dinsdag 24 januari 2012

postheadericon Céleste Originals - Smooth Skin

Baal jij ook soms zo van de cellulite - sinaasappelhuid op je bovenbenen en billen? Je bent dan gelukkig niet de enige, want negen op de tien vrouwen hebben in meer of mindere mate last van cellulite. Niets om je voor te schamen. Toch is het fijn om zonder enige gêne in je bikini of lingerie rond te kunnen lopen. Veel anti-cellulite producten beloven meteen resultaat, maar maken het niet waar. Céleste Originals introduceert met Smooth Skin innovatieve en bewezen effectieve anti-cellulite handschoenen. Ik heb de Smooth Skin uitvoering getest voor Diva of Geneva.
Ik ben iemand die heel erg gemakkelijk is en eigenlijk niet hou van een enorm stappenplan wat je af moet werken en dat soms wel twee keer per dag. Ik ben iemand die erg gemakkelijk is en het liefst wil ik dat miin producten zich eigenlijk daarop aanpassen. Met de Smooth Skin van Céleste Originals heb ik een handomdraai de juiste verzorging te pakken voor mijn bovenbenen, zonder dat ik daar voor diverse crèmes voor moet aanschaffen.

 De unieke lotion is in exact de juiste dosering verwerkt in een praktische wegwerphandschoen. Hierdoor verspil je geen lotion en is doseren verleden tijd. Voor extra gebruiksgemak is er een bloedcirculatie stimulerende massagestructuur op de handschoen toegevoegd. Zo trekt de anti-cellulite lotion extra snel in en krijg je het beste resultaat. Met Smooth Skin zit je in een handomdraai nog lekkerder in je vel!

Werking
Vet dat binnenkomt via maaltijden wordt deels opgeslagen in vetcellen in de onderhuidse laag. Dit zorgt ervoor dat de cellen plaatselijk kunnen opzwellen, met als gevolg cellulite. De speciaal door Céleste Originals ontwikkelde lotion bestaat uit actieve ingrediënten die verwerkt zijn tot waterbestanddelen waardoor de lotion direct in de huid wordt opgenomen voor een optimale bestrijding van cellulite.

De anti-cellulite lotion van Céleste Originals beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, hydrateert, kalmeert en regenereert de huid. De lotion geschikt is voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid. Smooth Skin is dermatologisch getest en goedgekeurd.
  
Gebruik
Eén handschoen is te gebruiken voor beide benen. Om de bloedcirculatie te stimuleren, laat je de handschoen met een ronddraaiende beweging over je benen gaan. De handschoen is de gehele dag te gebruiken, een douche vooraf is namelijk niet nodig! Op de website van Céleste Orginals is ook een instructie-video toegevoegd.Voor een intensieve kuur gebruik tweemaal per dag één anti-cellulite handschoen voor beide benen. Bij een normale kuur doe je dit eenmaal per dag.

Na het gebruik van Smooth Skin kun je meteen je kleren aantrekken, want de lotion wordt direct opgenomen door de huid. Dit vind ik erg prettig, want ik vind het maar niets om te moeten koukleumen in de badkamer, omdat het product nog minimaal een kwartier moet intrekken.
Resultaat
Na de eerste handschoen voelen je benen meteen een zachter aan. Na vier weken merk je een duidelijke vermindering van je cellulite en bij consistent gebruik egaliseert je huid verder.

Ingrediëntenlijst: De actieve ingrediënten van Smooth Skin zijn: niacinamide (vitamine B3), cafeïne, boswella serrata extract, ubiquinone (coenzym Q10) en eleutherococcus senticosus root extract (ginseng). Deze bestanddelen zorgen voor een gladder huidoppervlak door ruwheid en onregelmatigheden van de huid te verminderen. Daarnaast verstevigen ze de huid en helpen ze huidveroudering tegen te gaan.

Mijn mening: 
De gemakkelijkheid van een handschoen, zonder lotion vind ik echt heerlijk. Ik denk er nu ook veel vaker aan, dan dat ik een heel stappenplan moet uitvoeren, op tot het resultaat te komen wat ik wil hebben. Ik ben niet erg onzeker over mijn huid, maar ik was wel erg benieuwd of deze Smooth Skin van Céleste Originals mijn huid aan de zijkant van mijn dijen nog wat strakker zou kunnen trekken. Ik ben 'nog maar' 23, maar ik vind het erg belangrijk dat Smooth Skin de huid verstevigd, maar vooral ook dat deze handschoen, huidveroudering tegengaat.

Ik vind dat de Smooth Skin van Céleste Originals de beloftes die gemaakt zijn op de website goed nakomt. Mijn huid is in vier weken echt zichtbaar opgeknapt en de probleemgebieden waar de cellulite duidelijk zichtbaar was, is een stuk verminderd. Er blijft wel wat cellulite zichtbaar, het verdwijnt niet helemaal, maar het wordt wel minder aanwezig op mijn bovenbenen. Wat erg belangrijk is, wat ik heb ervaren, dat je deze behandeling met de Smooth Skin handschoen, wel minimaal één keer moet uitvoeren per dag, omdat je dan het beste resultaat krijgt. Als je denkt dat je een paar dagen deze behandeling kunt overslaan, dan merk je niet het optimale resultaat wat de behandeling van de Smooth Skin voor je kan betekenen. De prijs van 24.95€ per pakket Smooth Skin, waar 14 handschoenen in zitten, wat te gebruiken is voor dus twee weken, vind ik wel aan de hoge kant.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Céleste Originals? Of naar de Smooth Skin? Neem dan zeker een kijkje op de website van Céleste Originals, de producten zijn te bestellen via de webshop.

Ben jij erg ontevreden over je (sinaasappel)huid? Gebruik je producten om cellutite tegen te gaan?

7 comments:

Paola zei

Ik moet zegen dat ik wel een beetje en sinaasappel huis heb, maar ik heb er niet echt last van.

Mariete Wijnstra zei

Ik heb er soms wel last van...

Liefs, Mariette

Josephine zei

Dat klinkt goed! Ik heb het niet heel erg, maar het begint er wel te komen en het vroegst ertegenaan is denk ik wel het best.

Carola zei

Hmm dit klinkt wel als een goed product, maar ik vind de prijs wat aan de hoge kant. 

Nyria zei

Ik vind het wel goed om te lezen dat je inderdaad resultaat ziet. Dat is goed nieuws, zelf ben ik ook niet van de stappenplan producten. 
Liefs, xxx

Simone zei

Dat 'lui zijn' herken ik wel haha, wil er niet téveel voor moeten doen en wil snel resultaat zien! Wat een geweldig product lijkt me dit zeg, echt heerlijk! Maar de prijs schrikt me wel een beetje af. Jammer.

Pippi zei

Ik ben te lui om dit soort dingen te doen, Maar als ik erg veel last had van sinaasappelhuid zou ik het wel overwegen.

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights