woensdag 15 februari 2012

postheadericon Diesel Loverdose

Loverdose, eigenlijk een parfum die perfect matcht met de dag van gister, namelijk de dag van de liefde, Valentijn. Een overdosis liefde, een overdosis liefde uit een parfumflesje. Toen ik de naam van de nieuwe parfum van Diesel hoorde was ik erg benieuwd of ik ook zou vallen voor Loverdose van Diesel. Ik had eigenlijk een onwijs zoete, bubblegum verkocht, door de naam, maar ik werd toch aangenaam verrast door de aparte geurnoten die Loverdose met zich meebrengt. Heb ik jullie al nieuwsgierig gemaakt?

De naam Loverdose vind ik erg leuk verzonnen. Twee krachtige woorden Love en Dose, die ook helemaal passen bij de nieuwe parfum van Diesel. Diesel wilde natuurlijk wel zijn naam waar maken en daarom heeft Diesel moleculen in de geur verstopt die de hypothalamus – het deel van de hersenen dat gaat over aantrekkingskracht en verlangen – stimuleren. Heb je een leuke jongen op het oog? Spuit dan maar een flinke wolk Loverdose om je heen en de mannen staan voor je in de rij, als we Diesel mogen geloven.
Na het lezen van de geurnoten op het internet, was ik toch wel enthousiast geraakt. Loverdose bevat namelijk een aparte combinatie van geurnoten.
Topnoten: steranijs en mandarijn
Hartnoten: sambac jasmijn, zoethout en gardenia bloemblaadjes
Basisnoten: vanille, amber en hout
Wanneer je Loverdose opspuit dan komt je eerst een zoete geur tegemoet door de steranijs en de mandarijn. Naarmate je het luchtje wat langer op heb dan komt er een dropgeur bij door de zoethout-noten die gebruikt zijn in dit parfum. Ik vind zoethout heerlijk ruiken, dus mocht je dat ook vinden dan kan je deze geur zeker niet laten liggen.
 
Het flesje van Loverdose is prachtig om te zien. De fles heeft een vorm van een hart, die kracht uit straalt door de verschillende hoeken die er in het hart zitten. De fles kan je daardoor op zijn zijkant neerzetten en het is echt een beauty voor op je toiletkast. Loverdose heeft iets over zich heen zitten, wat op mij ook verslavend werkt, want het liefst spuit ik haar iedere dag op. Alleen wil ik nog even wat langer genieten van Loverdose, waardoor ik toch nog wat afwissel qua luchtjes. 

Loverdose blijft enorm lang hangen, want als ik hem in de ochtend opspuit, dan ruik ik hem nog als ik naar bed ga. Heerlijk wanneer ik een sjaaltje heb opgehad en ik pak deze later weer, dan krijg ik een heerlijke geur Loverdose over mij heen.

Adviesprijzen:
30 ML 44€
50 ML 62€
75 ML 78€

Douglas en ICI Paris hebben leuke kortingen op Loverdose, waardoor je hem nu een stuk goedkoper kan aanschaffen dan de adviesprijzen.

Hebben jullie Loverdose al geroken? Heb je op het moment een parfum waar je net als ik aan Loverdose, ook helemaal verslaafd aan bent?

15 comments:

tinekejanzen1992 zei

Wat een leuk flesje!


Ik ben net overgestapt naar wordpress, zou jij me misschien ook weer willen volgen??


www.MySuperSweetLife.com


liefs Tineke

Mariette zei

Mooi flesje is het!

Liefs, Mariette

Paola zei

Deze lijkt me zo lekker! Ik ben helemaal verslaafd aan Chopard-Wish!

Pippi zei

Zoethout? Mmmmm, lekker!
Op dit moment ben ik nog steeds gek op Prada Tendre.

Chantal zei

Ik ben heel benieuwd naar dit luchtje, heb 'm nog nooit geroken!

Danielle30 zei

Dat heb ik ook, haha! Ik wissel af met parfum omdat mijn favoriet anders te snel op gaat. Op dit moment is loverdose mijn favoriet ook :) Heerlijk parfum!

LottedeJ zei

Dit parfum is echt fantastisch, ik had er een proefje van en ik ben er helemaal verslingerd aan geraakt. Binnenkort maar de fullsize kopen!

Nicole zei

heb hem ook, vind hem zo lekker ruiken!

Kelly zei

Hij is echt heerlijk! De prijzen vallen ook echt heel erg mee, dus je kan een full-size versie wel aan jezelf cadeau geven!

Kelly zei

 Ja echt heerlijk die zoethoutgeur! Je moet er maar eens aan snuffelen als je bij een parfumerie bent en dan na een tijdje het nog even ruiken, dan komt er een heerlijke zoethout/dropgeur vrij! Hmmm

Kelly zei

 Ik volg je weer Tineke!

Prettybrilliant zei

Ik heb zelf ook een honderd milliliter fles ervan, maar vind het, anders dan jij, echt geen everyday geur! Vooral omdat bij mij de dropnoten echt heel erg op de huid blijven liggen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het een heel sexy, warm, zwoel en verleidelijk parfum is!

Jantje zei

Flesje ziet er iig super cool uit, zal binnenkort eraan snuffelen mocht ik in een parfumerie bevinden.

Nyria zei

Oeeeh, deze is echt heerlijk. Altijd als in de douglas ben storm ik op dit geurtje af om alleen even te ruiken. Ooit, ooit, ooit zal die van mij zijn.
Hahaha.
Liefs, xxxx

Kelly zei

Ik kan mij er ook wel in vinden, dat jij en andere mensen dit misschien wel helemaal geen everyday geur vinden. Vooral omdat de geur als het zoete er af is, plaats maakt voor de zoethoutnoten, die misschien wel wat heftig overkomen in combinatie met je huid.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights