maandag 20 februari 2012

postheadericon Estee Lauder - Melon

Melon van Estee Lauder, is een lipstick die ik al een langere tijd in mijn stash heb zitten. Dit was één van mijn eerste duurdere lipsticks en ik was er toen - en ben er nog steeds echt heel erg blij mee. Toen ik hem net in mijn stash had zitten, vond ik hem in het begin toch wel wat fel. Durfde ik heb eerst alleen maar in mijn kamer op te doen, maar later naar mate ik begon te wennen aan de warme oranje kleur, ben ik deze kleur ook gaan dragen 'buitenshuis'. De stap om felle lipstick te dragen herinner ik mij nog al te goed.
De kleur steekt heerlijk af bij mijn blonde haren en lichte huidskleur, waardoor de kleur onwijs opvallend is. Ik houd daar wel van, maar ik zorg er dan wel voor dat mijn oogmake-up rustig blijft.
De lipstick van Estee Lauder is niet bepaald goedkoop, vandaar dat ik ook geen uitgebreide stash heb van dit merk. Ik heb twee lipsticks van dit merk, allebei toevallig gekocht van bonnen van de Douglas. Er zijn ook regelmatig leuke kortingen op luxere merken bij de Douglas. Voor Melon betaal je bij de Douglas 25€.

Wat vinden jullie van deze peachy kleuren?

14 comments:

Paola zei

Wat een prachtige kleur en wat staat hij goed bij je blonde haar!

Charile zei

Wat een super mooi kleur!

Chantal zei

Mooie lipstick zeg, hij staat je prachtig!

Josephine zei

De kleur staat je mooi!

Sandra zei

Mooie kleur! Ik heb een foutje ontdekt trouwens, er staat in de laatste alinea "De nagellak van Estee Lauder is niet bepaald goedkoop" maar je bedoelt natuurlijk lipsticks :)!

Fashitail zei

Een hele mooie kleur! ik heb zo'n soort kleurtje van essence! :) 

Nicole zei

hele mooie kleur!

Nyria zei

Volgens mij heb ik deze ook, ik vind deze kleur jou echt prachtig staan.
Liefs, xxx

Bellachique zei

Wat een mooie kleur! Nu wil ik hem ook, haha :). Hij staat je ook echt heel goed!

Kelly zei

Dank je wel voor het melden Sandra! Blijkbaar was ik erg met mijn hoofd bij de nagellakken hihi.

Pippi zei

Deze keur staat je fantastisch- mij helaas een stuk minder.

Evelien zei

Oh, wat is hij mooi! Echt ene perfect kleurtje voor de zomer <3

Danice zei

Ik vind de kleur je erg mooi staan!

Juudith zei

Mooi kleurtje zegg!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights