vrijdag 16 december 2011

postheadericon Winactie: Win een groot pakket met Essence - Circus Circus producten

Ik had mijzelf er al bij neergelegd, dat ik deze Circus Circus collectie niet meer te pakken zou kunnen krijgen. Ik was al meerdere malen in mijn pauzes naar de Kruidvat toegelopen, maar steeds werd ik teleurgesteld en uiteindelijk kreeg ik te horen, dat deze collectie niet naar Zaandam zou komen, omdat hij overlapt met de Nailtoppers. Gister moest ik toch nog even iets hebben bij de Kruidvat en botste ik bijna tegen een apart display aan van de Circus Circus collectie van Essence. Ik was natuurlijk dolblij, want ik wilde wat van deze producten hebben én ik besloot iemand blij te maken met de meeste producten uit deze collectie, omdat ik van veel mensen hoorde op twitter, dat de collectie niet overal in de winkel ligt, of erg gewild was, doordat deze limited edition in het Kruidvat krantje heeft gestaan. Daarom wil ik graag iemand, die net als ik, na een lange zoektocht teleurgesteld was, omdat de collectie niet te vinden is. Ik hoop dat jullie allemaal gezellig weer meedoen!De Circus collectie bevat ook veel gekleurde items, gemixt met rustige neutrale kleuren van de oogschaduws. Ik zelf vind deze combinatie altijd erg mooi, want als ik een rustige ooglook draag, dan draag ik daar gerust hele felle lippen bij en ook andersom.

Hoe kan je meedoen met deze winactie?

Verplicht:
- Volg Diva of Geneva via bloglovin' en of facebook.
- Like dit artikel op bloglovin' 
- De collectie staat bekend om zijn felgekleurde nagellakken en lipglossjes, daarom zou ik het leuk vinden alls jullie de vraag beantwoorden: Wat betekent kleur in jouw leven?

Niet verplicht, maar dat zou ik wel erg waarderen:
Volg mij op twitter en tweet: Win een groot pakket met Essence - Circus Circus producten op http://divaofgeneva.nl/

De winactie loopt vanaf vandaag 16 december tot en met 27 december! De uitslag van de winactie vindt plaats op 28 december en zal dan in de middag worden geplaatst op mijn winactiepagina. Deze is te vinden via de link, of aan de bovenkant  mijn header.

De meeste reviews van deze producten zie je ook allemaal nog verschijnen op mijn site.

113 comments:

Little Joy zei

WOW, wat een supermooi pakket. helemaal mijn kleuren voor de kerst :D I love it. Dus tuurlijk waag ik een kans!
Ik volgde je allang overal en heb getweet: http://twitter.com/GewoonGezellie/statuses/147635080070823936

sorry, ff hierboven gedelete omdat ik teveel tikfouten had ;)

Tessa zei

Leuk dat je dat doet meid! Ik doe niet meee want heb alles wat ik uit die collectie wou inmiddels wel

Denna zei

Ik volg je en heb het artikel geliked.

Wat kleur in mijn leven betekent? Mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op kleur alles het liefst zo fel een kleurrijk als mogelijk!
Ik draag vaak zwart en vind dat kleurrijke accenten daarbij schitterend staan. ♥♥

Anoniem zei

Ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked. Wat betekent kleur voor mij? Kleur betekent voor mij vreugde, geluk, happiness, vrede en vrijheid (: En het is natuurlijk prachtig haha

Eve zei

Wat leuk! Hier kan ik de collectie nergens vinden dus ik doe heel graag mee.

Mijn tweet staat er op zoals je kunt zien bij je mentions en ik volg je tevens via Bloglovin' en heb geliked.

Wat kleur betekent in mijn leven? Heel veel, anders zou het maar een saaie boel zijn. Maar wie de meeste kleur aan mijn leven geeft is toch wel mijn 9-jarige dochter waar ik heel trots op ben. Ze is een evenwichtige griet die houdt van eerlijkheid en altijd haar best doet op school en op haar sport. Daarnaast is ze gek op tekenen en "gezellige dingen" doen. Als ik haar zie wordt mijn wereld meteen een stuk kleurrijker.

Juudith zei

Oeee wat leuk zeg! ik wil graag meedoen!!
Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked!! Volg je op twitter en heb t geretweet!!
Wat kleur met mijn leven doet? Ik hou van kleur!! Ik word er vrolijk vann!! En dan vooral geel, mintgroen/blauwachtig en roze =D Ik hou van die kleurenn!!

latanie. zei

Ik doe graag mee! Ik volg je op twitter (latanie) en BL! Ik likete en deed een RT

Kleur betekent heel veel voor me! Ik heb altijd beeldende kunst gestudeerd en dus ook altijd bezig met kleuren. Ik geef ondertussen zelf les (tekenen en kunstgeschiedenis), waardoor ik nu nog meer met kleur bezig ben en ook anderen het mag aanleren! Kleuren beïnvloeden iemands humeur, en dat kan dan evengoed met wat fijne nagellak op mn vingers ;) Mijn leerlingen zijn altijd heel erg geïnteresseerd in wat kleuren met je gemoed doen en hoe dit ook gewoon in marketing en reclame gebruikt wordt, zonder dat ze het zelf door hebben ;)

Liefs,
Natalie

deltacephei zei

Kleur in mijn leven is heel belangrijk, omdat ik altijd zwart en grijs draag. Ik draag dus geen gekleurde kleding, maar draag kleur in mijn make-up.

Ik heb alles gedaan ^_^

Charmain zei

Ik volgde je al op twitter en nu ook op bloglovin :)

Kleur betekend voor mij vrolijkheid.

Ik kan er echt heel erg blij van worden als ik bijvoorbeeld een knal groen lakje op heb, of een glitterbom.
En daarom hou ik ook zo van kerst, mensen brengen dan vaak meer kleur in hun huis.

Fashion is a party zei

nou, wat denk je zelf, haha? kleur betekent alles in mijn leven - creativiteit, vrolijkheid, diversiteit, identiteit... moet ik nog doorgaan?

alles gedaan hoor! oh i hope i win!

Anoniem zei

Super leuke winactie! Ik doe mee! Ik vind het mooi dat je met kleur je stemming en gevoelens kunt laten zien.
Ik volg je op twitter en op bloglovin en heb dit artikel geliked

liefs,
Elise

Rani zei

ooh ik hou echt van die collectie!
ik wil hete cht super graag winnen en ik volg je al op bloglovin. kleur betekent in mijn leven echt heel veel vroeger toen ik klein was zeiden mijn vriendinnen zelfs tegen mij dat ik me TE kleurrijk kleedde. ik snap echt niet dat honden geen kleuren kunnen zien dat zou ik zo erg vinden! zo ik hoop dat dit genoeg is en ik zal winnen ;D

Naomi van LE zei

Leuk, k volgde je al op facebook en bloglovin(heb ook het artikel geliked), ik heet op facebook: naomi van leeuwen, zodat je het na kunt checken.

Kleur in mijn leven betekend vrolijkheid, zonder kleur is alles somber.

Magda zei

Ik doe mee! Kleur betekent alles voor mij! Als het zo'n grauwe winterdag is ben ik echt niet te genieten!!

Kaylani zei

Oeh, ik doe zeker weten mee! Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked ;) En ook like ik je FB :D
Kleur betekend aardig veel in mijn leven. Stel je eens voor, een leven zonder kleur?! Ik kan niet kleur genoeg hebben! Ik moet altijd verschillende onnatuurlijke kleuren in mijn haar hebben, anders ben ik niet mezelf :)

Anoniem zei

Langs de ene kant hou ik van neutrale kleuren zoals zwart en wit, lekker rustig. Maar even knallen met felle kleurtjes vind ik ook super! Ik vind het zeer leuk om met verschillende kleuren prachtige outfits samen te stellen of kleuren te combineren voor een schattige nail art. Jep, er creatief mee omgaan dus! Ik. Hou. Van. Kleur.

(heb ook alles gedaan)

Shirley zei

Wat een leuke winactie meid!

Cynthia E zei

Wauw!! Ik volg je op Bloglovin, heb je daar ook geliked! Volg je via Twitter en heb de tweet ook geplaatst!!

Kleur betekend voor mij nog niet zo heel veel, ik ben erg van de neutrale kleuren in mijn make-up, maar tijd voor verandering!! <3

Joany De Vries zei

Wat een leuke winactie. Bij ons in de Kruitvat ben ik deze LE misgelopen omdat ik een beetje broke was na Sinterklaas :P
Ik volg via Bloglovin en heb geliked,
spelen met cosmetica.

Kleur is voor mij een heel symbolisch iets omdat kleuren die vroeger nog met elkaar vloekten, nu just samenwerken in de colourblocking trend. Ik vind het heel erg mooi dat zoiets basics als kleur zelfs groei kan doormaken. Dat motiveert mij ook om mezelf continue te verbeteren en

Renée zei

Waauw, wat een super leuke winactie :D ik vind deze limited edition echt zooo mooi! Ik volg je (al lang) via bloglovin en facebook, dit artikel heb ik bovendien geliked :)

Dan om antwoord te geven op je vraag: Kleur betekent heel veel voor mij. Met kleur kan ik aangeven in wat voor stemming ik ben. ook hou ik van kleur omdat je het op zoveel manieren kunt combineren en elke manier heeft weer een ander effect! Kleur voegt gewoon echt wat toe aan het leven! ik zou me geen leven zonder kleur kunnen/willen voorstellen.. lang leve de kleur :D

Inge zei

Oh super leuke winactie :D Ik doe mee! ik heb deze collectie nog nergens in de winkel gezien dus ik baalde al!

Ik volgde je al op bloglovin en twitter en heb het berichtje geretweet (stylishing) en een like op bloglovin.

Kleur betekend veel in mijn leven als iets veel kleurtjes heeft wordt ik er zelf ook zo vrolijk van. Een leven zonder kleur zou heel saai zijn!

Silva zei

Wat leuk! Ik kon de collectie zelf niet vinden, dus ik doe mee!
Ik volg je op bloglovin en heb het geliked.
Kleur betekent voor mij...vrolijkheid. Maar ook gekheid: leuk met mate, dus niet felpaars en neonoranje bij elkaar doen :P

Roos zei

Echt een hele leuke winactie!
Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked.
Wat betekent kleur in mijn leven? Er wordt vaak gezegd dat je met kleur je gevoelens uit kan drukken, ik vind dat dat niet zo is. Ik draag heel veel zwart, omdat ik het echt een prachtige kleur vind, maar het betekent niet meteen dat ik dan verdrietig ben, juist het tegenovergestelde. Ook met nagellak en dergelijke of make-up kan je je uitdrukken, maar ik doe dat zelf niet :) Kleur betekent dus niet heel veel in mijn leven, maar dat neemt niet weg dat ik kleuren wel ontzettend mooi kan vinden, met name glitters.

fingerprints zei

leuke winactie, ik ben ook enorm aan het zoeken geweest voor deze colectie maar heb hem nog niet gevonden, blij dat ik hem hier kan winnen

ik volgde je al op bloglovin en heb je artikel geliked

wat betekent kleur in mij leven?
vrolijkheid ja hallo iedereen wordt toch vrolijk van kleurtjes ik word ook altijd helemaal vrolijk als ik een nieuw nagellakje koop

Anoniem zei

Wauw wat super leuk! Ik doe zeker mee aangezien bij ons bijna alles al was uitverkocht en ik wilde wel een aantal dingen :)
Ik volgde je al op Bloglovin en heb het artikel geliked. Kleur in mijn leven betekent vrolijkheid! Vaak als ik vrolijk ben pak ik er sneller een gekleurde oogschaduw bij, of een mooie blush.
xx

Naomii zei

superleuke winactie!
ik doe mee!
ik volgde je al met Bloglovin & heb dit bericht geliked.
ook volg ik je met facebook, (naomi dekker)
ik heb het ook getweet; https://twitter.com/#!/xLoveTeenQuotes/status/147681266878251010

je staat ook in de side bar van mn blog; http://xiloveyouso.blogspot.com/


xxxx

Rachel zei

Weer een geweldige winactie, zoals altijd! Ik volg je via bloglovin, gfc en heb dit bericht geliked.

Kleur betekend in mijn leven erg veel. Want zonder kleur zou het een saaie boel zijn, jezelf opfleuren met een mooie roze lipgloss of een mooie gouden ooglook is toch geweldig? Als de hele wereld grijs en duister zou zijn zou het niets aan zijn. Geen mooie reclameposter vol met make up geen leuke kleurtjes in het essence schap, zelfs het kruidvat logo zou niet rood met wit zijn! Kleur in mijn leven betekend dus erg veel voor me omdat je je er vrolijker, mooier en blijer door gaat voelen!

Iedereen veel succes en veel plezier!
xx Rachel

Mireille zei

Wat een leuke winactie zeg! Ik volg je op bloglovin en facebook (Mireille Louter) en heb deze post geliked.
Kleur betekent heel veel in mijn leven, zonder kleur zou het heel saai zijn! Geen leuke kleurtjes op mn nagels, geen leuke sjaal.. Dan zou het voor mij een beetje een zwart-wit film worden, en daar zou ik toch liever wat kleur bij hebben:)

femketje zei

gaaf ik doe mee :D volg via FB en bloglovin en heb het artikel geliked!

kleur in mijn leven betekend vrijheid. vrijheid in kleuren te kunnen gebruiken en dragen zonder je iets van anderen aan hoef te trekken :)

drakefan zei

IK MOET DIT WINNEN SDNBJSDCJHBJLHBVHFDVBH IK WIL HET GUN HET ME </3

Tess zei

Heb alles gedaan behalve het tweeten en het volgen via twitter , wat een supertoffe winactie <3 Kleur betekent expressie en vrolijkheid voor mij :)

Cindy zei

Ik doe mee, heb het geliked en ook op facebook.
Kleur in mijn leven betekent vrolijkheid :).

Bye.

Nadine zei

Ik volg je op bloglovin, heb het artikel geliked. Ik volg je op Twitter en op Facebook.

Kleur in mijn leven betekent alle mensen van de hele wereld, samen in vrede met elkaar.

@nona89

Evelien zei

Wow, wat een mooie actie, die nagellakjes lijken me zo mooi!! Ik doe dus ook mee en volg je via bloglovin en heb je geliked. Wat betekent kleur in jouw leven? Veel, zonder kleur is de wereld zo saai. Je kan je make-up, kleding of iets anders altijd opvrolijken door kleur toe te voegen.

XX

Femke zei

Wat een supergave Winactie! bij onze kruidvat is de limeted edition niet gekomen terwijl ik me er echt op verheugde om hier een aantal spullen van te kopen! ik was best teleurgesteld totdat ik dit artikel las! Kleur betekent vrolijkheid in mijn leven, als de hele wereld zwart en grijs zal zijn zou het er toch hartstikke saai uitzien? als iedereen maar zwarte kleding droeg zou er toch nooit iemand zeggen 'wat heb je toch vrolijke en leuke kleren aan!' Succes met de winnaar uitkiezen! Groetjes Femke

Esther zei

oeh! oeh! leuk! ik heb gisteren nog bij mijn kruitvat gekeken en ze hadden de collectie ook nog niet. en ik had al helemaal bedacht wat ik voor look ermee zou maken.
en kleur betekend voor mij heel veel. en dan het liefste de kleuren in de natuur, als het lente is geworden en de lucht is strakblauw en het gras felgroen en de bloemen in allerlei kleuren. heerlijk! ik heb er nu al weer zin in, stomme regen!

Nynke zei

Wat een super leuke winactie! Ik wilde graag wat spulletjes uit de collectie hebben, maar het schap is al helemaal leeg hier. Ik doe dus graag mee!

Ik volg je op Bloglovin' en ik heb het geliked.

Kleur betekend veel in mijn leven! Ik draag bijna elke dag wel iets met kleur erin. Dat maakt het allemaal net ietsie vrolijker!

Ilse zei

Echt een leuke winactie, ik heb nog niks uit de circus collectie maar er zitten zoveel mooie producten bij!
Ik doe mee aan de winactie, ik heb voldaan aan alle punten en heb je bericht getweet; https://twitter.com/#!/xIlsea/status/147729508181614593

Kleur in mijn leven betekent dat de wereld een stuk minder saai is, door kleur kunnen mensen zich nóg beter onderscheiden van elkaar. Zo kan iedereen zichzelf zijn! :)

Veel succes met uitkiezen,
liefs Ilse

LottedeJ zei

Wat een leuke winactie! Ik laat deze aan me voorbij gaan omdat ik zelf al wat spulletjes van deze collectie heb gekocht.

Liesbeth zei

Hallo,

Wat een fantastische winactie! Deze LE's zijn in mijn buurt haast nooit te verdwijnen. Vooral de nagellakjes vind ik supermooi! Ik heb je berichtje geliked op bloglovin en ook geretweet:
http://twitter.com/#!/Liesbeth_Vo/status/147731282472873984

Het lijkt mij een heel leuk kerstcadeau;)!

Hoe is het trouwens met je gezondheid? Al wat beter?

Veel liefs,

Liesbeth

Milou zei

Leuke winactie!
Ik volg je via BL en heb geliked :)
Kleur betekent voor mij vooral op deze dagen met regen en alleen maar wolken vooral blijheid. Een beetje kleur op deze donkere dagen kan mijn dag weer helemaal goed maken :)
XXX

Anoniem zei

Ik doe graag mee, kan deze collectie ook nergens vinden! Heb je bericht geliked op bloglovin, volg je natuurlijk ook, en geliked op facebook (Florentyna van Zanten)

Kleur in mijn leven betekend nét dat ene roze randje geven aan die saaie grijze dag. Kleur maakt alles weer goed :)

Liefs,
Florentyna

BlogeretteJoelle zei

Ik doe mee! Wat leuk zeg! Ik vind deze collectie niet :'( Ook al verschillende keren naar verschillende Kruidvatfilialen geweest en steeds zonder deze collectie naar huis moeten gaan.
Ik heb je overal geliked en gevolgd. Ik heb getwitterd ook.
Kleur in mijn leven? Ik draag alleen kleur op mijn nagels, om de aandacht weg te trekken van mijn zwarte of donkere kleren. Zelf vind ik dit mooi, maar anderen minder...

Anoniem zei

Hai Kelly! *waves* ;)

Wat een leuke winactie alweer!
Misschien weet je het ondertussen al, maar hier in België schijnt Kruidvat ongelooflijk hard achter te lopen want betreft de collecties, want nieuwe collecties liggen hier maar pas in de rekken wanneer de Nederlandse rekken alweer 2 nieuwere collecties hebben gehad! Als ze dan al komen, want veel collecties heb ik hier ook gewoon helemaal NIET zien verschijnen... Niet erg handig dus... :( Zeker niet als je zelf een blogje onderhoud... Damn you Kruidvat België! ;) Hihi!
Anyway, om dus af en toe eens iets te kunnen schrijven over nieuwere collecties en ze uit te kunnen testen moet ik ofwel geluk hebben en wat van de spulletjes winnen, of naar Nederland emigreren, dus ik doe graag mee! ;)

- Ik volg je via Bloglovin en Facebook (Nathalie Madsen).
- Op Bloglovin heb ik dit artikeltje ook met plezier een likeje gegeven.
- Ook via Twitter volg ik je en mijn tweet staat hier: http://twitter.com/Natje_9999/status/147745831154487297
- Ook via GFC zou ik een follower moeten zijn (voor zolang GFC nog bestaat tenminste... Haha!) onder de naam Natje_9999.

Wat betekend kleur in mijn leven? Tja, kleur... Mijn ogen zijn groen, mijn haren rood, mijn tweede naam is Rose (wat zowel de bloem als de kleur kan zijn dus... ;)) en mijn dochters noemen Amber en Ginger, wat ook allebei kleuren zijn! Dat zijn beiden een soort van oranje - oker - lichtbruin, een beetje een mengelmoesje van kleuren dus... ;)
Kleur IS dus eigenlijk gewoon mijn leven! :)

Fingers crossed!! :)

Liefs,
Nathalie

stellaax zei

Ik volg je op bloglovin' en heb dit artikel geliked! en volg je op facebook
Kleur betekent.. Alles voor mij..
Ik zou er NIET zonder kunnen, net drugs :).
Ik zou me echt géén leven kunnen voorstellen zonder kleur eigenlijk..

Hoop dat ik win
xxxxx

Evelien. zei

Leuke winactie :D!
Ik doe mee :).

~ Ik follow op Bloglovin
~ Ik heb op vind ik leuk geklikt! ( Ik heb bericht achtergelaten)
~ Ik heb het bericht geliked ;D
~Kleur betekent voor mij.. Alles! Ik kleed me altijd met leuke felle kleuren :D! Ik zou geen leven zonder kunnen voorstellen =).
~ Ik follow je op Twitter!
~ Ik heb het getweet ;)
https://twitter.com/#!/EvelienTheBest/status/147754844155949056/photo/1


Ik hoop dat ik win maar andere ook♥

Granny's Place zei

Alles gedaan, nu nog de vraag wat betekend kleur.. in mijn leven. Ik kan niet leven zonder kleuren, ik verschrompel als het somber is om mij heen, moet ook altijd bloemen in huis hebben. En nu het steeds maar regent helemaal.. Kleur fleurt mijn leven op, en hopelijk kan ik weer meer kleur aan mijn gezicht geven met dit prachtige pakket.

Mus zei

Wauw leuke winacie! Ik ben ook al een tijdje op zoek naar deze LE maar heb hem jammer genoeg nog niet gespot :(, daarom lijkt het me super te winnen en doe ik erg graag mee! :D
Ik volg je via bloglovin en heb het bericht ook geliked. :)
Wat betekend kleur in mij leven? Ik zou zeggen alles! Het leven zou zo saai zijn zonder kleur, de mooie kleuren van de natuur en gewoon van alles!

Marieke zei

Bloglovin gemaakt, geliked, en post geliked!
Kleur vind ik heel belangrijk. Ik hou helemaal niet van zwarte winterjassen, grijze auto's en nude make up. Rode lippen, glitter en shimmer. Daar houd ik van! Maar wel met mate, het moet wel elegant en draagbaar blijven...

Lieke & Simone zei

Waauw! Ik volg je op Bloglovin' en heb het geliked! Op Twitter volg ik je en op FB :)

Wat kleur betekent in mijn leven? Van mezelf zie ik er best donker uit; heb een donkere blik in mn gezicht en donker haar, daarom hou ik van kleur, dan zie ik er wat gezonder uit :) hahaha! En het is natuurlijk heel gezellig!

Lieke & Simone zei

Haha dat bericht is trouwens geplaatst door Simone :)

Paola zei

Alles gedaan! Voor mij betekend kleur erg veel! Vaak kun je aan de kleuren die ik draag qua kleding en make-up mijn mood zelfs een beetje aflezen! Als ik vrolijk ben draag ik ook vaak vrolijke kleuren en als ik een beetje down ben draag ik vaan sombere kleuren of weinig tot niets!

Anoniem zei

Wederom een leuke winactie, ik doe mee! Ik volg via twitter en bloglovin en heb je post geliked. Ook heb ik getweet: https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/147767292082655232.

En als antwoord op jouw vraag: kleur betekend heel veel in mijn leven. Wanneer ik een rotdag heb draag ik extra veel kleur en vaak word ik dan een stuk vrolijker. De kleuren in mijn huis zijn op elkaar afgestemd (voornamelijk vele tinten paars en brons) waardoor ik rust ervaar (iets wat een wonder is bij mij aangezien ik een concentratiestoornis heb en zeer chaotisch ben en gevoelig voor prikkels) en kleur helpt mij bij het uitdrukken van mijn gevoel. Wanneer ik geen kleur in mijn leven zou hebben zou ik zeer somber zijn.
groetjes LindaB

Julia... zei

Ik ben dol op kleuren!! Dus ook op deze collectie van Essence.
Ik heb nagellak in alle kleuren van de regenboog en mijn kleding is ook heel kleurrijk.

Manli zei

Ik volg je met Bloglovin' en heb je post geliked (:

Kleur betekent voor mij simpelweg leven. Kleur geeft je emoties en wanneer je deze hebt, leef je.

Lisa vd Spek zei

Wat super deze winactie! Ook ik heb de collectie nog niet gevonden in de kruidvat.
Ik volg je op bloglovin en facebook.

Van kleuren wordt ik helemaal blij.
Kleur op mijn nagels, make-up, kleren en in huis. Met kleuren kun je zoveel doen!
Met kerstmis zijn kleuren nog specialer. Door groen, rood en goud kom ik helemaal in de kerstsfeer.

Anoniem zei

Superleuke actie!
Zonder kleur leef je niet echt, in een zwart-witte wereld vindt je geen passie, geen gevoel! Een simpele kleur kan mijn hele dag al goedmaken! In een wereld zonder kleur zou ik doodongelukkig zijn...

Deborah zei

Oh en die opmerking moest niet 'anoniem' zijn, maar onder deze naam ;)

Joanne zei

Aah! Wat een leuke winactie! :) Ik word hier helemaal blij van!
Ik volg je (sinds ik me kan herinneren) op Bloglovin; , Twitter & Facebook.
Ik like dit artikel.
Ik heb getweet; https://twitter.com/#!/Annebeauty96/status/147790074396950528

En natuurlijk:
WAT BETEKENT KLEUR IN MIJN LEVEN?
Kleuren zijn als muziek voor mij. Muziek is mijn passie. En eigenlijk betekent muziek écht iets voor iedereen. Zonder kun je toch niet? Zo is het ook bij kleuren. Als alles maar zwart-wit zou zijn, of dat nog niet eens.. hoe zou de wereld er dan uitzien? Ik denk heel leeg, kaal, alleen. Dan zouden met kerst geen mooie gouden ballen in de boom hangen? En op dit scherm geen letters staan? Hoe zou ik dan zijn? Zou je dan door me heen kunnen kijken? En zou er dan make-up bestaan? Dan kun je niet zeggen dat je groene oogschaduw opdoet. Want niemand zou weten wat 'groen' is. En 'blauw, geel, rood, paars..'
Zo zie je maar; zonder kleur zou er eigenlijk niet zo heel veel zijn. Dus wat kleur in mijn leven betekent?

ALLES! :D

xxLiefs

Roos zei

Ik doe graag mee, wat een leuke winactie! Zonder kleuren in het leven zou het een stuk minder intens zijn. Kleuren geven mij een gelukkig gevoel, levenslust! Kijk naar de herfstkleuren, mooie bloemen in de zomer, make-up kleuren, nagellak....zonder kleur zou ik een stuk minder genieten van alle mooie dingen in het leven!

Vintagirie zei

Oh ik heb daar al zoveel goede dingen over gehoord! Ik doe zeker mee. Maar wat een lastige vraag is dat. Daar heb ik eigenlijk nog nooit echt over na gedacht. Ik vind het eigenlijk heel normaal dat ik kleuren kan zien, maar eigenlijk is het heel bijzonder. Kleuren zijn eigenlijk emoties. Door een bepaalde kleur te dragen of te gebruiken, laat je je emoties zien aan anderen. En dat vind ik erg bijzonder.

rilana213 zei

Wat een mooie actie, en wie dit wint gaat straks heel mooi de kerstdagen in!
ik volg je blog en heb ook een tweet geplaatst:
https://twitter.com/#!/rilana213/status/147961356728020992
Daarnaast wil ik iedereen hier natuurlijk hele fijne feestdagen wensen en een goed 2012 waar we weer met veel plezier van jou blog mogen genieten.. nu maar duimen voor dit super mooie pakket!! Merry X-mas! Groetjes Rilana van oostenbrugge

Frederique zei

Wat een geweldig pakket! Wat kleur betekent in mijn leven... pfoeh! stel je voor dat we alles in zwart/wit zouden zien, dan zou het niets uit maken wat voor mooie (gekleurde) kleren je aan doet. Die mooie rode lippenstift of gekleurde oogschaduw zou niemand dan zien. Hoe saai zou het dan zijn :P!
Ik volg je via FB en bloglovin, en ik heb het bericht geliked op bloglovin.
Fingers crossed!

Marije zei

Wat een mooi pakket! Kleur betekent heel veel! Ik denk dat als de wereld geen kleur zou hebben, dat alles erg saai zou zijn. Dat niemand zou geven om de kleding die ze droegen, laatstaan dat ze make-up gebruiken. Daarnaast is het ook fijn om de mooie kleuren van de bloemen in de lente te zien, of juist de mooie herfstkleuren in de herfst!

Ik volg je via Bloglovin' en heb het bericht geliked!

kristien venneman zei

wauw love it een heel mooi pakket,waar alles in zit dat we nodig hebben voor de feestdagen en al de speciale dagen erna

Natascha Bauwens zei

Ik doe mee ;D
En zonder kleur door het leven gaan is zo saai Dx Als alles nu zwart wit was, was alles een stuk somberder...

Sandra zei

ik volgde je al op bloglovin' en facebook! en kleur in mijn leven betekent vrolijkheid! als ik een bad-beauty day heb, ik denk dat iedereen het wel kent, doe ik gewoon een lekker knallende (vaak rode) lippenstift op en dan voel ik me gelijk mooier en vrouwelijker!

DutchFairness zei

hoi ik heb alles gedaan wat je vroeg!
Wat betekent kleur in jouw leven?
heel veel ik hou helemaal nniet van zwart en grijs voor mij mag er niet genoeg kleur zijn.
dus kleur betekent heel veel voor mij!

xx

Sylvia zei

Wat een leuk pakketje zeg! Ik heb helemaal geen tijd gehad om naar deze collectie te kijken in de winkels, heb hem dus zelf al gemist! Ik volg je via bloglovin' en facebook en heb je bericht geliked op facebook!
Kleur betekend voor mij heel veel! Je handen/nagels zijn je visitekaartje, kleur zorgt ervoor dat ze stralen! Kleur zorgt ervoor dat je op een sombere dag toch nog even een glimlach tevoorschijn kunt toveren!

binnemans cindy zei

goh leuk
wat is kleur in mijn leven
dat is hoop alles is zwart en grijs qua gezondheid, maar ik blijf in de kracht van kleur geloven, het maakt me gelukkig, de herfst kleuren van de bladeren de winter de feestdage felle kleuren en glitters lente en zomeer jah dat zegt genoeg, kleur is gewoon jah hoop en mijn blijheid en houvast enzoveel meer!!! hopelijk snap je wat ik bedoel.

Tess (tessderooij@gmail.com) zei

Kleur betekent voor mij vrijheid en vrolijkheid.
kleur laat dingen stralen. ik hoop dat ik met deze make-upjes de wereld ook een beetje meer kan laten stralen (:

Inora zei

Wauw, wat een super winactie! :) Ik doe heel graag mee natuurlijk ^^
Ik volg je op bloglovin en fb en twitter en heb het bericht geliked en heb getweet (@artbyinora)
Kleur is voor mij leven. Niet alleen omdat kleuren heel veel invloed (kunnen) hebben op je emoties, je gemoedstoestand maar ook omdat ik op een kunstacademie zit en nouja, kunst betekent heel erg veel voor mij! En tsja, waar bestaat de meeste kunst uit? Kleur! Ik schilder heel erg veel en ook maak ik veel foto's, en kleur is een van de dingen die dan vooral centraal staan. Ik maak niet veel zwart wit werk, doe mij maar een krachtig statement in kleur! <3

Busra zei

ik doe graag mee!
volg je op bloglovin en heb dit geliked
kleuren betekenen heel veel voor jou kan niks zonder kleuren
hopen dat ik win!
xx

Ilse zei

Leuke winactie!
Bij mij was de hele CC Collectie meteen weg.. Ik heb dus niets kunnen bemachtigen :'(
Maar.. ik doe zeker hier aan mee!
Ik volg je op Bloglovin' en heb de het artikel geliked :D
Wat kleur voor mij betekend? Alles. Het betekend zoveel voor me.. Zonder kleur zou ik niet kunnen leven.. Ik haat het donker, dus ook grijstinten enzo.. Kleur zegt veel over hoe een persoon is, een 'gekleurd persoon' is een heel vrolijk iemand. I mean: someone like me :D
xxxxx

Lissa zei

Wat een prachtige collectie. Bij ons is ie er ook nog altijd niet. Nog steeds staat er de vampire collectie. Ik ben dus nog druk aan het duimen maar ik vrees er voor!
Wat betekent kleur in jouw leven? Dat is eigenlijk een erg moeilijke vraag! Ik ben een erg kleurrijk iemand. Niet alleen in mijn make-up maar ook in mijn kleren en vooral nagels kan het niet fel en glitterend genoeg zijn! Kleur betekend vreugde en fijne momenten. Leuke feestjes en jezelf GOED voelen. En dat is nog steeds het aller belangrijkste in je leven!

Debbie zei

ik follow je op bloglovin en ik heb dit artikel geliked !
hele leuke winactie, aangezien wij deze collectie niet hebben bij ons in de kruidvat :(

de kleur in mijn leven komt door de mensen wie om me geven, als ik me down voel, en "zwartwit" geven zij de kleur in m'n leven die me weer uit de put halen, en daar ben ik ze heel dankbaar voor !

zei

Wauw,superleuke winactie! ik vind de verpakking van de nagellakjes echt heel leuk, haha. jammer genoeg zijn ze niet bij mij in de buurt te vinden.

× ik volgde je al via bloglovin en heb het bericht geliked


Wat betekent kleur in jouw leven?

kleur is een soort van expressie, als ik me blij voel, dan zie je meer van die knallende kleurtjes zoals knalroze. maar als ik een beetje chagerijnig ben, beetje down, heb ik vooral zwart aan. mijn stemming is te zien aan mijn kleding.

XOXO

noekie zei

ooh super leuk dat je dit doet. Waar ik woon verkopen ze hem niet en ik ben ook al naar Zwolle geweest maar daar was ie uitverkocht. In ons huis is heel veel kleur en ik draag meestal ook hele vele kleuren. Ik volg je op bloglovin en ik heb je artikel geliked

Daniëlle zei

Wat een geweldige winactie Kelly! Heb de collectie nergens gezien hier. En als ik die tegen kom is alles uitverkocht :( Raar dat er bij deze collectie zoveel mensen niks weten te bemachtigen, populaire le waarschijnlijk ^.^

Wat kleur in mijn leven betekent.. jeejte. Ik denk dat ik met kleur mijn emotie uitdruk. Het liefst zou ik in de zomer, dan ben ik vrolijker heb denk ik winterdipjes in de winter, en loop ik het liefst in kleurrijke fel gekleurde jurkjes rond! In de winter ben ik somberder, sneller moe en zie je toch dat mensen, ook ik, minder kleur gaan dragen. :( Zonde! Kleur zie ik als iets positiefs eigenlijk. Al draag ik het qua kleur veel minder omdat het me jonger laat lijken, vind ik! Maar mijn nagels zijn over het algemene in de winter ook lekker fel! Heb het bericht op bloglovin geliked trouwens en je facebookpagina ook! :)

Lotte zei

Ik volg je op bloglovin' en ik heb geliked
van kleur wordt ik heel erg vrolijk, het sleept me door de moeilijke tijden heen. x

Christyxxx zei

Ik doe mee! Ik volg je op bloglovin en ik heb geliked.

Mijn kleding heeft altijd wel kleuraccenten en dat vind ik erg leuk. Ik heb ook bijna altijd kleurige lipgloss op en mijn nagellak is altijd kleurig.

Lonneke zei

Ik doe zeker mee aan deze geweldige give away.
Bij ons Zuid-Holland kan ik de collectie helaas namelijk nergens vinden!
Ik volg je via BLoglovin en facebook.
Ik heb je Artikel geliked.
IK volg je via twitter en heb de zin getweet.
Mijn twitter account is: @xLonneke97

Waarom kleur belangrijk is in mijn leven:
Vroeger als je naar de tv keek was alles zwart wit, alles ziet er somberder uit en zo grauw.
Als je dat nu terug ziet, krijg je bijna het idee dat het echt zo somber was.
Van kleuren wordt je gewoon zo vrolijk en je kan ze helemaal aansluiten bij je gevoel.
Ook kan je jezelf voelen door een bepaalde kleur.
En als je even verdrietig bent en je kijkt in de zomer naar buiten en je ziet een heldere bloemen lucht en al die prachtige gekleurde bloemetjes is dat gewoon zo leuk.
En dat geld ook voor make-up,je wordt er vrolijk en zelfverzkerd van, en je ziet er lekker vrolijk door uit.
Nu maar hard duimen!
Liefs Lonneke

Anoniem zei

Wauw, super leuke actie.
Bij mij in België is de limited edition ook niet uitgekomen. Wat ik wel spijtig vind! Ik wil heel graag meedoen maar ik ben wel van België... Dus, ik weet niet of het mogenlijk is om mee te doen. Maar ik zal er even bijzeggen dat ik wel bereid ben om de verzendingskosten te betalen :)
Ik doe alles wat je moet doen en heb ook getweet.
Kleur, ik ga dagelijks door het leven als een persoon die zich sneller op de achtergrond houd maar kleur, ik kan er niet zonder. Vooral nu de feestdagen die eraan komen. Mij ga je niet zien in een simpel zwart kleedje, ik zou het combineren met rode accessoires en een felrode lipstick. Zonder kleur, zou mijn leven maar saai zijn. Ook in mijn kleerkast zie je alle kleuren liggen, je wordt er bijna door verblind :) Liefs, Julie
en ik hoop dat ik ook kan meedoen!

janineee zei

Hee ! Ik vind jou blog echt leuk, ik volg het altijd, maar sinds kort met Bloglovin. Ik heb dit artikel geliked op bloglovin en kleur betekent voor mij best veel.
Zonder kleur in de wereld zou het maar saai zijn. Iedereen in het grijs, zwart of wit, daar moet je toch niet aan denken? Ik zou zó graag dit pakket winnen, geweldig en helemaal mooie kleurtjes met de feestdagen !

Liefs xxx

nicole zei

zonder kleur zou de wereld een stuk minder vrolijk zijn :)

Lara zei

Duidelijk rood, ik ben dol op rood. Ik ben blij dat je de winactie houd want ik kan hem hier in Castricum niet vinden :(
Ik volg je al op Twitter,bloglovin en op FB

Marloes zei

Ik volg je op beide fronten en heb geliked :-)

Wat kleur in mijn leven betekent?
Kleur betekent voor mij werkelijk alles. Door middel van kleur kan je al goed zien hoe ik mij op dat moment voel. Ik werk veel met kleuraccenten in mijn kleding, maar mijn nagels zijn ook altijd zo'n kleuraccent.
Kleur pas ik echt aan, aan hoe ik mij voel...

Anoniem zei

ik doe mee! ik heb alles van het moet lijstje gedaan.
kleur betekend voor mij alles. in elke outfit hoort kleur te zitten anders is het zo saai. ookal is het maar een klein iets, kleur hoort erbij
xx merel
merel-love13@live.nl

Leila Jane zei

Wauw, het lijkt me geweldig om dit pakket te winnen! Ik ben zo veel kruidvat's langs gegaan, maar nee hoor. Nergens verkopen ze de collectie:(

Kleur betekent veel voor me. Het zegt veel over me. Van felle kleuren word ik helemaal blij! Vandaag had ik het er nog over met mijn zus en nicht hoe het zou zijn als ik blind zou zijn....Verschrikkelijk! Vooral omdat ik weet hou mooi alles om me heen is.

Ik heb alles gedaan!
x Leila in Wonderland

chantal zei

Wat een geweldige winactie! Ik heb ook al 3 filialen afgestruind op zoek naar de collectie maar zonder resultaat :( Ik volg je op bloglovin en heb de post geliked. ook getweet: https://twitter.com/#!/SilverRetriever/status/148528564969553920 En kleur voor mij is vrolijkheid en opvallen! Niet voor elke dag, maar wanneer ik een beetje opgevrolijkt wil worden. Als ik in de spiegel kijk word ik er blij van!

deliciouscupcake zei

ik doe mee! ik volgde je al via bloglovin EN blogspot, nu ook op facebook :)

en kleur is iets speciaals, met kleur kan je jezelf identificeren. als ik een beetje down ben merk je dat ook wel aan mijn kleding (en make-up!) ben ik happy, dan zie je mij in een vrolijk rokje rondlopen op school + bijpassende hakjes natuurlijk.

xoxo

sonja zei

Ik doe mee volg je via bloglovin en geliked en kleur kan echt je stemming bepalen ik hou daarom om ook erg van roze wordt er vrolijk en positief van heb elke dag wel iets van roze aan al is het iets kleins.

Mirjam zei

Deze winactie komt mij echt heel erg goed uit! Ik had hetzelfde probleem als jij, bij alle Kruidvat drogisten was deze collectie al uitverkocht..
Ik wil dus dolgraag mee doen!

Kleur in mijn leven betekent voor mij mijn lieve familie en vrienden. Ze helpen mij door dik en dun, in goede en slechte tijden. Door hen voel ik me vrolijk, net zoals deze mooie kleurrijke Essence collectie!

Linda zei

Aaaaah echt super leuk.
Heb ik teminste nog een kans om het te krijgen.
Bij ons is alles helaas ook al op.
Normaal kon ik elke dag even langs gaan maar nu ik 40 uur per
week moet stage lopen helaas niet meer..

- Volg je op bloglovin en facebook
- Geliked op bloglovin
- Lastige vraag. Kleur is heel veel in m'n leven.
Kleurenblind zou niks voor mij zijn. Ik fotografeer veel.
Terwijl ik buiten op straat loop, of waar dan ook kijk ik naar
van alles wat ik zou kunnen fotograveren. Kleur maakt het leven
zo veel mooier en vrolijker. Kleur kan je stemming zo goed bepalen.

Liefs Linda xx

didi zei

echt heel erg gaaf zeg! ik doe zeker mee bij ons is alles al op helaas ik volg je al een tijdje op bloglovin en heb je daar geliked.
zonder kleur is het leven niet zo leuk als dat het nu is , dat is het zo gewoontjes en saai, ik vind kleur heeel erg belangrijk !
veel liefs xx

yaar zei

ik doe mee, ik heb je geliked op bloglovin en daar volg ik je! ik vind kleur belangrijk omdat dat de wereld heel erg opvrolijkt.
kussies

diana zei

i'm innn ! bij ons verkopen ze de collectie niet helaas:(. dus ik ben blij dat deze winactie er is hihih kleur ik belangrijk omdat ik er vrolijk van word en volges mij iedereen wel, dus zonder kleur is de wereld volgens mijn maar een saaie boel !xxxmij

'E, zei

Ik volgde je al op bloglovin en heb geliked! Ik heb geen twitter, helaas! Kleur is toch best wel belangrijk voor mij. Qua make-up en kleding! Knalroze lippen verandert je hele look als je bv een zwarte outfit draagt. Dat staat echt superleuk!

Anoniem zei

Wat een super leuke actie! Ik doe heel graag mee :)
Ik heb dit bericht geliked & volg je nu.
Ik kwam dan wel via de actie bij jouw site, maar blijf je volgen want je hebt echt een leuke site! Ik heb helaas geen twitter :(

Wat kleur betekend in mijn leven? kleur is het leven. :)

Ik heb gereageerd als anoniem, omdat er bij mijn email telkens 'URL bevat ongeldige tekens' & ik weet zeker dat het goed was maar ik ben Mieke S.

Silke - Het is klein en het blogt.blogspot.com zei

Oeh ik doe heeel graag mee!
Kleur betekent voor mij een onderscheiding. Opvallen in de grijze massa! En dan natuurlijk een matchende kleur voor lipstick en laarsjes ;-)

tamaraschrijft zei

Jaa, wat een super actie, circus cirus <3. Tuurlijk doe ik hier maar al te graag aan mee, ook hier is het niet te verkrijgen. :( Ook niet in de uitverkoopbakken!

- Tuurlijk volg ik je op bloglovin' en facebook.
- En ofcourse heb ik je post geliked.
- Wat is betekend kleur in mijn leven. Nou eigenlijk gewoon alles. Mijn leven zie ik niet graag zwart/wit. Ik draag die kleuren dan ook niet erg vaak. Ja misschien in een combinatie van kleuren. Ik word gewoon altijd vrolijk als ik naar kleurige dingen kijk. Het is gewoon de ultieme vrolijkheid. Kleuren. Ik hou daarom ook zo enorm van de regenboog <3.
- And least, ik heb getweet: https://twitter.com/#!/TammieGotcha/status/149202241365098496.

Ik hoop bij deze dat ik alles heb gedaan, en niks heb overgeslagen. Want hoe meer kans hoe beter denk ik soms. :)

Liefs,
Tamara.

Maaike zei

Super leuke actie !
Ik heb het ook misgelopen, super stom! :(
Ik doe dus heel graag mee met jouw winactie :D
Ik volgde je al op bloglovin & heb dit bericht geliked! Ik volg je ook al een hele tijd op twitter en heb dus ook getweet @maaiketaartje
Kleur maakt alles zoveel mooier, kleur maakt het leven mooi. zonder kleur zou ik niet willen leven, het voegt zoveel toe aan je leven; wie je bent, je humeur, passie, liefde alles heeft met kleur te maken. Zonder kleur zou het leven heel saai zijn & zouden sommige dingen niet eens kunnen. Kleur is leven! X

Elien zei

heel leuke winactie! ik doe mee!!
ik volg je op bloglovin 'n heb geliked!
Kleur betekend heel veel voor mee, als alles grijs zou zijn zou ik de ongelukkigste persoon op aarde zijn. Want wat is er nu mooier dan een prachtige, kleurrijke regenboog?

Elien zei

en dit klopt ook helemaal! :
http://www.youtube.com/watch?v=lcslnb9k1Zo

Chloe zei

Ik doe mee!
- Ik volgde je al op Bloglovin en heb het bericht ook geliked.
- Ik volgde je ook al met GFC.
- Ook met twitter volgde ik je al, en ik heb ook getweet: https://twitter.com/#!/littlecstar/status/151247837131313152
- Kleur in mijn leven betekent vooral mijn vrienden, mijn familie, vreugde, .. en alles dat me dierbaar is! :)
x

Laura zei

Wat een super leuke actie! Ik zie de winactie nu pas .. maar hopelijk ben ik nog net op tijd. Bij onze Kruidvat was alles binnen no-time uitverkocht. Het was ook nog zo zuur dat een vrouw voor me de laatste producten in haar mandje deed. :( Daarom is het zo leuk dat je een set weg geeft. :)

- Ik volg je op Bloglovin' en heb dit artikel geliked
- Ook volg ik je via Facebook.

Kleur in mijn leven betekend de liefde die ik krijg van de mensen om me heen. De vrijheid die ik heb van mijn ouders en dat ik nu eindelijk een leuke opleiding heb gevonden. Kleur is eigenlijk wie ik ben, je maakt zelf kleur in je leven.

xxx.

manuela zei

ik doe meee!
blauw is mn lievelings kleur. staat denk ik voor de ruimte en vrijheid die ik nodig heb.
en rood voor de liefde die ik nodig heb.

Nora zei

Ik volg je op bloglovin en facebook en heb het artikel geliked :)

Kleur betekent voor mij uniek. Je verandert alles met kleur, alles wordt minder saai, veel mooier en unieker.
No colour no life ;p

Ellen zei

Ik volg je op Facebook, Twitter en Bloglovin. Kleur betekent veel voor mij. Mijn kleding hou ik altijd zo neutraal mogelijk zodat ik met mijn make-up en sieraden extra kleurrijk kan uit pakken!

Vera zei

Kleur in mijn leven betekend heel veel. Het zou toch verschrikkelijk zijn als er geen kleur meer zou zijn in het leven. Dan zouden we er allemaal als saaie grijze muizen bij lopen. Ook betekend kleur voor mij veel met het tekenen en schilderen. Ik hou van kleur in schilderijen en in tekeningen.

Ik volg je via bloglovin en heb je bericht geliked!

xxx

Pippi zei

Kleuren beinvloeden me- van sommige kleuren word ik vrolijk en soms maken ze me somber. Mijn zwarte kleding wordt enorm opgefleurd door kleur in de vorm van nagellak in alle denkbare tinten. Overigens ben ik pas door mijn vorig jaar opgelopen nagellakverslaving echt van kleuren gaan houden, dus ik heb heel wat in te halen!

Carlien zei

Kleuren maken me vrolijk en blij.

Rieke zei

Hee,
- Ik volg je met Bloglovin'
- Ik volg je op Facebook
- Ik heb dit bericht geliked met Bloglovin'
- Ik volg je op twitter (@riekeoosterhuis)
- Ik heb een bericht over deze actie getweet: https://twitter.com/#!/riekeoosterhuis/status/151779135054815233
- Kleur doet veel met mijn leven. Ik hou van schilderen en creatief bezig zijn, iets wat naar mijn mening niet lukt zonder kleur. Kleur is iets wat het leven maakt wat het is en dat vind ik bijzonder.

Liefs,
Rieke

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights