vrijdag 30 maart 2012

postheadericon Favorieten van de H&M #maart

H&M is toch wel favoriet van vele meiden over de hele wereld. Deze Zweedse modeketen scoort bij mij ook erg hoog. Ik vind de collecties vaak erg vernieuwend, trendzettend en betaalbaar. Alles wat ik zoek in de mode. Je vindt verschillende stijlen bij de HM, waarvan ik denk, iedereen zou wel iets van HM in zijn kast kunnen hebben hangen. De spring - summer collectie bevat erg leuke items, maar toch ben ik niet zo enthousiast als voorgaande jaren. Natuurlijk zijn er wel items die ik erg mooi vind, vandaar dat ik mijn favorieten van HM vandaag in een collage heb gezet.
1 De sandaaltjes zijn verkrijgbaar in drie kleuren (wit,zwart en groen). Ik vind alle drie de kleuren wel erg leuk. Ik heb vorig jaar ook van dit soort sandaaltjes gehad, maar eigenlijk draag ik ze amper, omdat ik ze niet lekker vind lopen. Ik zou deze sandaaltjes wel een keer willen passen, om te kijken of bij deze sandaaltjes dat niet het geval is. Voor de prijs hoef je ze niet te laten liggen 19.95€

2 Het tuniekje in de kleur papaja/oranje heeft echt mijn hart veroverend. Ik denk dat ik deze eigenlijk toch wel ga bestellen, want ik vind het prachtig. Alleen hij is wel weer oranje, een kleur die ik de laatste tijd erg veel koop. Kijk maar naar mijn outfit met mijn oranje blazer. De prijs van het tuniekje is 24.95 en is verkrijgbaar in drie kleuren (Blauw, Papaja en met bloemenprint)

3 Dit leuke, vrolijke vestje vind ik echt prachtig om te zien. Wederom weer met iets van oranje erin. Ik vind het witte vestje met het vrolijke printje er op, wel erg leuk om te zien. Ik ben alleen bang dat als ik het aantrek dat het wat oubollig is, maar dat is meer mijn gevoel. Ik zou hem eens moeten passen, om dat gevoel misschien wel kwijt te raken. Vaak zijn dit soort gevoelens onterecht als ik het dan aan heb. Ik vind het vestje wel aan de dure kant 24.95€. Verkrijgbaar in vier kleuren (grijs, wit, oranje en de bloemenprint)

4 Een lieflijk wit haarbandje, erg leuk voor de lente. 4.95€

5 Ik ben nog altijd opzoek naar een mooie beige-kleur rok. Ik denk dat deze misschien wel wat te hoog is in mijn taille, maar het reliëf - de strookjes - op het rokje vind ik super. Ik vind het erg vervelend als de rok te hoog in mijn taille zit, ik heb daar dan de hele dag erg veel last van en vind het ook al neem ik maat 40, erg knellend op mijn buik. 29.95€. Verkrijgbaar in blauw en beige.

6 Ik heb erg veel last van de zon, vandaar dat als de eerste zonnestralen komen dat ik degene ben die de hele dag haar zonnebril op houd. Ik krijg namelijk vreselijke hoofdpijn als ik dat niet doe. Gelukkig zijn er hele hippe zonnebrillen op de markt, dus ik vind het niet erg dat ik een zonnebril op moet. Wanneer het echt heel erg heet is en de zon erg fel is - vooral als ik op vakantie ben in het buitenland - dan draag ik als extra bescherming vaak ook nog een hoedje. Dit leuke, zoete roze hoedje trok gelijk mijn aandacht 7.95€. Verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, beige en roze)

7 Ik heb eigenlijk helemaal niet zoveel met goud - eerlijk gezegd eigenlijk helemaal niets. Wanneer ik ooit zal trouwen, zou je mij niet gelukkig maken met een gouden trouwring, want ik vind het gewoon echt niet mooi. Toch vind ik deze armband wel erg stoer. 7.95€

8 Jurkjes simpel of niet daar houd ik van. Ik loop het liefst altijd in een jurkje, zit veel lekkerder dan een broek vind ik. Alleen zo af en toe vind ik een broek op zijn tijd ook wel erg leuk. Dit simpele jurkje vind ik wel erg leuk. Heerlijk met een legging, birkenstocks en een vestje/blazer erover. Het zit heerlijk en ik kan het zelfs aan naar mijn werk. Dit printje vind ik wel echt super leuk. 14.95€. Verkrijgbaar in vijf soorten. Dit printje in verschillende kleuren, slangenprint en zwart.

Favorieten van de HM zullen jullie vaker voorbij zien komen, want HM presteert het toch steeds weer om toffe, vernieuwende collecties uit te brengen. Hebben jullie ook favorieten uit de collecties van de HM van dit moment?

16 comments:

MooiBlog zei

Die sandaaltjes heb ik gisteren gekocht en ze lopen heerlijk. Had ik niet verwacht! Enige nadeel van de roze/beige variant is dat ze nogal snel vies worden. 

Kelly zei

Oh dat heb ik ook echt zeker niet verwacht. Zeker niet na mijn ervaring met de sandaaltjes van vorig jaar. Nu breng je mij toch wel aan het twijfelen, om ze niet gelijk te gaan bestellen hihi.

Paola zei

Er zitten leuke items bij!

Josephine zei

Dat hoedje en het armbandje vind ik leuk!

MissEvie.nl zei

Leuke items! Vooral de sandaaltjes zijn cute :-)

Maaike zei

H&M is ook een grote favoriet van mij, je kan er altijd wel wat leuks kopen :)
Ik vind die sandaaltjes en het hoedje echt heel leuk !

Roos zei

Mango & H&M zijn mijn favoriet in de zomer, jij hebt ook leuke items bij elkaar gezocht :-)

★ Eeeevv ★ zei

Leuk! :D

Charile zei

Leuk!

Pippi zei

De beige rok is erg mooi. Maar ik koop voor mezelf niet veel bij H&M, wel voor het kind.

Lisa zei

ziet er echt leuk uit (:
ik hou wel van pastel kleurtjes

Tedje zei

Nummer 6 en 7 vind ik zo leuk!

Marijke zei

1 en 7 staan ook op mijn H&M wishlist haha! Het armbandje heb ik alleen nog nergens gespot helaas :/

LottedeJ zei

Die sandaaltjes zijn zó leuk, ik had ze besteld maar ze zitten helaas niet mooi bij mijn voeten, dus ik heb ze weer teruggestuurd.

Gerrianne zei

Het rokje, ziet er zo tof uit! Ik denk dat het wel meevalt bij je taille.. Zelf heb ik ongeveer zoiets in het zwart, en ik dacht het eerst ook. Toen ik het aan had, dacht ik echt van; heh, hij zit toch mooi! Niet verwacht!:) 

Juudith zei

Dat hoedje is echt tof!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights