maandag 9 januari 2012

postheadericon Mijn Inglot palettes

 
Ik heb al een tijd geleden geroepen op twitter, dat ik mijn Inglot palettes is zou fotograferen en mijn tips welke oogschaduws ik erg fijn vind en welke ik misschien niet opnieuw zou aanschaffen. Wegens ziekte en tijdgebrek kwam het er steeds niet van, maar nu is het toch eindelijk zover. Ik heb in de korte tijd dat Inglot zich in Nederland heeft gevestigd - drie palettes bij elkaar gekregen. Drie palettes waarin kleuren zitten die ik graag gebruik. Inglot is denk ik wel bekend bij iedere beautyblogger en bijna iedereen is er denk ik al een keer geweest, of staat een bezoek aan beauty-walhalla Inglot ergens boven aan de wishlist.


Mijn eerste Inglot palette gaf ik mijzelf cadeau voor mijn diploma. Mijn eerste Inglot palette bevat meteen ook mijn drie favoriete kleuren. Dit palette is ook ideaal om mee te nemen, omdat je met dit gehele palette een look kan maken, met één kleur, maar ook met alle drie de kleuren. Dit Inglot palette bevat de kleuren:
  • AMC shine 15: Een prachtige oranje kleur met gouden shimmers. Dit is echt een prachtige kleur. Ik kocht deze in de periode dat ik echt gek was op alles wat oranje of peachy was. Ik vind het nog steeds een prachtige kleur en ik draag hem nog erg vaak.
  • AMC shine 31: Een mooie licht bruine/beige kleur met shimmers. Ik draag deze kleur het meeste van het palette, want dit is een makkelijk kleur die ik bijvoorbeeld draag, als ik erg vroeg op moet staan en geen tijd/zin heb in een uitgebreide look. Ik breng dan alleen AMC shine 31 aan en wat eyeliner.
  • DS 457: Is een mooie bruine kleur, die ik erg vaak gebruik in de crease. De kleur is echt perfect bruin en is makkelijk te combineren en te blenden.

Een tweede Inglot palette kon natuurlijk niet uitblijven, nadat ik zo tevreden was over mijn eerste palette. Ik wilde in ieder geval een matte beige tint om een natuurlijke look te creëren zonder shimmers/glitters. Daarnaast wilde ik wat andere kleuren dan mijn eerste palette, dat is deels gelukt, maar toch werd ik in de winkel weer verleid door een prachtige bruine oogschaduw. Ik ben gek op bruine oogschaduws, omdat ze al snel bij iedere look wel passen.
  • AMC Shine 48 is een mooie, speciale roze kleur met shimmers erin. Ik draag niet vaak een roze ooglook, maar gecombineerd, met jawel, bruine oogschaduw in mijn crease vind ik het erg leuk staan. Ik vind het een leuke oogschaduw voor in mijn stash, maar dagelijks gebruiken doe ik zeker niet. Dit omdat ik niet altijd een roze ooglook wil, maar zo op zijn tijd vind ik het wel erg leuk
  • Pearl  421 een mooie bruine kleur, met een pearl-finish. Zo op de swatches lijken de 421 en 457 best wel op elkaar en ik gebruik de 421 ook wat minder vaak dan de 457. Ik vind het een mooie kleur, maar ik zou hem niet opnieuw aanschaffen, want ik vind de finish van de 457 net even iets mooier.
  • AMC shine 34 is een mooie gouden oogschaduw die ik voor namelijk gebruik als highlight in mijn binnenste ooghoeken. Ik heb hem ook wel eens gebruikt over het gehele bewegende ooglid en met de 457 in mijn crease, dat is ook een mooie, maar niet al te opvallende look en is erg geschikt voor een dagelijkse look.
  • Matte 330 is de beige en de naam zegt het al, matte kleur. Dit leek mij een mooie kleur om aan te brengen, als ik alleen maar eyeliner op heb, zodat de eyeliner  net even beter blijft zitten door de oogschaduw. Dit is de oogschaduw waar ik het minst tevreden over ben, want ik vind hem op mijn ooglid niet heel erg mooi staan. Het is niet mijn juiste kleur en het lijkt net als ik ziek ben als ik deze op mijn ooglid doe. Ik gebruik hem wel eens als basiskleur, om mijn oogschaduw wat beter te laten blenden. Daar vind ik hem dan wel erg geschikt voor. Ik zou matte 330 dus ook niet opnieuw kopen, een miskoop kan ik het ook niet noemen, want ik gebruik hem dus wel, maar dan voor een ander doeleind, dan dat ik in gedachten had.
Mijn derde en tot nu toe laatste oogschaduwpalette. Ik zou er nog veel meer kunnen kopen, maar ook ik heb echt wel genoeg oogschaduw - en bovendien heb ik nog nooit iets opgemaakt. Toen ik de laatste keer naar de Inglot ging wist ik dat ik een grijze oogschaduw wilde en een felle kleur. Mijn stash bestaat, op wat fellere kleuren uit de Sleek palettes, voornamelijk uit lichte, natuurlijke en aardetinten. Ik wilde eigenlijk maar twee kleuren meenemen, maar 'helaas' was het oogschaduwpalette met twee kleuren op dat moment niet op voorraad, dus ik besloot er dus drie te nemen.


  • DS 491 is de prachtige, opvallende paarse kleur met zilveren glitters erin. Ik vind het een prachtige kleur, maar ik draag hem eigenlijk veel te weinig. Ik heb hem een paar keer met bruine oogschaduws gecombineerd, maar ik wil hem ook nog een keer met een goude oogschaduw combineren. Ik moet deze kleur eigenlijk echt wat vaker gaan gebruiken.
  • DS 504 Is de mooie turqiouse kleur met glitters erin en deze kleur vind ik echt prachtig. Hij kleurt goed bij mijn ogen en is heel mooi met of een donkere kleur blauw in mijn crease, of met een donkerbruine kleur. Ik zou eens moeten proberen, of ik deze kleur ook nog op andere manieren kan combineren.
  • AMC Shine 23 is de zilveren kleur en deze draag ik wel eens met een dagelijkse look. Ik draag deze zilveren kleur, als een soort smokey eye met een zwarte matte kleur in mijn crease. Ik ben echt heel erg blij met deze grijze oogschaduw.
Alle kleuren oogschaduw op een rij, wat een prachtig gezicht zo al die kleuren. Ik hoop dat ik jullie een beetje een beeld hebben gekregen, wat ik fijne oogschaduws vind en welke ik de volgende keer niet opnieuw zou kopen.

Mocht je nog nooit in Inglot zijn geweest, dan raad ik je echt zeker aan om eens een keer er heen te gaan. De oogschaduws zijn echt enorm goed gepigmenteerd, zijn makkelijk aan te brengen, zorgen voor weinig fallout en zijn betaalbaar. Ik weet in ieder geval dat een palette inclusief twee kleuren 14€ kost en een palette met drie kleuren 20€, hoeveel het palette met vier kleuren precies gekost heeft weet ik niet precies, maar die is ongeveer denk ik 27€

Wat vinden jullie van deze uitgebreide Inglot review?

22 comments:

Charile zei

Wauw, heel mooi! Leuk artikel ook :)

Chantal zei

Ik wil ook nog steeds mijn eigen Inglot palette samenstellen, maar kom helaas veel te weinig in Amsterdam.... :-(

Mariette zei

Oehh mooi zeg! Ik wil er ook nog 1...

Liefs, Mariette

Paola zei

Ik vind deze palette's erg mooi! Ik wil er zelf ook nog een!

Pippi zei

Een heel fijn artikel met heel veel relevante informatie en mooie swatches. De kleuren zijn prachtig, de kwaliteit goed en de prijs niet erg hoog. Maar ik ben niet zo van de oogschaduw.

Nyria zei

Wauw, ik vind alle palette's echt heel mooi. De pigmentatie is om bij weg te smelten. Ik vind zo'n uitgebreide review wel fijn. Veel informatie en eigen ervaring. 
Liefs, xxx

Leontine zei

Wat mooi! Ik wil zo graag eens naar Inglot, ik hoop dat het er dit jaar van kan komen.

Sandra v zei

HELEMAAL GEWELDIG! Dankjwel dat je dit hebt gedaan *blij*

Ik heb AMC Shine 31 gelijk toegevoegd aan mijn wishlist, wat een prachige kleur! 

Laralaurentia zei

Ik ben dol op mijn 20 palet van Inglot. Ik wil er graag nog een van 10 bij, maar daar moet ik voor sparen. 

Laralaurentia zei

Er komt er waarschijnlijk een in Rotterdam, is misschien dichterbij dan Amsterdam of Alkmaar

Kelly zei

Wat fijn dat ondanks je niet zo van de oogschaduw bent, je een artikel volledig over oogschaduw wel kan waarderen. Inglot heeft ook prachtige nagellakken, maar deze zijn aan de dure kant (11 euro)

Juudith zei

Wauwh wauwh wauwhh!! Erg mooie kleurtjes zegg!! Die laatste vind ik echt super tof!

Nicole zei

hele mooie pallettes!

Kelly zei

Ik ben blij dat je het zo leuk vind Sandra! Ik vind de AMC Shine 31 ook echt heel erg speciaal!

Kelly zei

Wauw een palette van 20, dat wil ik ook wel!

Josephine zei

Oh wauw wat een mooie palettes! Ik vind het 2e palette echt mooi, hele mooie kleuren!

Berrie zei

Ziet er echt heel mooi uit <3

PinkFairy zei

pretty ^^ ben gek op Inglot kleurtjes!

Amanda zei

Leuke om je paletten te zien, heb er zelf ook 2. Inglot vind ik erg fijn!

LottedeJ zei

Erg leuk om ze allemaal zo te zien! Ik vind je tweede palette het mooist :)

Miranda zei

Ze zien er echt mooi uit. Ik wil ook nog graag eens een Inglot palette, het lijken mij fijne oogschaduws. 

Cindy zei

Ik vind het leuk dat echt iedereen lyrisch is over Inglot, ik ook namelijk! Ik heb zelf zo'n lipstick in een potje, duraline, een kwast... en 8 palettes met elk 10 oogschaduws! En ik wil nog meer palettes, shame on me :P Maar ik gebruik nu ook eigenlijk geen andere oogschaduws meer! Ik ben trouwens erg benieuwd naar de pigmenten en de gelliners, hoor daar veel goeds over!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights