dinsdag 6 december 2011

postheadericon Persoonlijk: Auto-theorie gehaald!!IK HEB MIJN AUTO-THEORIE GEHAALD!

Ik zag het helemaal niet zitten om mijn theorie te gaan doen vanmorgen, want bij het oefenen van de praktijkexamens, had ik steeds teveel fouten. Ik liep steeds te stoeien met voorrangsvragen, waarbij er van alle kanten wel bestuurders of weggebruikers aankwamen. Dat maakte mij aan de ene kant wel erg onzeker, maar aan de andere kant wist ik dat ik er zelf alles aan had gedaan, om het zo goed mogelijk te leren. Het hele weekend heb ik er voor opgegeven en heb ik nee gezegd tegen leuke dingen.

Het nieuwe onderdeel: Gevarenherkenning was voor mijn idee wel aardig gegaan. Tijdens het examen was ik hartstikke rustig, maar ik wist wel dat ik vier domme fouten had gemaakt, die ik een vraag later wel wist. Tijdens de uitslag zat ik mijzelf wel op te vreten, omdat ik maar vijf fouten mocht hebben en oh wat duren die 10 minuten dan toch lang. De rest was mij ook wel goed af gegaan, maar er waren naast die 4 fouten, ook nog twee vragen, waar ik over twijfelde. Zes fout was sowieso teveel geweest, dus ik was mijzelf aan het gek maken. Gelukkig kwam het goede nieuws al snel, dat die vier fouten de enige waren in de theorievragen.
Nu op naar het volgende en het laatste onderdeel, het praktijkexamen. Ik heb nog wel heel wat lessen te gaan en met name mijn kijkgedrag nog een stuk verbeteren. Ik ga ook proberen om nu twee keer in de week te lessen, zodat het wat sneller gaat.

Ik ben trots op mijzelf en als ik het gehaald had, mocht ik schoenen die ik op het oog had, van mijzelf kopen. Deze schoenen komen nog wel een keer in een outfit post voorbij!

Bedankt voor alle lieve succes-wensen op facebook en twitter, die heb ik zeker nodig gehad!

25 comments:

Fashionisaparty.com (Suz) zei

gefeliciteerd!

Danice zei

Gefeliciteerd! Theorie ging bij mij ook aardig goed, jammer dat de praktijk wat minder was. Wie weet probeer ik het ooit nog een keer.

Pippi zei

Goed gedaan meid!

Paola zei

Gefeliciteerd

Tessa zei

Wat goed, gefeliciteerd! :)

shannon zei

gefeliciteerd!!

Eve zei

Gefeliciteerd, dat is maar vast in the pocket! Al enig idee wanneer je moet afrijden?

Marijke zei

Super goed gedaan joh!
Gefeliciteerd :D

TheArtIsMakeup zei

gefeliciteerd meid op naar de praktijk ;)

Anoniem zei

Ik ben vandaag ook geslaagd voor mijn theorie! Gefeliciteerd!

Shirley's Nail Art zei

Goed hoor meid!!
Gefeliciteerd! :-)

Joyce zei

Ontzettend goed gedaan lieve Kelly! Ik zag je berichtje al staan op Facebook, toevallig werd jouw berichtje omringd door twee andere van dames die het ook vandaag gehaald hadden. Het boek ligt nog op mij te wachten, maar ik moet me er maar snel eens aan wagen!

LottedeJ zei

Gefeliciteerd! Wat gaaf dat je het hebt gehaald, super goed gedaan!

Nicole zei

gefeliciteerd!

beautyforgirls zei

GEFELICITEERDD
Echt heel erg leuk.
Liefs, xxxx

Kaylani zei

Ik las het op twitter, gefeliciteerd!

Sandra3619 zei

gefeliciteerd!

Miranda zei

Super! nogmaals gefeliciteerd:D

Roxanne zei

Super, gefeliciteeeeeeeerd!!!!!!

Anoniem zei

Helemaal geweldig! Gefeliciteerd!
groetjes LindaB

priscella zei

Goed hoor!Gefeliciteerd!!op naar de volgende stap...

Liesewiesje zei

Gefeliciteerd, veel succes bij de volgende stap! :)

Juudith zei

Whoeeee beterr!! gefeliciteeeeeerd =D

Maaike zei

gefeliciteeeeerd! :D

Monique zei

Wat goed!
gefeliciteeerd

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights