het modebeeld tevoorschijn komt. Ik ben zelf ook wel erg fan van de mintgroene trend en ik scoorde laatst ook een mooi tuniekje in deze prachtige, lente kleur.
Een pastel blauw kleurtje (002) die ik gewoon nog niet in mijn stash heb zitten. Ik heb wel wat blauw lakjes, maar of ze zijn erg licht pastel blauw, of ze zijn alweer erg fel. Dit kleurtje zit er precies tussen in en ik ben er erg gek op.
Paars vind ik erg mooi, maar ik ben zelf wat meer fan van donkere paarse lakken dan van deze lila kleur (003). Ik vind dat deze kleur, de huidskleur van mijn handen niet ten goede laat uitkomen.
Licht roze - milkshake roze (004), dat draag ik erg graag op mijn nagels. Deze mooie kleur kan al snel bij iedere outfit en is niet erg opvallend, maar je nagels zien er wel verzorgt uit.

Kwaliteit: De lakjes hebben ieder wel echt drie lagen nodig om goed dekkend te zijn - bij de roze en de groene lak, zou zelfs een vierde laag niet verkeerd staan. Gelukkig drogen de laagjes erg snel, waardoor ik het dus wat minder erg vind om meerdere lagen aan te brengen. De lak is aan de dunne kant, waardoor het in het begin eerst even wennen is met het lakken. Ik vind het zelf prettiger als de lak iets dunner is. Liever wat dunnere lak, dan dat het echt stroperig/dik is. Ik ben wel erg tevreden over deze lakken, een leuke aanvulling op mijn stash.

Prijs/verkrijgbaarheid: De lakken zijn helaas tijdelijk verkrijgbaar omdat het een Limited Edition is. Ik vind het zelf trouwens erg leuk dat ook Etos mee doet aan de trends en aan LE's! De lakken bevatten 5 ML en kosten 2.49€ bij de Etos. Deze lakjes zijn van 16 tot en met 29 april 2e halve prijs bij Etos. Twee lakken voor de prijs van 3.73€.

Wat vind jij van deze lieve pastelkleurtjes? Wat vind je van het eigen merk van Etos?

24 comments:

Lotte zei

Erg mooie lakjes, helemaal als je ze zo bij elkaar ziet, maar ik heb al veel kleurtjes die hier op lijken, dus ik sla ze over :)

Charile zei

Wat een mooie lakjes! Wel jammer dat ze niet zo goed dekken!

Mirjam zei

Leuke kleurtjes! Mij houdt het alleen tegen dat ze zoveel laagjes nodig hebben om te dekken.

MySuperSweetLife zei

Wat een schattige kleurtjes!

Liefs

Miranda zei

Wat een mooie kleuren nagellak. Jammer dat ze niet goed dekken , maar wel prettig dat ze snel drogen.

Esmay zei

Jammer van die vele lagen! Vind de kleurtjes wel cute :)

Nicole zei

leuke kleurtjes :)
wel jammer van de dekking..

bowien zei

Wat een leuke kleuren. Ik ben niet echt weg van de etos make-up. De lakjes vind ik echt te stroperig en ze dekken niet echt goed. Jammer.

Femke Vrieswijk zei

jammer dat ze niet super dekken :( want de kleuren zijn wel echt prachtig :D

Mariette zei

Schattige kleurtjes!

Liefs, Mariette

Pippi zei

Oh Kelly, wilde ik dit wel weten? Eerst vertel je dat ik bij de Hema wel 25 nieuwe lakjes kan kopen en nu dit.....
Toch maar even kijken:)

Josephine zei

Wauw, ik hou van de pastelkleuren! :D

Vera zei

mooie kleurtjes :)

Gerrianne zei

Wauw, wat een fijne kleurtjes! 

Miriam zei

Zulke lieve kleurtjes...!

Nyria zei

Ik hou van pastel kleurtjes, leuk hoor.
Liefs, xxx

Paola zei

jammer dat ze niet zo goed dekken.. Ik vind de kleuren wel erg mooi!

xAnnemiekk zei

Mooie kleurtjes!

Mariel zei

Mooie kleurtjes allemaal!

Simone Diederich zei

I like :)

Juudith zei

Lieve kleurtjes!!

Priscella zei

Mooie zachte kleurtjes alleen jammer dat ze slecht dekken

LindaB zei

De kleurtjes op zich vind ik wel mooi, maar de kwaliteit laat te wensen over.

Miss Langhaar zei

Het zijn mooie kleurtjes, alleen jammer dat ze niet zo goed dekken.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights