maandag 2 januari 2012

postheadericon Favorieten van de maand December

Het is alweer het jaar 2012, de eerste maand van het jaar. We hebben de drukke, hectische feestmaand december alweer afgesloten en we gaan er fris tegenaan in 2012. Eerst heb ik nog mijn favorieten van de maand december voor jullie geselecteerd. Kijk jullie snel mee naar de laatste favorieten van het jaar 2011.

 
Een prachtige peachy lipgloss van Bourjois, peachy shiny. Deze lipgloss voelt niet plakkerig aan en heeft een prachtige natuurlijke kleur met wat lichte shimmers er in. Je zult niet vaak favoriete lipglossjes van mijn tegenkomen, want ik vind het vaak maar veels te plakkerig en niets voor mij.
 De prachtige peachy kleur met shimmers erin.

 De sleek blush van de Nude collectie in Suede. Deze blush blijft echt nog steeds een favoriete blush van mij, omdat hij zo natuurlijk oogt, kan hij bijna bij iedere look!

De prachtige highlighter uit de Circus Circus collectie van Essence behoort ook tot mijn favorieten. Ik vind de gouden gloed echt heel erg speciaal.

Een favoriete nagellak van het jaar, die ik heel erg vaak draag is Orly - Rock Solid uit de Mineral FX collectie. Ik wacht nog steeds om een mooie dag met veel zon, om deze goed te swatchen voor jullie. Deze nagellak bevat namelijk ook veel holografische glitters!

De mooie peachy blush Rome van Cargo blijft een favoriet van mij. Ik kan de verpakking nog steeds niet waarderen, maar de mooie blush maakt echt alles gelijk goed!
Wat waren jullie favorieten uit December?

26 comments:

Yara zei

Wauw mooie blushes!

Eve zei

Moooie spulletjes!!

Pippi zei

Ik gebruik l maanden hetzelfde spul:) Maar mijn ontdekking van december zijn de lakjes van Kleancolor, vooral de holo's.

Unknown zei

Mooie producten! De Sleek blush is echt prachtig!

fashionisaparty.com zei

die blush lijkt me ook erg mooi, net als de highlighter, en wat een gave lak!

Anoniem zei

Wat een mooie favorieten :D Die blush lijkt me echt zo fijn!

Chantal zei

Ik ga eens op zoek naar die Bourjois lipgloss, die ziet er mooi uit!

Carola zei

Ik ben echt heel benieuwd naar de swatches van het orly lakje. Vind hem er echt prachtig uitzien.

Marieke zei

Oooh dat Orly lakje! Ik ben heeeel benieuwd hoe die er uit ziet. Ik vrees dat er weer een lakje op mijn wishlist bij zal komen....

DashicaShirley zei

Mooie favorieten!
Nog de beste wensen! :-)

Priscilla zei

Mooie favorieten. Die zwarte nagellak ziet er tof uit.

Femke zei

Mooie producten!

Miranda zei

wat leuk om te zien. Ik begin steeds meer benieuwd te worden naar Sleek, ik heb nog niets van het merk.

Amanda zei

Ik ben benieuwd naar dat lakje!

Kim zei

Wat een leuke favorieten zeg! En Rock Solid ziet er prachtig uit!

LottedeJ zei

Wat een mooie favorieten! Die blush van Cargo is prachtig.

Monique zei

Prachtige producten zijn dit zeg! heel leuk om te zien ook...
Hierdoor ga ik strakjes even kijken naar de sleek producten, want die blush vind ik wel echt super mooi!

Mariel zei

Leuke favorieten!

Keava en Hannah zei

leuke producten!

Lonneke zei

Super leuke producten!
Ik ben heel benieuwd naar dat Orly lakje en de sleek blush!
Liefs lonneke

Scarlett zei

Leuke favorieten, die orly nagellak is echt heel mooi!

Carlien zei

De nagellak is erg mooi. Ik ben net al even op internet wezen zoeken en het ziet er inderdaad prachtig uit. Hebben!!! Ik begrijp alleen dat die collectie nog niet in Nederland verkrijgbaar is?

Amber zei

Leuke favorieten! Ik heb gisteren een blush van sleek besteld, helaas was deze tijdelijk niet verkrijgbaar dus heb ik maar een andere besteld.

Liefs

Danielle30 zei

Baal dat ik die Essence oogschaduws niet in mijn bezit kon krijgen. Was overal uitverkocht helaas.. Dat lakje van Orly ziet er heel mooi uit trouwens :D

Kelly zei

Fijn zo nieuw commentsystem, kan ik tenminste antwoord geven. De collectie is te al wel te koop bij http://www.enchantra.com/nagels.html?manufacturer=232!

Kelly zei

Ahh dat is echt vervelend Danielle! Ik denk dat deze collectie van Essence ook echt zo hard ging en bij sommige winkels is de collectie niet eens gekomen, omdat hij overlapte met de andere collectie met de Nail art toppers.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights