dinsdag 24 april 2012

postheadericon Bloggermeeting in Haarlem en mini shoplogje


Ik had al vaker op twitter berichten gezien dat er afgesproken werd voor een meeting. Het is wel eens in een keer in de buurt geweest (Utrecht), maar daar kwam ik pas later achter dat er meeting was georganiseerd - of ik had al plannen deze avond. Gelukkig was dit ruim van te voren bekend en heb ik meteen de datum vrijgehouden, want het leek mij erg leuk om met andere beauty-addicts te gaan shoppen.

Zaterdag 21 april was het zover en pakte ik de trein richting Haarlem. Het was echt enorm noodweer toen ik was huis vertrok. Een flinke hagelbui op mijn hoofd, waardoor ik vervolgens ijskoud op de trein moest wachten in Zaandam. Voordat ik van huis ging zag ik dat de één na de andere trein vertraging had en ik was al bang dat ik hier ook mee te maken zou krijgen. De trein richting Sloterdijk kwam iets later waardoor ik even een sprintje moest trekken om mijn overstap richting Haarlem te halen. Eenmaal in de trein kwam ik er al achter dat ik mijn SD-kaart in de laptop had laten zitten. Gelukkig hadden andere meiden hun camera's meegenomen, waardoor het eigenlijk niet zo'n probleem was gelukkig.

Van links naar rechts:Agnetha , Agnetha, Ramona, Ik , Monique en Lara. De lieve Michelle (miich_ellee op twitter) maakte de foto.

Gelukkig stonden er al wat meiden te wachten en niet lang daarna kwamen er meiden van alle kanten aangelopen. Ik ben ooit wel eens in Haarlem geweest, maar ik was even vergeten wat voor leuke stad het is. Minder massaal dan Amsterdam, maar wel met hele fijne winkels o.a een Sephora, Sabon, Lush en The Body Shop.
Agnetha , Agnetha, Ramona, Ik , Monique en en Michelle (miich_ellee op twitter).
Op de terugweg even met nog wat meiden bij de Burgerking een drankje/ijsje halen voordat wij weer terug moesten reizen.

Foto's zijn gemaakt met de camera's van Ramona en Lara.

Mini Shoplogje:
Natuurlijk konden wij Lush niet overslaan. Ik had vorige week nog wat lekkere dingen geshopt bij Lush, dus ik vond dat ik mij vandaag wel een beetje moest inhouden. Ik was verrast door de shower jelly in Sweetie Pie, dus ik wilde ook nog een andere shower-jelly namelijk in de geur Whoosh. Ook was ik erg benieuwd naar de bekende Godmother-soap en ik zag een leuke combinatie met de Rock Star. Ik kan ook gewoon niet de Lush uitlopen zonder iets te kopen, want de heerlijke combinatie geuren die triggert mij al meteen weer om wat aan te schaffen.
We zijn natuurlijk ook diverse kledingwinkels ingegaan en bij Mango vond ik dit toffe jurkje. Ik baalde eerst dat het jurkje er alleen was in een grotere maat, die ik helaas niet aankon. Gelukkig kwam Lara met iets lichter kleurtje, die grotere maat was namelijk net nog even feller - in mijn maat. Bij dit jurkje hoort een dun mintgroen riempje.

Ik heb echt onwijs genoten en de dag is echt voorbij gevlogen. Ik vond het erg leuk om jullie allemaal te zien en te ontmoeten. Dank jullie wel lieverds voor de onwijs gezellige dag en ik vind het zeker voor herhaling vatbaar!

29 comments:

Chantal zei

Ahhh wat een leuk verslagje! Zo te zien hebben jullie heel gezellig geshopt! :-) Vind het nog steeds jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar volgende keer dan maar ;-)

Paola zei

Zo te lezen was het een leuke dag! Leuk verslag!

LaraLaurentia zei

Was erg gezellig! Vind je jurkje ook echt super leuk, dus snel een outfit of the day. 

Agnetha zei

Ik vond het ook super leuk om je te ontmoeten net als de rest! :D Overigens schrijf ik er ook nog een verslagje over, maar die komt even later online.. ;) en uiteraard heb jij ook weer hele leuke producten geshopt :D.

Prettybrilliant zei

Wat leuk om te lezen dat jullie het zo gezellig hebben gehad! Woonde ik maar ietsjes dichter in de buurt!

Eve zei

Leuk! Achteraf kon ik ook helemaal niet zaterdag, maar in eerste instantie wilde ik me ook aanmelden. Begreep toen dat er HEEEEL veel aanmeldingen waren en schrok daar een beetje van terug. Viel allemaal dus reuze mee zie ik. Fijn dat het zo leuk was!

Tessa zei

 leuke dag gehad hoor ik zo alweer..! Jurkje is leuk, zal 'm vast wel eens aan zien bij je!

Jess zei

Dat jurkje van Mango is echt schattig!

Jorna zei

Dat ziet er gezellig uit! Leuk!! :D

Juudith zei

oee leuk dat jullie gemeet hebben!! Lijkt me zo leuk om eens te doenn!! Leuke dingetjes heb je geshop!

Pippi zei

Aan de foto's te zien was het zeker een gezellige dag. Veel plezier met je mooie aankopen.

miichelle1988 zei

ik vond het een leuke dag :D en leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.
 en het jurkje is leuk!

Beautinista zei

Wat heb je daar een leuk jasje aan;D

Roos zei

Leuke aankoopjes :-) het jurkje is prachtig, mango is echt een leuke winkel!

Esmay zei

Ziet er gezellig uit! leuke dingetjes heb je geshopt!

Charile zei

Zo te zien was het heel gezellig!

Josephine zei

Aaah, dat jurkje van de Mango had ik ook gezien, die staat zo mooi bij langere meiden! Hele leuke foto's en Lara rockt echt met haar lipstick!

Mariette zei

Super leuk zo een meeting!

Liefs, Mariette

PinkFairy zei

Ziet er leuk uit :) Dat jurkje is cute! <3
Ik dacht al dat je uit de buurt van Utrecht kwam. Gezellig ^^

Evelien zei

Ahh ziet er zo gezellig uit, fijn dat het leuk was :) En wat een leuke dingen heb je geshopt! <3

Nicole zei

hele leuke aankoopjes:)

Kelly zei

 Ik vind het ook erg jammer dat je zo ver woont! Je lijkt mij zo'n gezellige, aardige meid!

Kelly zei

 Volgende keer, als je kan, gewoon aanmelden hoor Eve! Ik hoop je snel eens te ontmoeten!

Missjustpretty zei

Oh, super leuk! Het ziet er super gezellig uit!

Ester zei

Ziet er gezellig uit!

Nyria zei

Ziet er heel gezellig uit. Ik heb er al een paar verslagen van gelezen. Dat jurkje is echt heel erg leuk. Die kleur staat je volgens mij uitstekend.
Liefs, xxx

Priscella zei

Zag er gezellig uit en leuke spulletjes heb je gekocht!!

Gerrianne zei

Ziet er zeer gezellig uit, net zoals op de blog van Ramona. & wat ben ik benieuwd hoe het jurkje je zal staan + een review van de Lush producten, zou leuk zijn! :)

LindaB zei

Leuk jurkje en Whooshis heerlijk. Heb hem zelf ook opgemaakt :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights