zaterdag 17 december 2011

postheadericon Swatch: Color Club - New Bohemian

Gekleurde nagellak is echt iets waar ik niet zonder kan, graag zou ik iedere dag nagellak dragen, maar mag dit helaas niet vanwege mijn werk in de kinderopvang. Vandaar dat ik doordeweeks vaak geen nagellak draag en ik voel mij dan ook echt wel kaal. Ik ben niet echt het type dat de hele winter door, 'winterse kleuren' op mijn nagels draag. Het liefst draag ik namelijk toch wel iets van kleur op mijn nagels. New Bohemian komt uit de collectie Back to Boho. Een stijl met invloed van de hippie invloeden, denk aan Nicole Richie, die meestal in de Boho stijle draagt. Mintgroene kleurtjes, zoals New Bohemian zijn regelmatig een trend.
De lak is net als we van Color Club gewend zijn erg prettig om te lakken. Deze crème lak dekt volledig in twee lagen en heeft een snelle droogtijd. New Bohemian heeft samen met Rainbow Connection van O.P.I. die ik als 'nail-topper' heb gedragen, drie dagen zonder te chippen op mijn nagels gezeten en toen moest ik hem helaas verwijderen.

Ben jij het type die nagellak draagt in afstemming met het seizoen?

15 comments:

Paola zei

Mooi kleurtje! Ik stem mijn nagellak de ene keer wel af en de andere keer niet. Vaak laat ik het matches met mijn kleding en dat stem ik toch automatisch vaak wel af!

Cynthia E zei

Mooie kleur!!! <3

Charile zei

mooie kleur!

Tessa zei

Vind het niet zo'n mooi lakje en nee om het seizoen geef ik niet zo veel, dan stem ik het eerder af op mijn kleding :-)

Marijke zei

Tof kleurtje! Lekker zomers :)

Naomii zei

hele mooie kleur!

x

Joany De Vries zei

Wat een leuke kleur zeg, echt erg bijzonder :)

Pippi zei

Nee, maar dat doe ik met mijn kleding ook niet. Als het koud wordt draag ik er maillots en vestjes bij, maar eigenlijk draag ik het hele jaar door dezelfde kleding. En de nagellak die op dat moment opvalt als ik door mijn Helmers loop te grasduinen:)

Chantal zei

Wat een mooi kleurtje!

Laura. zei

Ik kijk niet echt naar het weer, alluwel ik in de winter toch nét iets rapper naar een nude of donker kleurtje grijp dan in de zomer. Maar meestal stem ik het af naar wat ik draag x

Joanne zei

Ik vind dit echt een mooie kleur. Is juist wel leuk in de winter! Wordt alles iets vrolijker :)

x

Nicole zei

hele mooie kleur!
zelf kijk ik niet echt naar het weer als het om nagellak gaat. draag gewoon wat ik mooi vind en zin in heb :)

LottedeJ zei

Mooie kleur! Zelf zou ik deze niet echt dragen rond de winter, ik draag dan liever warme, donkere kleuren.

Juudith zei

Mooi kleurtje!! ik stem mijn nagellak nooi af op de tijd van het jaar.. haha.. als t maar bij m'n kleding past vind k t best

Lonneke zei

echt een prachtige kleur!
x

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights