donderdag 16 februari 2012

postheadericon Het leed van een beautyblogger - nieuwe collecties in de schappen..

Sinds 1 februari ben ik denk ik wel acht keer Kruidvat ingelopen om te kijken of de nieuwe collectie voor de lente/zomer al in de schappen ligt. Het is erg makkelijk, want ik fiets er altijd langs als ik naar mijn werk toe ga. Dus de stop naar Kruidvat is dan ook zo gemaakt. Doordat ik er eigenlijk steeds langskom, kan ik het eigenlijk gewoon niet over mijn hart verkrijgen, om zomaar langs Kruidvat te fietsen. Ik ben zo bang dat als ik een keer zo door naar huis fiets, dat de collectie zeker in de schappen ligt. Dat heb ik namelijk met een limited edition al zóvaak meegemaakt. Een paar dagen Kruidvat niet in de gaten gehouden en er staat wel een nieuw display in de schappen, maar deze is alweer zo goed als leeg - en wordt ook vervolgens nooit meer aangevuld - tot dat er een nieuwe limited edition zich meldt na ander halve maand..
De meeste winkels hebben deze lakken al meteen netjes de eerste week in de schappen gevuld, maar  Kruidvat bij mij in de buurt, moet altijd als allerlaatste de schappen vernieuwen. Iedere keer ging ik weer met goede moed heen, met mijn steeds groter wordende wishlist, na het zien van alle jaloers-makende swatches van de prachtige lakken en de nieuwe baked eyeshadows van Catrice. Ik wil de producten met mijn eigen ogen zien, ze zelf vasthouden en vooral ook mijn eigen swatches maken. Eigen swatches maken voor http://divaofgeneva.nl/, heeft nu alleen weinig nut meer, aangezien ik het nu niet meer vernieuwend genoeg vind, om er ook nog eens een stukje over te schrijven. Je ziet op het moment bijna niets anders dan de nieuwe Catrice producten. Dit weerhoudt mij er natuurlijk niet van, om een paar prachtige lakken aan mijn stash toe te voegen.

In het begin ging ik nog met goede moed richting Kruidvat, maar na een paar keer flink teleurgesteld te zijn dat de schappen er nog steeds half leeg en verlaten bij staan, werd ik er steeds een beetje grimmiger om. Ik heb het nog even aan de verkopers gevraagd, maar die zaten mij echt heel glazig aan te kijken. Ze hadden geen idee dat Catrice en Essence hun schappen twee keer per jaar vernieuwen. De limited edition van Catrice hadden ze wel al zien liggen in het magazijn, die komen in de loop van volgende week in de schappen. Ik ben erg benieuwd of ze ze aan hun 'beloftes' houden. Iedere keer als ik in Kruidvat kom, dan krijg ik wat blikken naar mij toe van, ben je hier nu alweer- je had toch al gezien dat we ze niet hadden. Ik blijf het proberen, want ooit moeten ze toch wel eens aangevuld worden...

Hebben jullie ook wel eens dagen-weken-misschien wel maanden, dat je echt alle winkels afstruint naar iets wat je erg graag aan je collectie wil toevoegen?

30 comments:

tinekejanzen1992 zei

Wat vervelend. In de Kruidvat bij ons zijn de rekken van catrice en essence ook altijd half leeg. Staat ook altijd vrij slordig!

Weet nooit of het dan al heel snel uitverkocht is, of het gewoon niet bijgevuld word!

Ik ben sinds eergister overgestapt naar wordpress, zou je mijn blog opnieuw willen volgen?  http://www.mysupersweetlife.com/ 


Liefs Tineke 

Anoniem zei

Echt irritant ben ook dagenlang voor de geurende rimmel nagellak langs geweest en voor catrice

Monique zei

Dit is zooooo herkenbaar! erg lastig om me in te houden.. maar ja

BeautyNL zei

Ik ken het.. maar dankzij de immer beroerde Kruidvat hier in de buurt, kan ik me (soms tegen wil en dank) nog redelijk inhouden..

Charile zei

Herkenbaar! Bij mij liggen de nieuwe producten er nog steeds niet! :(
x

Paola zei

Ik had dat met het extra nail art schap van Essence hier in de buurt.. Ik wist door blogs dat er vanalles afgeprijsd was, maar het stond gewoon niet aangegeven. Na twee weken heb ik geinformeerd en ze snapte er niks van. Alles van Essence was volgens haar al afgeprijsd, maar ze ging het nakijken. Uit eindelijk bleek er iets mis te zijn gegaan en een week later was het wel afgeprijsd.. 

Mireille Louter zei

Haha, en niet alleen het leed van een beautyblogger.. Ook nagellakverslaafden hebben er last van, liep gister het kruidvat in, en kon die nieuwe lakjes niet laten liggen. Heb er gelijk maar 8 meegenomen:)

Pippi zei

Die Kruidvat capriolen zorgen wel voor de broodnodige lichaamsbeweging. Want ik fiets me een ongeluk van het ene plaatselijke filiaal naar het andere.
De Circus collectie van Essence is op de door jou beschreven manier ook aan mijn neus voorbij gegaan.

MIsschien toch maar die kennis die bij Kruidvat werkt voor mijn nagellakkarretje spannen?

Lonneke zei

wat vervelend zeg!
succes ermee.
x

Sandra zei

Ik vind dat echt zo vermoeiend he van Kruidvat. Gooi de collectie de winkel in op een vaste datum die je communiceert via de website ofzo, zodat iedereen even veel kans heeft om spulletjes te bemachtigen. *grrr*

Femke Vrieswijk zei

ik heb dat heel vaak met nieuwe catrice LE's >.< en als ze er dan eindelijk in staan is de helft al weg!

Juudith zei

Oooh dat heb ik ook wel eens gedaan.. en toen ik de hoop uiteindelijk had opgegeven waren ze er in ene! haha! Hoop voor je dat ze ze snel hebben en jij ook de nieuwe collectie kunt bewonderen ;)

Amanda zei

Dit heb ik ook zooo vaak, heb daarom laatst gevraagd aan mijn vriend of hij bepaalde oogschaduws wilde meenemen voor mij bij een filiaal bij hem in de buurt. Gelukkig heb ik daardoor nu alle 6 de wet & dry oogschaduws. Ik snap dat je het gevoel hebt niet meer vernieuwend te zijn als je er nu over gaat schrijven, dat gevoel heb ik ook heel vaak;) Kun je niet een keer vragen of een andere blogger ze voor je mee wilt nemen en ze per post verstuurd? Niet ideaal, maar wel een oplossing!

JoanyDV zei

Dat klinkt me echt heel erg bekend in de oren.

Miranda zei

Oh dat herken ik. Ik heb dat ook heel vaak gehad met LE'S en nu waren ze ineens ontzettend snel met de nieuwe producten ;o

LindaB zei

herken het helemaal! Ik had het met een LE van catrice, uiteindelijk had ik de mazzel dat ik op tijd was. Maar dat kostte mij een boel bezoekjes!

Carola zei

Ik herken het, de kruidvat hier is ook altijd ontzettend traag en komt echt altijd als laatste of erger nog soms helemaal niet met le's. 

Nyria zei

Hahaha, nieuwe collectie´s zijn echt een domper voor mijn portemonnee. Klinkt heel herkenbaar. Soms heb ik van die dagen dat ik overal langs ga opzoek naar het ene item als aanvulling op mijn stash.
Liefs, xxx

Bellachique zei

Ik herken het echt heel goed! Ik zit hier ook mijn kruidvat wanhopig in't oog te houden, maar nog steeds niets! En als je dan even niet kijkt, is het er wel en in 1 seconde al helemaal uitverkocht! Zucht...

Nanda zei

Kruidvat is een naam en daar hoort geen 'de' of ' het'  voor   ;-)
Je zegt immers ook niet de Catrice of de Essence. Je gaat dus naar Kruidvat en niet naar de Kruidvat of zoals sommige mensen ook wel zeggen het Kruidvat. 

Kelly zei

Dank je wel Nanda voor je oplettendheid en ik vind het erg fijn dat je mij ook op mijn fouten wijst. Ik zat gister al zo te twijfelen, maar ik heb het nu veranderd in Kruidvat, zonder lidwoord ervoor. Ik hoop dat je het ondanks de fouten, het artikel wel leuk vond.

LottedeJ zei

Oh ja, herkenbaar! Als er een nieuwe LE is bij Kruidvat wil ik die ook meteen scoren, het liefst op de dag zelf nog.

PinkFairy zei

Dat had ik vroeger ook... tot ik besefte dat ik een Catrice/Essence stash begon te krijgen :P Nu spaar ik liever wat meer en geef het dan flink uit aan andere merken. Ik heb dat verder ook niet met MAC.. alleen soms als ze hele gave collecties hebben.... maar dan vind ik het ook weer niet jammer als die er niet ligt. Er zijn namelijk genoeg kleuren verkrijgbaar die er toch op lijken ;)

Kelly zei

Ik kan het ook echt niet uitstaan als MAC prachtige collecties heb, maar dat ik niet meteen instaat ben wanneer de collectie is uitgekomen, om naar de Bijenkorf te sprinten en wanneer ik daar aankom de prachtige items alweer weg zijn. Ik kan er gewoon niet goed tegen als ik iets wil hebben en ik daarvoor misgrijp. Ik vind inderdaad ook wel dat je stash een beetje gemixt moet zijn, maar ik vind de laatste tijd de collecties van Catrice en Essence en met name dan de nagellakken, toch wel items die ik moet hebben hihi.

Kelly zei

 Ja daarom, je moet alles nauwlettend in de gaten houden, anders grijp je nog mis! Gelukkig ben ik niet de enige die daarover gefrustreerd kan zijn.

Kelly zei

 Ja dat is echt zeker wel een domper. Als ik dan al uitreken hoeveel ik kwijt ben als ik alles zou hebben, dan schrik ik ook echt wel. Vaak vind ik alleen sommige producten die op mijn wishlist staan, in de winkel uiteindelijk tegenvallen, waardoor de schade uiteindelijk gelukkig wel meevalt.

Kelly zei

 Ja als je echt iets wil hebben, dan moet je echt de winkels platlopen!

Kelly zei

Ja dat vind ik nou ook! Er zit echt totaal geen duidelijkheid in en het erge ook is, je hoeft ook niets aan de medewerkers te vragen, want ze kijken je allemaal glazig aan.

Kelly zei

Zit er toch nog een positief punt aan het uitkomen van de schapsveranderingen en de nieuwe collecties. Je hebt wel een prachtige Kruidvat in de buurt zitten bij je, die heb ik wel even gespot hihi. Kennissen bij Kruidvat lijken mij wel echt onwijs handig.

Kelly zei

 Inderdaad als nagellakverslaafde zal je ook zeker wel op jacht zijn naar de nieuwe lakken! Fijn dat je de nieuwe lakken hebt kunnen scoren. Ik hoop dat je een beetje tevreden bent met je 8 nieuwe lakken.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights