vrijdag 30 maart 2012

postheadericon Lente nail-art

De lente is weer begonnen. Ik ben op mijn werk al vrolijk met de kinderen met thema's met de lente bezig, maar de lente moet natuurlijk ook wel terugkomen op mijn nagels. Ik heb er voor gekozen om één van mijn favoriete lakjes allertijden uit de kast te trekken, het perfecte roze lakje mét gouden shimmers. Roze en gouden shimmers, vind ik hele mooie combinatie. Ik heb het over Strawberry Fields van China Glaze. Zie je die pretty shimmers zitten?

Op deze mooie nagellak heb ik een nail-art gemaakt die ik bij de lente vind passen. Ik probeer de laatste tijd wat meer nail-arts uit losse hand te maken, omdat niet iedereen setjes met stamping-producten heb. Ik zal van het weekend weer eens aan de slag gaan met Konad, omdat een aantal andere volgers dit ook erg leuk vinden om te zien en het alweer erg lang geleden is.

Ik vind alle nagels behalve mijn pink wel redelijk gelukt. Ik ben begonnen met mijn pink en dat is wel te zien. Ik heb gebruik gemaakt van China Glaze - Style Wars voor de oranje bloemblaadjes, een zwarte striper voor het tekenen van de blaadjes en een rhinestone.

Hebben jullie nog leuke nail-art ideeën, die jullie graag op DvG willen zien? Foto's ervan plaatsen, of een linkje mag voor deze keer!

18 comments:

Lonneke zei

Wauw jij is echt leuk geworden!
X

Paola zei

Heel erg mooi!

Helco zei

Echt cool! Strawberry Fields is echt een mooie kleur ook, val ik echt op! Originele nailart! Uit de losse hand is juist gaaf: maakt t extra persoonlijk!

Liefs! Helco (:

Lovense zei

Ja heel erg mooi!

Esmay zei

Wat heb je dat leuk gedaan!

Chantal zei

Heel erg leuk gedaan, origineel! :-)

Angelique zei

Ik vind t nog redelijk gelukt hoor! Had misschien zelf een andere kleur blaadjes gekozen maar goed, je wordt steeds beter en zou t wel leuk vinden om Konad stempels op de nagels te zien.

LottedeJ zei

Wat een leuke nail-art! Leuk bedacht!

Jorna zei

Oh die steentjes! Waar heb je die weg? Heel leuk! <3 En wat lijkt deze lak toch op Ahoy!

Roos zei

Leuke nail airt

Kelly zei

 Ik heb ze hier gekocht: http://www.vivalanails.co.uk/glass-nail-art-stones.html. Ook op E-bay zijn diverse steentjes/rhinestones/nail-art stones te vinden. Hij lijkt inderdaad erg op Ahoy! Ahoy is ietsje donkerder van kleur.

Mariel zei

Erg leuk!

Retro-elke zei

Hele vrolijke nail art! 

Charile zei

super leuk!

Pippi zei

Echt heel mooi!

Kelly zei

 Die shimmers die erin zitten zijn echt prachtig! :D Ik probeer Konad en uit de losse hand wel af te wisselen, voor ieder wat wils dan!

Rianne zei

Mooi kleurtje is dat he! Leuke nail art x

Juudith zei

Oee leuk issie zegg!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights