zondag 25 december 2011

postheadericon NOTD - Kerstnagels #2

Tijdens de kerstdagen wil ik natuurlijk ook even uitslapen, daarom even een post wat later online. Ik wilde uitgebreide kerstnagels maken, maar omdat jullie het vast al hebben gelezen op twitter-facebook had ik een buikgriep onder te leden. Ik heb daarom even een simpele kerst nail-art die ik op mijn nagels zal dragen met in ieder geval de eerste kerstdag. Crackle, je houdt er van of je vindt het vaak helemaal niets. Ik ben ook niet echt een crackle fan, maar de gouden en zilveren crackle, die kan ik wel waarderen. Ik vind alle andere kleuren crackle er vaak onverzorgd uitzien, maar met een gouden of zilveren crackle over een kleur heen vind ik het wel opeens erg chique staan!

Ik heb een donkere rode basiskleur gebruikt en een laagje Tarnished Gold van de China Glaze Metal Collection die dit jaar werd uitgebracht.
Wat dragen jullie vandaag op jullie nagels?

15 comments:

Nicole zei

hele leuke combinatie!

Paola zei

Mooie combinatie!

Charile zei

Heel mooi!

beautyforgirls zei

Wat een leuke combinatie.
Liefs, xxx

Myrna zei

Mooie combinatie zeg!

Josephine zei

Mooie combinatie, past goed bij de kerst!

Anoniem zei

Toffe kerst-combi! En veel beterschap he!

Liesewiesje zei

Mooie kerstnagels! :) Merry Christmas en beterschap! :)

Shannara zei

Merry Christmas!!

Miranda zei

Wat een leuke combinatie, fijne kerstdagen!

Laura. zei

Mooi gedaaan x

Mariete Wijnstra zei

Beterschap en een mooie combi :)

Liefs, Mariette

Priscilla zei

Fijne combinatie. Ik kan geen genoeg krijgen van crackle nagellak <3

Pippi zei

Je hebt het al op mijn Facebook pagina gezien: op eerste kerstdag droeg ik Quench van Cult Nails. Op tweede kerstdag deed ik er een laagje Chubky Holo Scarlet van Kleancolor overheen.

Juudith zei

Leuke combi zegg!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights